- 8 Şubat 2010
- 1.745
- 4
yok yav bunun daha 2. ayı olcak ve klomen falan kullanmadıklava:
ben geçen ay klomen kullandım ama olmadı bu ay vermedi doktor ve şimdi kullanamdığıma pişmanım:1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heozcum aynı şeyleri hissetmişimiz canım aynı bendede bi umutsuzluk oluştu sıormaa yaniii
ben geçen ay klomen kullandım ama olmadı bu ay vermedi doktor ve şimdi kullanamdığıma pişmanım:1no2:
he demi sende varsın 3 silahşörrrakannehir
nolmuş burda böyle bi hamile daha var çok iyi yaa.kızlar buranın demirbaşı gibi davranmaktan vazgeçin zamanı gelince olur elbet hemde çok sıcak serinlik çöksün allah sizi seviyo çalışıyorsunuzya sıcakta gezmeyin diye bekletiyo:jeyyar::jeyyar:
5 haftada 4 hamile oldu dimi merve ikisi ikiz 2 si belli değil dahaakannehir
evet ya onlarda ikizdir normal tek gebelik enaz 4 gün geçince çıkıyo erken erken çıktığına göre bence onlşarda ikiz bi biz kaldık haaaa d.iyim sana:1no2:
hoşgeldin aryacığım valla topiğin 5. haftasında 4. hamile haberi bol bereket var burda ne varki bana işlemiyor:1no2:
sizinle silahşör olmam için illa klomen mi kullanmam lazım lennn klava:
eşlerinize bol enerjili güzel şeylerden yedirin.belkide sperm atışları kuvvetli değildir yada ne bilim çatlamaya kadar canlı kalmıyordur
acaba bir dahaki aya günde 2 tane içsek ki ?
valla içelim ya benim komşum bana diyorki ben üst üste kullanılmayacağını bilmiyodum kendim aldım içtim öle kistti ikizdi falanda demedi diyor şimdi 4 aylık hamileekafamçokkarıştı
bende nasılbi özen nasıl bi özen günün aynı saaatinde içi kendini takip et dokotra git uffffff
heye klomen tayfası len burası sempatiksalakcinni
eşimde öyle bir güven varki kendine toz kondurmaz kesin ne yedirimki adama zaten pekmezi çerezi herşeyden fazla fazla yiyobenneyaptımki
o zaman ben bu topikten gider :umursamaz: pis heozzz :mymeka:
al benden de o kadar ben işimi bilirim diyor geçen aydan doalyıda beni suçluyo sen doktorun dediği saatlere değil bana uysaydın olmuştu diyooo belkide haklı erkek anlıyo
spermlerin geçişi için kadının vajinasında çok akıntı ve ıslaklık olmalıymış onuda eşler biliyomuş
bunu komşum paylkaşmıştı eşi demiş olduysa bu ay olmuştıur çok ıslaktı demiş
cnmsın sen benim kırmak istemem seni asla sadece sana kuru demek için çok erken cnm ya daha 2. ayındasın inş. bu ay olcak seninde:1hug:
hihoyyyt