Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

bebikim hamişmisin canım yaa net bişey diyin çok sevindim inan valla heoz sıra bizde

mervecim siz sanırım 6_7 aydır burdasınız.burda olmadaanda sonuç bekleyen,korunmayan çok kişi var.Allah herkese versin inşallah.benim çok yakın arkadaşımada dawn dediler çocuğunada o doğururum dedi ama sapasağlam doğdu.3lü testlerden kaynaklanıyor bütün bunlar.halbuki o testler tam bi saçmalık olasılık.ben akdeniz üniv.çalışıyorum kızlar.allah kimseye acılar yaşatmasın

haklısın canım isteyen herkes hamile kalsın rabbim kucakları doldursunn

heoz hastalanmışsın hayırlısı olsun, birşey sorabilirmiyim, yumurtlama döneminde her gün mü gün aşırı mı beraberlik oldu? ayrıca çalışmaya başlama ve bitiş tarihleri ne kadar günü kaplıyor, yani 1 hafta mı 10 gün mü vs...

heoz hastalanmışsın hayırlısı olsun, birşey sorabilirmiyim, yumurtlama döneminde her gün mü gün aşırı mı beraberlik oldu? ayrıca çalışmaya başlama ve bitiş tarihleri ne kadar günü kaplıyor, yani 1 hafta mı 10 gün mü vs...

slm
sağol cnm hayırlısı diyorum artık
ben çalışmlarımı ateş ölçme yöntemine göre ayarladım ama sen ölçmüyorsan 9-19 günleri arası çalışman lazım özellikle yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve sonrası 3-4 gün her gün olmasına ve sabah olmasına dikkat et bence yataktan hemen kalkma inş. bu ay olur

topige bir girip cıkam dedim :p belki bu ay bende gebe kalırım :p

selam kzılar ben geldim bugün doktor randevum vardı
gittim baktım geldim kan falan verdim horman testi olacakmış
yumurtalık temiz ve oldunlaşmayı bekleyen 4 adet yumoş varmış biri sağda ve 10 mm olmuş bile
aman kismet herşey bakalım bu ay nerden yumoş olcak vee hamiş olacakmıyım.
heoz sen ne yaptın kuzum nerdesin yoksun

bende girim çıkım keramet bu topikte heralde.bebikim gözünayaptırdım 11dın.kızlar ben bua ay aşılama yaptırdım 11inde sonuçları alacam dua edin cnmlarım.

slm millet herkedilmiş topik havası alıyorum sanki sengözlerimebaksanab

hım terk edilmiş topic havası yok herkes gebe kalmış havası var :KK70:

kızlar ne yapıyorsunuz anlatın bakalım yaaaa iyice durgunlaştı topiğimiz

slm kızlar bende regl oldum yine bu ayda olmadı.klomen kullanmıştım yan etki yaptı sanırım en iyisi aşılama dr uma danışacağım bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim.

slm kızlar bende regl oldum yine bu ayda olmadı.klomen kullanmıştım yan etki yaptı sanırım en iyisi aşılama dr uma danışacağım bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim.

hayırlısı olsun ne gibi yan etki yaptı
bende 4. ay kullandığım klomen sen kaç ay kullandın birde aşılamaya vereceğin paraya git tüp bebek yaptır daha iyi bence

hayırlısı olsun ne gibi yan etki yaptı
bende 4. ay kullandığım klomen sen kaç ay kullandın birde aşılamaya vereceğin paraya git tüp bebek yaptır daha iyi bence

canım ya önce aşılama yaptırmak istiyorum para önemlii değil benim için.tüp bebek için hem zamanım yok hemde daha korkutucu geliyor bana.klomen bende kist yaptı ve kuruluk yaptı günüm geçmedi erkenden regl oldum bu neydi anlamadım

X