Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

canım seni çok iyi anlıyorum.çevrende nekadar sorunsuz gebelikler var değilmi?bide öffff pöfff diyorlar.bende derdim bi bende mi var sorunlar diye.ama bak ikize hamile kaldım.kısmet belli olmaz.30 yaşını geçen her kadının hamile kalma şansı yüzde 20 yazıyor.onun için biraz tırmalamak gerekiyor.ya erken evlencektin yada ard arda doğurcaktın merveee

kariyer derdin deydim hayatım nesışl bir hırs bendeki sorma zaten 23 üniversite bitti
işe hemen girdim 2 yılda yönetici oldum 25 sonra para kazanayım kazandığımı bekar bekar yiyeyim derken 27 oldu evelendim 1 yıl sonra hamile kaldım doğurdum kızım 3 yaşına geldi bebek istedik ama dış gebelik oldu bekliyorum halaaaa uff ne yapayım şimdi zamanımı geriye sarayım akannehir

günaydın heozcum sanada hayırlı cumalar ablam genetik tahlil için kan vermişti merakla onun sonucunu bekliyorum içim içimi yiyor bi cevap alamamış offffffffffff

günaydın heozcum sanada hayırlı cumalar ablam genetik tahlil için kan vermişti merakla onun sonucunu bekliyorum içim içimi yiyor bi cevap alamamış offffffffffff

o ne ya neden veriliyor hamile kalınamadığı içinmi?

o ne ya neden veriliyor hamile kalınamadığı içinmi?

yo hayatım o doğurganlardan ilk ay hamile kalmıştı
ama düşük oldu kimsenin önemsemediği durumu bu biraz araştırdı çok şükür sonuçları temzimiş yani bu aya oda başlayacak belki hep birlikte hamiş oluruz:lepi:

yo hayatım o doğurganlardan ilk ay hamile kalmıştı
ama düşük oldu kimsenin önemsemediği durumu bu biraz araştırdı çok şükür sonuçları temzimiş yani bu aya oda başlayacak belki hep birlikte hamiş oluruz:lepi:

hadi hayırlısı benim bu ay hala çalışma olmadı eşimle bozuştuk dün çok kızdım

dünki olayın tekrarımı yoksa :teselli:

yok bugünkü ayrı bir muamma eşim tlf nundaki kendi kızının resimlerini silmekle ve tlfnunu karıştırmakla kızmı suçladı bende köpürdüm çünki kızım bunu neden yapsın ve onun tlf nunu asla karıştırmaz sonuçta baktım tlfnu hafıza kartını görmüyor hafıza kartı düşmüş tlfdan bende ağzıma geleni saydım bir dürü beddua ettim

günaydın kızlar sabah dr a gittim.daha iyisin dedi.bebişlerimi yine gördüm.muhteşemlerdi.koca kafalar:)))kızlar benim 1 tanede kedim varçok tatlı ben hastanede yatarken fırsat bu fırsat oda biriyle birlikte olmuş dün veterinere götürdükki hamiilee eşim diyoki ne kadar bereketl aymış,evin hanımlarının hepsi hamile daha dikkatli davranmam gerek sizlere.aman kedimde de bi hava bi kapris nerdeyse belini tuta tuta gezcek

günaydın kızlar sabah dr a gittim.daha iyisin dedi.bebişlerimi yine gördüm.muhteşemlerdi.koca kafalar:)))kızlar benim 1 tanede kedim varçok tatlı ben hastanede yatarken fırsat bu fırsat oda biriyle birlikte olmuş dün veterinere götürdükki hamiilee eşim diyoki ne kadar bereketl aymış,evin hanımlarının hepsi hamile daha dikkatli davranmam gerek sizlere.aman kedimde de bi hava bi kapris nerdeyse belini tuta tuta gezcek

benimde bir siyam kedim var erkek ama daha 1 yaşına girmedi cinsiyetinin farkında değil geçen bahçeye çıkardık dişi bir kedi kovalıyor buldu yakışıklıyı tabi bizim salak boğuşuyor kaçıyor dişi cilveleniyor bu salak anlamıyor oyun oynuyor sanıyorsempatiksalakcinni

