Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Heoz hıÇ moralını bozma hayatım ınan kı sen saĞlıklı bır kadınsın bır kızın var yumurtalama gayet saĞlıklı ve ıyı sorun etme hıÇ bırını veren allah herne olursa olsun verıyor.

Kadın trafık kazasında eŞını kaybedıyor kazadan Öncede konuŞuyolar ama kadın henÜz bebeĞe hazır deĞılım dıyor .ve korunmuŞ olmalarına raĞmen kazada kadında yaralanamsına sonrasında amelıyatta geÇırıyor .dÜŞÜn ve reglı geÇıkmesını yaŞadıĞı olaylara baĞlıyor ama gel gÖrkı hamıle ve kocasından ona bır mıras kalıyoo oĞluu..

Veren allah verırı hıÇte canını sıkma canım benım

öyle cnm en kötü ihtimal tüp bebek diyorum kendi kendime
sonuçlar temmuz ortası gibi tekrarlanacakmış eşimde kadındoğumcu arkadaşına sordu oda tuzu kessin dinlensin kanser falan değildir kendini üzmesin demiş takip edilmeli demiş hayırlısı cnm ya bizim topikte eftalya vardı ya belki okumuşsundur onunda idrar yolu enfeksiyonu ilerlemiş böbreklere kadfar ve böbreklerde bier kist saptanmış kız 39 derece ateşle yatıyormuş herkes dökülüyor valla ne oldu bende anlamadım hiç:1shok:

heozcum ben endometriosiz hastalığını okudum biraznı anladım birazını anlamadım.ama sanırım doğurganlığını oldukça azaltıyor ve sana tavsiyem eğer hastalığının değerleri yükseldi ise bence tüp bebek yaptır daha fazla vakit kaybetme maliyeti ne olursa olsun yaptır bence.okuduğum yerdede böyle yazıyordu zaten sen daha iyi bilirsin tabi

diğer topikten hatırladım mantar falan mı diyodu ay önce sağlık bebek nasıl olsa gelir gereçekten önceden tıp bu kadar ilerlemiş değildi seçeneğin çok yani aşılama denersintüp denrsin haklısın moralini bozma sen
önce sağlık

heozcum en kötü ihtimal tüp bebek demişin ama bence tüp bebek imkanı hiç cocuğu olmayan insanların umudu.bnce çok güzel birşey ve denemek yada yaptırmak da kötü bir ihtimal değil süper bişey.
düşünsene mervenin diğer tüpüde olmasaydı ve tüp bebek diye birşey olmaasaydı hayatı boyunca başka çocuğu olamayacaktı...

BENİ EN ÇOK ÜZENDE BU YA ARYACIĞIM GAYET SAĞLIKLI BİR KADIN KEN DIŞ GEBELİK GEÇİRMEK Kİ BEN DÜZENLİ SMER TESTİ YAPTIRAN VE MUAYENESİNİ OLAN TAKİBİNİ DEVAM EDEN BİRİ OLARAK BUNU NASIL BAŞARDIM MERAK EDİYORUM YANİ AMA TÜPÜMÜ BEN ALDIRDIM DOKTOR İSTERSEN İLAÇLA SONLANDIRABİLİRİM AMA DIŞ GEBELİK GEÇİRME OLASILIĞIN DEVAM EDER DEDİĞİ İÇİN ALDIRDIM YOKSA ALDIRMAZDIM YANİİ

DIŞ GEBELİK HALA SEBEBİ ORTAYA KONMAMIŞ BİR DURUM akannehirakannehirakannehir

VARDIR BUNDADA BİR AHYIR DİYELİM VE YOLA DEVAM EDELİM

Arya ıdı defa dıŞ gebelık geÇırdım topıĞınde emıne dıye bırı vardı 2 defa dıŞ gebelık bı defa kımyasal gebelık geÇırdı Şuan hemde dıŞ gebelıkten amelıyat olduĞu taraftan yumurta olmasına raĞmen hamıel ve sanırım normal gebelık ınan nasıl mutluyum sankı ben hamıleyım :))))))))))))

Şuan bunu duyunca tÜpÜmÜ aldırdıĞıma pıŞmanım (((((((((

ama kısmet dıyelım belkı benımde ıkızleırm olacak:)))))))))
bu arada ben klomen kullanmıyacaĞım bu ay

evet canım bende bunu diyorum insanların başına herşey gelebiliyor o yüzden bize sunulan teknolojilerden faydalanmamız gerekiyor.çünkü çaresiz değiliz çok şükür...

Senın mıde bulantıları bıttı deĞıl mı sen ansılsın keyfın ansıl bebıŞler nasıl

Senİn mİde bulantıları bİttİ deĞİl mİ sen ansılsın keyfİn ansıl bebİŞler nasıl
bitti bitti hastanede yatarken doktor mide bulantımı da geçirdi ama halim yok ya sıcaktanmıı ikizlerdenmiii anlamadım anniş saolsunsempatiksalakcinni

hayırlısı bakalım artık ya ne diyeyimki
ben bu ay hamile olmayı beklerken neler geldi başıma
inş. şu kistler adetle beraber atılır ve ca 125 değeri yükselmez
zaten drla konuşacağım eğer zor olacaksa hamile kalmam gidip tüp bebek yaptıracağım

hakkında hayırlısı canım bahsedilen durumu anlayamadığım için inş istediğim ikizlere kısa zamanda ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…