canım sanırım bu ay da kullanırım ama tek doz kullanırım gecen ay gunde ıkı vermıstı doktor fazla olunca tek doze ındırecek galıba ...
ınsallah senın de guzel ve saglıklı yumurtan olusmus olu hayırlısı bakalım ...
benım ılk olacak nasıbse daha 1.5 yıl oldu evlenelı ekımden berıde korunmuyoruz hayılrlısı bakalım
bnimde bu ay hamilelik olursa erkek görünüyor zaten kızım vardı çok çok iyi olur ama ikiz olsun bir kız bir erkek olsun çok isterim doğrusua.s
hemen hemen aynı günlerde olacak galiba ben de aralık doğumluyum,4ümüz kutlarız artık :)
Ben pek takvimlere inanmıyorum ya,kısmet neyse o,yumurtlama günlerinde çalışmalar oluyor büyük olasılık erkek gelecektir diye düşünüyorum.
Rüyamda annem bana gelinlik giydirmişti bunu görmüştüm sadece,bir de iki aydır adetimin ilk günü yoncalar görüyrdum ,o da bol bol bebek demekmiş.
kızlar julia ve heoz yaşlarınız ne ?kimisi çin takvimleri diyor kimileri de yum.günü ...bense şaşkınınm ..gecenlerde bir de hadis duydum ve onu n uyguladım bakalım ne olacak ...size o dedğim takvimi gönderiyorum bakın bakalım tutuyor mu sizeded ben dekızım tuttu.... sevgiler...hamişlerrrr :) Darısı isteyenlere vee banaaaaaaa....
can canım benimde ilk bebeğim olcak bende erkek istiyorum ama çin takvimine göre 27 yaş ve haziran ayı erkek görünüyor, sende kız ama! erkek olması için koca karı yöntemii olarak regylinin ikinci ve üçüncü günü limon tuzu vajinana koyuyomuşsun 4 ve 5.günü daha koyu regyli rengin oluyomuş ! ben deneyemiyorum korkuyorum!yine aklında bulunsunda!
heoz canım topiğin hayırlı uğurlu olsun! inş bol bol ikiz üçüz dörtüz bebişlerimiz olur yahu!
heoz şu an kaç yaşındasın canım..julia gençsin 30 nedir kiiii ............neyse bakalım tutuyor o zaman ölemi ?