Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mervecim siz sanırım 6_7 aydır burdasınız.burda olmadaanda sonuç bekleyen,korunmayan çok kişi var.Allah herkese versin inşallah.benim çok yakın arkadaşımada dawn dediler çocuğunada o doğururum dedi ama sapasağlam doğdu.3lü testlerden kaynaklanıyor bütün bunlar.halbuki o testler tam bi saçmalık olasılık.ben akdeniz üniv.çalışıyorum kızlar.allah kimseye acılar yaşatmasın
bebikim tebrik ederim canım.hayırla doğur inşallah.aağustosun ilk hamilesisin...
heoz hastalanmışsın hayırlısı olsun, birşey sorabilirmiyim, yumurtlama döneminde her gün mü gün aşırı mı beraberlik oldu? ayrıca çalışmaya başlama ve bitiş tarihleri ne kadar günü kaplıyor, yani 1 hafta mı 10 gün mü vs...
slm kızlar bende regl oldum yine bu ayda olmadı.klomen kullanmıştım yan etki yaptı sanırım en iyisi aşılama dr uma danışacağım bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim.
8 ay bitti canım.9 ay oldu.stresten çok sıkıldım.aşılama yapan tanıdığım çok iyi bir doktor var ona gidicez eşimle karar aldıkgünaydın herkese
yonca kaçıncı ay ki hemen aşılama deniyorr
hayırlısı olsun ne gibi yan etki yaptı
bende 4. ay kullandığım klomen sen kaç ay kullandın birde aşılamaya vereceğin paraya git tüp bebek yaptır daha iyi bence