- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
bide düşün benim tek tüp var yani benim sadece sağdan olursa gebelik olacak ama adam beni kendi halime bırakıyo yaaa yaş olmuş 33 uffffffffffffffffff
manyakların umrundamıki biz ne hisseder ne haldeyizdir?klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide düşün benim tek tüp var yani benim sadece sağdan olursa gebelik olacak ama adam beni kendi halime bırakıyo yaaa yaş olmuş 33 uffffffffffffffffff
çok doktora gitmekte sinir bozucu canım, doktorum 10. gününde uğra baıyım yumurtana dedi ben gitmicem bu ay ,ara vercem, bence sende biraz akışına bırak, belki böylesi iyi olur, zaten tahminen biliyorsun yumurtlamanı ona göre çalış bu ayda...
günaydın kızlar!
ben cuma 11. gün gidip baktıracam bakalım ne halde benimkilerdelikafadulden
günaydın cnm hoşgeldin ateş ölçmeye başladınmı call?
ben cuma 11. gün gidip baktıracam bakalım ne halde benimkilerdelikafadulden
sen maşallah büyütüyon zaten yumurtayıı klomene gizliden devam etcen mi ? :1ninca:
yok canım regyli olursam başlıycam!olamıyorum heoz ya regyli filan!
belkide klomenle büyüdü şimdiye kadar yok bu ay kullanmadım hiç bişe sadece ateş ölçüyorum oda saçmalıyor zatenbenneyaptımki
heoz banda farlutal verdi, klomende verdi 5.günü başla diyor, 11 yada 12 gün gel dedi! farkedermi dedim 11.günmü 12 .günmü geliyim dedim yok farketmez dedi!
bi kendi haline bırak bakalım yumurtaları ne kadar büyücek ve öyle dene canım.. bide yaptıklarımızın tam tersini yapalım, belki bu sefer olur..
gerçi bıraktıktan bir sonraki ayda klomenin etkisi sürüyormuş dedi merve ama bıraktım kendi haline bu arada ateş çizelgem gerçekten saçmalıyor dur ekliyim de bak
http://www.fertilityfriend.com/home/2e9bfd
çok doktora gitmekte sinir bozucu canım, doktorum 10. gününde uğra baıyım yumurtana dedi ben gitmicem bu ay ,ara vercem, bence sende biraz akışına bırak, belki böylesi iyi olur, zaten tahminen biliyorsun yumurtlamanı ona göre çalış bu ayda...
bayağı değişik tablon canım ya
valla iki tarafdada ağrı olıuşuyor pek anlayamadım
iki ileri bir geri gibi gidip geliyor sürekli
hadi hayırlısı bakalım merve sen 11. günü bir git baktır istersen dra
ya adam gel demedi bana akannehir uf başka doktoramı gitsem ki