yok bugünkü ayrı bir muamma eşim tlf nundaki kendi kızının resimlerini silmekle ve tlfnunu karıştırmakla kızmı suçladı bende köpürdüm çünki kızım bunu neden yapsın ve onun tlf nunu asla karıştırmaz sonuçta baktım tlfnu hafıza kartını görmüyor hafıza kartı düşmüş tlfdan bende ağzıma geleni saydım bir dürü beddua ettim

seni çok iyi anlıyorum kzıdığın şeyleri tahmin ediyorum yani ama yapılacak bişey yok aslında ne yaparsan yap hırsını alsığını dü
şünmüyorum yani ben öle olurdum

ya ben bile kızdım şimdi

üzülme canım diyemiyeceğim ama hata yaptığını anlayacaktır.bence kaprisine devam et.

bu arada hala yumurtlamayı kaçırmadın haftasonu size bişeyler yapsın artık af dilemek için

benimde bir siyam kedim var erkek ama daha 1 yaşına girmedi cinsiyetinin farkında değil geçen bahçeye çıkardık dişi bir kedi kovalıyor buldu yakışıklıyı tabi bizim salak boğuşuyor kaçıyor dişi cilveleniyor bu salak anlamıyor oyun oynuyor sanıyorsempatiksalakcinni

benimkide iran kedisi veterinerim cins kedi olduğu için muhtemelen 2tane yavru doğurur dedi.eşimle göz göze baktık sahibine çekmiş dedi eşim.bizim veterinerde nası yanii dedi.bende ikiz hamileyimde dedi veteriner bi kahkaha patlattı.:roflol:

heozcum çok özel olmazsa eşin buna benzer şeyleri önceden de yapıyormu,yoksa ilk defamı yaptı.eşini iyice tanıdığına eminmisin çünkü seni çok şaşırtmış olmalı.çocuk içinde çok ısrarlı olma derim ben belki allahın bildiği birşey vardır

seni çok iyi anlıyorum kzıdığın şeyleri tahmin ediyorum yani ama yapılacak bişey yok aslında ne yaparsan yap hırsını alsığını dü
şünmüyorum yani ben öle olurdum

ya ben bile kızdım şimdi

üzülme canım diyemiyeceğim ama hata yaptığını anlayacaktır.bence kaprisine devam et.

bu arada hala yumurtlamayı kaçırmadın haftasonu size bişeyler yapsın artık af dilemek için

çok beddua ettim dünden beri allah sana bir daha çocuk nasip etmesin inş. inim inim inle çocuk diye dedim çünki yeni bir çocuk olmasındansa kızımın mutluluğu herşeye herkese bedel benim için varsın bir çocuğum daha olmasın napim yani

çok beddua ettim dünden beri allah sana bir daha çocuk nasip etmesin inş. inim inim inle çocuk diye dedim çünki yeni bir çocuk olmasındansa kızımın mutluluğu herşeye herkese bedel benim için varsın bir çocuğum daha olmasın napim yani

doğru söylüyorsun evlat çok çok ayrı bişey hiç bişeye benzemiyo değişmiyo yani yüzde yüz haklısın

heozcum çok özel olmazsa eşin buna benzer şeyleri önceden de yapıyormu,yoksa ilk defamı yaptı.eşini iyice tanıdığına eminmisin çünkü seni çok şaşırtmış olmalı.çocuk içinde çok ısrarlı olma derim ben belki allahın bildiği birşey vardır

kendisi kızıyla 5 yaşından beri ayrı kızı şu anda 14-15 yaşlarında ve babasıyla doğru düzgün bağı yok kanadada annesi ile annesi yenidn evlenmiş ve 3 çocuğu daha olmuş. kızdığım şu eşim bir aile kurmuş ama sürekli bindiği dalı kesiyor. bende çekip gitsem ne yapacak ne geçecek eline anlamıyorum kızını el üstünde tutuyor göremediği için içi yanıyor ama benim kızıma o hassasiyeti göstermiyor tutki sildi gerçekten resimleri daha kızım 11 yaşında ya lafı bile edilmez yani bilmiyorum arya bir kaç kez canıma tak ettiği oldu neticede kendi param kendime yeter kimseye muhtaç değilim çok şükür feriştahı gelse kızmı ezdirmeye niyetim yok bu dünyada o yüzden ayağını denk almalı bence haddini aşıyor!

X