Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

heoz bence burda yaptrma ttaıle gtcen nslsa orda bı koye gıderınz bunları dereden tpluyolar zaten ben gormuştum adamınkı başkalırınınkınıde emmıştr hastalık kapar ayyy yapmayın sakın burda

bi site var tıbbisuluk.com diye oraya üye oldum ama kendimizin yapması zor gibi ya kaçıp duruyorlar olur olmadık yeri tutar bide:roflol:

heoz bence burda yaptrma ttaıle gtcen nslsa orda bı koye gıderınz bunları dereden tpluyolar zaten ben gormuştum adamınkı başkalırınınkınıde emmıştr hastalık kapar ayyy yapmayın sakın burda

böle bir risk mi varmış aaaa çok şaşrdım

varya okuduğum yerlerde çocuğu olmayanlarında uyguladığını gördüm çok şaşırdımakannehir

Sülük Tedavisi, atardamar ve toplardamar tıkanıklıkları başta olmak üzere birçok dolaşım sistemi hastalığında, İktidarsızlık, Cinsel güç arttırıcı etki ( Afrodizyak ), Üreme organı rahatsızlıkları ve Kısırlık ,varis, iltihaplı ve iltihapsız eklem romatizmalarında, epilepsi çeşitlerinde, yumuşak doku romatizmalarında, felç, kısmi felç, sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarında, hemoroid’de, göz tansiyonu (glokom) ve buna bağlı görme kayıplarında, migrende ve her türlü baş ağrısı,yüksek tansiyon, troid’e bağlı şişmanlık, astım ve bronşial hastalıklar, yanık vakaları, iyileşmeyen yaralar ve ameliyat izleri, kangren, Meniere Hastalığında ve bazı işitme kayıplarında başarıyla kullanılmaktadır. Ayrıca Ortopedi ve Rekonstrüktif Cerrahi kapsamında, gangren gelişmekte olan kopuk organ tamirlerinde de tüm dünyada yaygın biçimde kullanılmaktadır. Son olarak sülüğün güçlü antioksidan etkisi nedeniyle Koruyucu (Preventif) Tıpta da kullanımından bahsetmek gerekir ki; yılda bir defa yapılan Sülük Tedavisi, o yıl içinde enfeksiyonlar başta olmak üzere birçok hastalığa karşı koruyucu etki göstermektedir.

:bbo:

üreme sisitemi rahatsızlığını bende duydum da nasıl yapıyolar onu anlaamdım yani vajinaya nasıl bırakılır ki bu hayvanlar lan içeir girer ve çıkmazsa ne olacak akannehir

hehehe
ben çıkıyorum cnm kendine iyi bak görüşmek üzere

kızzzz heoz nerdesin ;

gel topiğine .ya ben bişeyde soracağım şimdi ben aayın 9 unda kanama oldu doktora koştum oda bu ara kanama çok olcağını sanmam rahim ince dedi yaa. ben bayağı bayağı regli oldum yani 5 gün süren hatta dün etkisi biten tam her ay regli döneminde olduğu gibi regli oldum doktorun dediğine göre bana 20 güne kalmaz regli olursun demişti ya şimdi ben bu hesaba göre ayın 29 unda tekrar regli mi olacağım bu nası bişey aynı ay içinde 3 defa reglimi olur yaa bu nasıl bi kan kaybıdır.

kafam çok karıştı ben hayatımda ilk defa böle bişey yaşadım daha önce olan varmı yada bilen

kızzzz heoz nerdesin ;

gel topiğine .ya ben bişeyde soracağım şimdi ben aayın 9 unda kanama oldu doktora koştum oda bu ara kanama çok olcağını sanmam rahim ince dedi yaa. ben bayağı bayağı regli oldum yani 5 gün süren hatta dün etkisi biten tam her ay regli döneminde olduğu gibi regli oldum doktorun dediğine göre bana 20 güne kalmaz regli olursun demişti ya şimdi ben bu hesaba göre ayın 29 unda tekrar regli mi olacağım bu nası bişey aynı ay içinde 3 defa reglimi olur yaa bu nasıl bi kan kaybıdır.

