Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Genciz tabi canıımmm, bide minyon olunca kimse anlamıyor benim 4 yaşında oğlum var diyince herkes şaşıyordu ,şimdi 3 çocuk annesiyim diyecem :)

geçen bende kızımla spor yapmaya gittim bu neyin oluyor kız kardeşinmi dediler kızım gülmeye başladı bende annesiyim dedimkaydirigubbakcemile3

Ne mutluluk verici bişey işte, oğluma kardeşin mi diyen olmuştu ama o daha 4 yaşında yaa :))

HAMİŞŞŞŞLEERR ve Hamile kalmak isteyenler....Bir doktor abim var kadın dogum uzmanı tanıdık..ona dedim o da mart,nisan agustos aralık 2010 için dedi...erkek bebek için...adetin bitsin 12,14,16,18 20 günleri beraber olun,derin olsun yataktan kalkma dedi....ilk hamileliğimde de aramıştım kız demişti..yani bildi..4 yaşında bir kızım var..Sizce ne yapmalıyım agustosumu beklicem bu arada mart nisan :KK43: olmadı tutturamadık .denedik ama..
k.k da araştırdım kadın dogumcunun takvimini buldum hangisi olduğunu ;İŞTe Sİzde bir bakın doğruluk oranını konuşalım...(bir de erkek bebek için öneriler lütfennnnnnnnnnn ?
(EN Son Allah'ı takdiri tabiki...ama gönül işte :)
18 YAŞ:
ocak-kız
şubat erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
19 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-kız
20yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
21 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-kız
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
22 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
23 yaş:
ocak-erkek
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-kız
24 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
25 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
26 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
27 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-erkek
28 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-kız
29 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
30 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-kız
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
31 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
32 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
33 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
34 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
35 yaş:
ocak-erkek
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
36 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
37 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-erkek
38 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-kız

e eee benimki tutmuyooo benimki için erkek diyo ama benim ilk çocuğum kız ikinci tutarsa eğer bu ay erkek demiş ama :)) kismet yaa gerçekten eli ayaı düzgün sağlıklı evlatlar versin rabbim.ablam geçen ay düşük yaptı düşününce kızı erkeği ne ki diyosun

bişey daha soracağım gebe kaldığımız aymı yani sata göre yada öğrendiğimiz yani geçiken regli günümü kafam karıştı valla

limontuzumuakannehir kızım bu takımımızın(vajina+rahim+yumurtalıklar) bizden çektiği nedir böyle çin işkencesi:eek:klava: gibi yazık valla boşver neyse ne kızda güzeldir erkekte hem sende takılsana buraya bak yakında klomene falanda başlıcansempatiksalakcinni

takılıyorum canım! gelirim tabi gezinip duruyorum! inş diğer ay hamile kalırım!

call center bu konuyu detaylı konuşalım sen de bende bilgiler çokk..şu anda eşime keçiboynuzu suyu içiriyorum...hadis var mış onu okudum ona uydum bu ay..bakalım ne olcak ....duası var onu arada okuyorum...bir de bu takvimi baz alıyorum..birde sabah erken saatte ilişkide bulundum....dr.lar en verimli saat diyorlar

heoz bu takvime göre 30 yaş kasım da erkek..istersen bekle deniyorsun ama ...hamile değilsin sanırım..ben de nisanda denedim bakacağım olursa yazarım buraya adet günüm gelmedi daha......
kızlar bu takvimde yaşın ve hamile kalmak istediğin ayyy ...ona bakıyosun...benim 33 nisan erkek diodu denedik işte ama olmayınca olmuyor yumutrlama günüme denk getirememişim..12,14,16,18,20 denedik ama :KK43: .....bu ay yapmayacagım heralde koruna cagaım agustosa kadar ...

heoz bu takvime göre 30 yaş kasım da erkek..istersen bekle deniyorsun ama ...hamile değilsin sanırım..ben de nisanda denedim bakacağım olursa yazarım buraya adet günüm gelmedi daha......
kızlar bu takvimde yaşın ve hamile kalmak istediğin ayyy ...ona bakıyosun...benim 33 nisan erkek diodu denedik işte ama olmayınca olmuyor yumutrlama günüme denk getirememişim..12,14,16,18,20 denedik ama :KK43: .....bu ay yapmayacagım heralde koruna cagaım agustosa kadar ...

yok ya cinsiyet çokda önemli değil gönlümden geçen erkek ama hayırlısı olsun diyorum yaşım geçiyor

süppersin Rabbimm ezan okunuyor gönlüne göre versin..Aslında Sana bişey daha gönderecegim...onu da oku belki faydası olur.

Resulullah buyuruyor:

"Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır. Sonra melek sorar:

"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar."

"Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. Kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .

Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur.

Hadis-i şerifte,

"Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur." buyuruldu.

Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.

Erkek Çocuk İstiyenin Duası Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:

"Allahümmec'alnâ min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy'aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden"

gunaydın mıllet daha kımse yok ama bısey soracagım ...
benım kanamam 2 gundur sımsıyah gelıyor ya sızın de kloemn kullanınca boyle bısey oldumu nedendır acaba

benım kanamam 2 gundur sımsıyah gelıyor ya sızın de kloemn kullanınca boyle bısey oldumu nedendır acaba

günaydın canım ben yardımcı olamam bu ay başladım klomene etkisini bilemiyorum ama bildiğim kadarı ile şuan kist varsa onu atıyosun bide normalde kaç gün sürer reglin senin sonrasında mı oldu bu yoksa hep mi böle regli oldun

klomen kullanan çoğu kişi bunu yaşıyormuş,merak etme sorun yok.

X