Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

kalacaz inş. rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin inş.

kız bu ay kaldım kaldım valla, dün eşim benden kaçıyordu resmen, lütfen bugün yapmayalım, uyuyum diye yalvardı. :roflol: meyve yedirdim, biraz uyuttum,sonra dedimki bak yapmıyorsun sonra olmayınca neden olmadı diye düşünüyoruz, yaparsan olur falan dedim.. gaza geldi kalktı.. kaydirigubbakcemile kurtuluş yok.. eğer ilişkiye dayalı sorunsa bizimkisi çözmüş olmamız gerekli..
Rabbim inşallah nasip etmiştir..

inşallah kızlar
beklemekten yoruldum artık hep hayırlısı diyorum ama bazen takılıp kalıyor insan

bebikim bu zorunlu çalışmalarda yordu değilmi makina gibi olduk valla

kız bu ay kaldım kaldım valla, dün eşim benden kaçıyordu resmen, lütfen bugün yapmayalım, uyuyum diye yalvardı. :roflol: meyve yedirdim, biraz uyuttum,sonra dedimki bak yapmıyorsun sonra olmayınca neden olmadı diye düşünüyoruz, yaparsan olur falan dedim.. gaza geldi kalktı.. kaydirigubbakcemile kurtuluş yok.. eğer ilişkiye dayalı sorunsa bizimkisi çözmüş olmamız gerekli..
Rabbim inşallah nasip etmiştir..

kızım gün aşırı yap yeter adamıda kuruttun valla:roflol:

inşallah kızlar
beklemekten yoruldum artık hep hayırlısı diyorum ama bazen takılıp kalıyor insan

evt yoruldum ama acaip bişey oldu bu ay, tatilden midir nedir, ben bayağı istedim :kedi: mecburi yapmadım geçen aylar gibi...

inşallah kızlar

benimki coştu benden sonra bide o ateşini ölçüyor dün test aldım dedim akşam başka bişi demedim gece yatarken testi naptın dedi bende yaptım negatif dedim bir sürü kızdı söylendi neymiş negatif çıkınca üzülüyormuşum yahu üzülmüyorum h,iç sorun bile etmedim dedim yok üzülürmüşüm bence kendi üzülüyor o yüzden yapmamı istemiyor bide benim üstüme atıyor:roflol:

ne gün aşırısı ya, kaçırıyoruz öyle aklinialirimsmile hergün, kaçışı yok..

eğer hamileysen bebek çıkarken babasını çağırıp altına parmağını bastırıp çeker nasılmış nasılmış der:roflol:

evt yoruldum ama acaip bişey oldu bu ay, tatilden midir nedir, ben bayağı istedim :kedi: mecburi yapmadım geçen aylar gibi...

her günmü istedin be mübarekakannehir allah nazarlardan saklasınalkisalkisalkis

kesin ondandır bende yesemmi acaba keyif durumlarınıda etkiledimi peki:kedi:

e tabikii, ya söylemesi ayıp çok utanarak söylüyorum ama doyumsuz oluyorsun..
bilmiyorum polenden mi.. polen+bal+tarçın+çörekotu yedim 1 hafta falan..

evet adetin 3. günü başlayıp 2x1 olarak 5 gün kullanmıştım ya sen?

evet bende klomen kullandım fakat adetin 5. günü başlayıp 5 gün kullandım
bugün çatlama iğnesi oldum, heoz sende çat iğnesi oldun mu? yumoşların kaç mm di

X