kafam çok karıştı ben hayatımda ilk defa böle bişey yaşadım daha önce olan varmı yada bilen

merve ozaman 20gün sonra tekrar regl olcaksan yıne yumurtan oluşmayacak mı merak ettim.senin doktorunda dediği hiçbişey çıkmıyo haa.aynı ay içinde 3 kere regl olanı hiç duymadım ben.yaz günü enerjisiz kalırsın dikkat et.CADIARZU

merve ozaman 20gün sonra tekrar regl olcaksan yıne yumurtan oluşmayacak mı merak ettim.senin doktorunda dediği hiçbişey çıkmıyo haa.aynı ay içinde 3 kere regl olanı hiç duymadım ben.yaz günü enerjisiz kalırsın dikkat et.CADIARZU

bende duymadım evet benim doktor biraz beni tanımıyooo:)))))))) bide neyse kimlik vermeyim kayserinin en iyi hastanesinde en iyi doktor :)) ama bak ameliyatı çok iyi idi şimdi hakkını yiyemem ama pek onun dedikleri ile benim yuaşadıklarım uyuşmuyor.

galiba o sadece kanama olur geçer sandı neden bilsin benim 6 gün regli olacağımı
yada bakalım zaman gösterecek bu ilk yanılması değil.

ikinci dış gebeliğimde adet olamadım doktor bi ilaç verdi ve dediki çok kanaman olcak şaşırma dedi tmm dedim nasıl hazırlıklıyım sorma .ikişer ikişer pedlerle geziyorum.ama yine dediği gibi olmadı normal dı yani her zaman ki gibi .

ama yinede doktorumu seviyorum beni dinliyoo psikolojimi rahatlatıyoo bu bile yeter.ben konuşan doktor severim.

kızzzz heoz nerdesin ;

ben sanmıyorum 20 gün sonra regl olacağını bence hesapla kaç günde bir oluyorsan o kadar günü üstüne koy. bu ay 11. gün yumurta takibine it tekrar bence

kızlar ben geldim arya ordamısın benimde ikiiiizzzz ohhhh istediğim oldu sonunda çok büyük bir mutluluk benim için.arya senden başka ikizi olacak olan yokmu burda.bende hiçbir sıkıntı yook sende varmı birşeyler...eşim çok büyük ev arıyor taşınmak için ailemiz çoook genişliyor nede olsa...

bende duymadım evet benim doktor biraz beni tanımıyooo:)))))))) bide neyse kimlik vermeyim kayserinin en iyi hastanesinde en iyi doktor :)) ama bak ameliyatı çok iyi idi şimdi hakkını yiyemem ama pek onun dedikleri ile benim yuaşadıklarım uyuşmuyor.

galiba o sadece kanama olur geçer sandı neden bilsin benim 6 gün regli olacağımı
yada bakalım zaman gösterecek bu ilk yanılması değil.

ikinci dış gebeliğimde adet olamadım doktor bi ilaç verdi ve dediki çok kanaman olcak şaşırma dedi tmm dedim nasıl hazırlıklıyım sorma .ikişer ikişer pedlerle geziyorum.ama yine dediği gibi olmadı normal dı yani her zaman ki gibi .

ama yinede doktorumu seviyorum beni dinliyoo psikolojimi rahatlatıyoo bu bile yeter.ben konuşan doktor severim.

merve doktorun bilirse herşeyi yapar benim doktorcum ikizlerimin döllenmesini bile gözlemledim diyor.kayserinin en iyi hastanesinde olması çok iyi doktor olduğu anlamına gelmiyor.yani anladığım kadarıyla seni tanımıyor.belkide benim çok yakın arkadaşım olduğundan bukadar yardımcı oldu.herkes benim kadar şanslı değil tabiki...ama benim yaşımın genç olmasıylada doğru orantılıymış öyle dedi doktorcum ve kadınlık geçmişimin temiz olmasıyla..arya bana özelden ulaşırmısın sana sormam gereken şeyler var caanımm

melekcimmm çok sevindim inşallah meleklerini kucağına alırsın tatlım.ben çok sağlıklı bir üç ay geçiremedim canım kendini iyi hissetmene sevindim evde bayram havası vardır sizde.bizdede öyleydi canım çok büyük mutluluk gerçekten.bende çok mutluyum sormak istediğin herşeyi sorabilirsiz ikizdaşımmmm

X