Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

sıkma yın kızlar canınızı herşey olcağına vrıyo

elden debişey gelmiyoo

bişey diyeceğim kızlar ben bi rüya gördüm çok ilginçti hayırlara gelsin.

ben evleniyormuşum düğünüğm oluyo gelinliğimi görüyorum

düğüne geç kalacağım diye nasıl hatırlıyorum sormayın bide bbizim eski evin banyosunda yıkanıyorum kolum altı nasıl kıllı imiş

ay diyorum jiletle alkmayım sonra hemen çıkar diyorum ama zaman yok jiletle temizzliyorum akça pakça oluyorum böel yorumlarınzıı alayım
internette bekarlar evlenecek erkekse bebği olacak diyor a
ama ben ne bekarım nede erkek

elden debişey gelmiyoo

düğüne geç kalacağım diye nasıl hatırlıyorum sormayın bide bbizim eski evin banyosunda yıkanıyorum kolum altı nasıl kıllı imiş

ay diyorum jiletle alkmayım sonra hemen çıkar diyorum ama zaman yok jiletle temizzliyorum akça pakça oluyorum böel yorumlarınzıı alayım

hayir olsun canim insallah.gelinlik beyaz iyidir heralde.

canim yaa keske üzemsem ama cok cabuk kiriliyorum benbunlari yazarken bile tutamiyom kendimi :gitme:fikrini almiyorum bi kaonuda ama karisiyo iste,cok bilmis bisey yapsa icim yanmayacak.dün haliyi balkona cikartmistim aksam alisverise gittik geldim hali balkona düsmüs rüzgar cikmis,gitmis elini yikiyo üstünü degistiri o hali tek basima cirptim iceri aldim hic bisey umurunda degilki anca kendine baksa.cok yoruldum yaa.

kimse mükemmel deil tabi benimde cok hatam var belki ama bu siralar cok doluyum canim valla bunlari neden yaziyorum onuda bilmiyorum.kimseye bisey anlatilmiyo arkamdan basliyolar aaa bak böyle olmus söyle olmus diye.
rabbim hayirlisini versin canim dualarimdan baska yapicak biseyim yok

canım ya ağlama niye üzülüyosun
sende onun gibi davran o senin yapacağını biliyoda ondan yapmıyoo
sen yapmazsan o yapacak bunları

benim eşimde öle hiç bir şeye karışmaz idi ben yapardım işleri hem çalış eve gel evde çalış bide herşey mükemmel olsun zor tabi buna bide kızım eklenince ben depresyona girdim valla kafayı yiyecektim konuştum anlamıyo

bende yapmamya başladım işle rkaldı evde yemek yok kaldırılması gerekenler klamıyo yapılmıyo bektı ki öle olmayacak yardımcı olamaya başladı her konuda

:teytey:

elden debişey gelmiyoo

ay çok komiksn canım hayırlara çıksın inş..bakalım nete

elden debişey gelmiyoo

evli kadının gelinlik giymesi erkek bebeğe işarettir diye bilirim koltukaltı kılı traş etmek dindarlıktır yada arzuya kavuşmayı işaret eder

Koltuk altı ve kasık tıraşı ( neyle olursa olsun) zengin için mülk alarak parasını harcamaya, yoksul için zenginliğe. Kadın ve erkeğin ustura ile kasıklarını tıraş etmeleri eşlerinden hayır görmeye delalet eder.

Rüyada traş olmak; sıkıntı ve üzüntülerinizin son bulacağına işarettir.

evli kadının kendini gelin olarak görmesi, hoş bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur nette yazan yorum bubilmiyorumkismile

canım ya ağlama niye üzülüyosun
sende onun gibi davran o senin yapacağını biliyoda ondan yapmıyoo
sen yapmazsan o yapacak bunları

benim eşimde öle hiç bir şeye karışmaz idi ben yapardım işleri hem çalış eve gel evde çalış bide herşey mükemmel olsun zor tabi buna bide kızım eklenince ben depresyona girdim valla kafayı yiyecektim konuştum anlamıyo

bende yapmamya başladım işle rkaldı evde yemek yok kaldırılması gerekenler klamıyo yapılmıyo bektı ki öle olmayacak yardımcı olamaya başladı her konuda

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
iyi oldu aglamak.biraz acildim.
canim en iyisi yapmamak haklisin bende dayanamiyorum yapiyorum oda alisti hersey hazir oluyo kendini üzmüyo zaten hic biseye.biraz deneyim bakalimm yapacakmi.
canim bi is yapacak oluncada sorulariyla delirtiyo yapmaman daha iyi deyip yine kendim yapiyorum.bu böyle mi su söylemi diye sorup duruyo.off aman neyse herseyi oluruna birakmak

elden debişey gelmiyoo

len sen hamilesin galibaaaaaaaaaaadelikafadulden

katre evlilikde erkekler daha geç adapte oluyorlar
birazcık sabret emin ol zamanla değişecektir.
benim kısmetse bu ayın 27 sinde 7 yılım bitecek
ilk zamanlar olanları yazsam ooo 5.yıldan sonra oturdu evliliğimiz
düzelecektir üzme kendini

katre evlilikde erkekler daha geç adapte oluyorlar
birazcık sabret emin ol zamanla değişecektir.
benim kısmetse bu ayın 27 sinde 7 yılım bitecek
ilk zamanlar olanları yazsam ooo 5.yıldan sonra oturdu evliliğimiz
düzelecektir üzme kendini

insallah canim insallah.
zaman herseyin ilaci gercekten.
bu siralar cok hassasim neden anlamadim
sürekli aglayasim var.
bu olaylari düsünüp düsünüp kendimi yiyorum.düzelicek insallah.

X