Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

heoaz cum zaten regl döneminde değişken olması normal şuan yükselişe geçmiş aynı anda olmamız gerekiyor seninde ayın 4 gibi gelişmesi lazım

dimi zikzaklar çiziyor sürekli sapıttı hatta varya bu gece uyandım sabah oldu sandım bi baktım ateş 36,8 şok oldum o ne lan yumurtaldımmı acaba diye

hiç anlamıyorum bu ateş işinden devamlı değişiyo bende ölçerim belki yarından itibarenn

call üzülmeni hiç istemiyorum cnm ama senin reglilerin çok gecikiyor bence sende ayrıntılı bir tahlil takip yaptırmalısın öyle hissediyorum adetin 3. günü mutlaka hormonlarına baktır bi:teselli:

Canım yaptırdım hiç sorun çıkmadı , bu ay farklı bir doktora da gidicem, iki doktor takibinde ilerliycem sorun varmı yokmu bilmem lazım!

heoz bide senin geçen ayki tablona göre ayın kaçında yumurtan çatladı onu anlayaamdım 15 mi

evet cnm 11-12. gün farketmiyor. ben kendim için iyice umudumu yitirdim endometrioziste %40-60 oranında infertilite oluyormuş yaabenneyaptımki

sen gayet doğurgan bir kadınsın canım! ben senden çok umutluyum çok fazla hırsı edindiğin için bence olmuyor! biraz oluruna bıraksan bıraktığın ilk ay hamile kalıcaksın eminim!

heoz bide senin geçen ayki tablona göre ayın kaçında yumurtan çatladı onu anlayaamdım 15 mi

13. gün ve 20. gün cnm normalden daha aşağıya düşüp birden yükseldiği aralık yumurtlamayı gösteriyor

merve ben kayseride erşat beyin bu konutaki methini çok duydum.erşata gittimde hamile kalabildim diyen kişiler duydum.bence bide ona git ne kaybedersinki.

inan içimi okudun dün benimde arkadaşım ona gidiyormuş hamile şimdi oda 1 yıl uğraştı ikinci için ona gitsene dedi bende cuma mı gitsem haftasonumu karar veremedim dur doğru diyosun gideyim ona

inan içimi okudun dün benimde arkadaşım ona gidiyormuş hamile şimdi oda 1 yıl uğraştı ikinci için ona gitsene dedi bende cuma mı gitsem haftasonumu karar veremedim dur doğru diyosun gideyim ona

cuma sende git bende gideyim sonuçları karşılaştırmka olanağımız olur

Kızlar rüyamda doktorum bana iğne vuruyordu, sonra yeşiliklere götürüyor beni, buralarda biraz zaman geçirmen lazım diyor, sonra doktoru annesiyle konuşurken eşim iki tane bilezik takıyor koluma burma !

Kızlar rüyamda doktorum bana iğne vuruyordu, sonra yeşiliklere götürüyor beni, buralarda biraz zaman geçirmen lazım diyor, sonra doktoru annesiyle konuşurken eşim iki tane bilezik takıyor koluma burma !

ay ne ilginç rüya acaba hamilemisin:CüvCüv::CüvCüv:

cnm sen bu rüyayı önceden görmüştün dimi????

belkide ileriki dönemlerde yumurtlama iğnesi falan vurulman gerekecektir onlarad ikizl olma olasılığını artırıyor

evet önceden görmüştüm işte, diyorumki iğnemi yapacak sonunda bana yoksa! iki tane bilezik aynı anda taktı ikizmi olacak!

olabilir canım o yeşillikte tatil işte, dinlendin ya, şimdi sırada iğne olabilir... sonra da ikiz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…