Heoz hİÇ moralİnİ bozma hayatım İnan kİ sen saĞlıklı bİr kadınsın bİr kızın var yumurtalama gayet saĞlıklı ve İyİ sorun etme hİÇ bİrİnİ veren allah herne olursa olsun verİyor.
Kadın trafİk kazasında eŞİnİ kaybedİyor kazadan Öncede konuŞuyolar ama kadın henÜz bebeĞe hazır deĞİlİm dİyor .ve korunmuŞ olmalarına raĞmen kazada kadında yaralanamsına sonrasında amelİyatta geÇİrİyor .dÜŞÜn ve reglİ geÇİkmesİnİ yaŞadıĞı olaylara baĞlıyor ama gel gÖrkİ hamİle ve kocasından ona bİr mİras kalıyoo oĞluu..
Veren allah verİrİ hİÇte canını sıkma canım benİm
öyle cnm en kötü ihtimal tüp bebek diyorum kendi kendime
sonuçlar temmuz ortası gibi tekrarlanacakmış eşimde kadındoğumcu arkadaşına sordu oda tuzu kessin dinlensin kanser falan değildir kendini üzmesin demiş takip edilmeli demiş hayırlısı cnm ya bizim topikte eftalya vardı ya belki okumuşsundur onunda idrar yolu enfeksiyonu ilerlemiş böbreklere kadfar ve böbreklerde bier kist saptanmış kız 39 derece ateşle yatıyormuş herkes dökülüyor valla ne oldu bende anlamadım hiç:1shok:
heozcum en kötü ihtimal tüp bebek demişin ama bence tüp bebek imkanı hiç cocuğu olmayan insanların umudu.bnce çok güzel birşey ve denemek yada yaptırmak da kötü bir ihtimal değil süper bişey.öyle cnm en kötü ihtimal tüp bebek diyorum kendi kendime
sonuçlar temmuz ortası gibi tekrarlanacakmış eşimde kadındoğumcu arkadaşına sordu oda tuzu kessin dinlensin kanser falan değildir kendini üzmesin demiş takip edilmeli demiş hayırlısı cnm ya bizim topikte eftalya vardı ya belki okumuşsundur onunda idrar yolu enfeksiyonu ilerlemiş böbreklere kadfar ve böbreklerde bier kist saptanmış kız 39 derece ateşle yatıyormuş herkes dökülüyor valla ne oldu bende anlamadım hiç:1shok:
canımmm iyiyim sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum.dr kaydirigubbakcemile5um tatile gidebilirsin dedi.temmuzda sizden nasıl haber alıcammHoŞ geldİn arya canım nasılsın
canımmm iyiyim sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum.dr kaydirigubbakcemile5um tatile gidebilirsin dedi.temmuzda sizden nasıl haber alıcamm
heozcum en kötü ihtimal tüp bebek demişin ama bence tüp bebek imkanı hiç cocuğu olmayan insanların umudu.bnce çok güzel birşey ve denemek yada yaptırmak da kötü bir ihtimal değil süper bişey.
düşünsene mervenin diğer tüpüde olmasaydı ve tüp bebek diye birşey olmaasaydı hayatı boyunca başka çocuğu olamayacaktı...
evet canım bende bunu diyorum insanların başına herşey gelebiliyor o yüzden bize sunulan teknolojilerden faydalanmamız gerekiyor.çünkü çaresiz değiliz çok şükür...BENİ EN ÇOK ÜZENDE BU YA ARYACIĞIM GAYET SAĞLIKLI BİR KADIN KEN DIŞ GEBELİK GEÇİRMEK Kİ BEN DÜZENLİ SMER TESTİ YAPTIRAN VE MUAYENESİNİ OLAN TAKİBİNİ DEVAM EDEN BİRİ OLARAK BUNU NASIL BAŞARDIM MERAK EDİYORUM YANİ AMA TÜPÜMÜ BEN ALDIRDIM DOKTOR İSTERSEN İLAÇLA SONLANDIRABİLİRİM AMA DIŞ GEBELİK GEÇİRME OLASILIĞIN DEVAM EDER DEDİĞİ İÇİN ALDIRDIM YOKSA ALDIRMAZDIM YANİİ
DIŞ GEBELİK HALA SEBEBİ ORTAYA KONMAMIŞ BİR DURUM akannehirakannehirakannehir
VARDIR BUNDADA BİR AHYIR DİYELİM VE YOLA DEVAM EDELİM
nereye gideceksin kızzz ben göcek :dance::dance:gelince bide mersin yaparız inşallah sorun olmazsa bebişlerimleee:lepi::lepi::lepi:TEMMUZDA BENDE TATİLE GİDECEĞİMkaydirigubbakcemile2:dance::dance::dance:
bitti bitti hastanede yatarken doktor mide bulantımı da geçirdi ama halim yok ya sıcaktanmıı ikizlerdenmiii anlamadım anniş saolsunsempatiksalakcinniSenİn mİde bulantıları bİttİ deĞİl mİ sen ansılsın keyfİn ansıl bebİŞler nasıl
hayırlısı bakalım artık ya ne diyeyimki
ben bu ay hamile olmayı beklerken neler geldi başıma
inş. şu kistler adetle beraber atılır ve ca 125 değeri yükselmez
zaten drla konuşacağım eğer zor olacaksa hamile kalmam gidip tüp bebek yaptıracağım
aloooo