Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

olabilir canım o yeşillikte tatil işte, dinlendin ya, şimdi sırada iğne olabilir... sonra da ikiz inşallahhh

canım iğnemi vuracak en sonunda yoksa! iğne vuruncadea biraz dinlenmen mi lazım diycek hani işim çok stresliya belkide izin alcam bilmiyorum! risklide olabilir!

kızlar çok ilginç ama kafamdan vuruyordu iğneyi! bu ne demekse , elinde şırınga vardı, kafamı tutuyordu vurmuş işte o haliye rüyam başladı.

şimdi sorunlar varya ee klomenede başlıyorum, kesin iğneye kalıcam kesin!

inş. sorun iğneyle çözülür ve ikizlerine kavuşursun.
ne düşünüyorum biliyormusun call acaba bütün sorunlular bir tevafuk aynı topiğemi toplandık acaba işin ilginç tarafı toplandığımızda ya ilk denememiz yada ikinci denememizdi

inş. sorun iğneyle çözülür ve ikizlerine kavuşursun.
ne düşünüyorum biliyormusun call acaba bütün sorunlular bir tevafuk aynı topiğemi toplandık acaba işin ilginç tarafı toplandığımızda ya ilk denememiz yada ikinci denememizdi

mektubum şeytanın bacağını kırdı ama oda bizle başlamıştı okadar sevindimki sanki kendim hamileyim ama çokta haklısın bu kadar tesadüf olamaz!

kızlarr az önce komşumu gördüm hamile,gezmeye gidiyormuş.ay okadar güzel giyinmişki hamile kıyafeti çok yakışmış,pembiş pembiş giymiş.kızıma kız kardeş geliyor çok sevinçliyiz diyo.ayy çok imrendim süper ya ikizim olsun ikiside kız olsun nolur allahım gerçi hamileyken onun kadar güzel olamam ama olsun..:))

avatarına bayıldım haa:enbuyukkk:

sağol cnm sen izindeyken tuhaf rüyalar gördüm 2 tane kokarca yavrusu düştü önüme birbirinin aynısı zıpır şeyler eğer ikiz oğlullarım olursa kokarcalarım diyecem onlara:çok üzgünüm:

kızlarr az önce komşumu gördüm hamile,gezmeye gidiyormuş.ay okadar güzel giyinmişki hamile kıyafeti çok yakışmış,pembiş pembiş giymiş.kızıma kız kardeş geliyor çok sevinçliyiz diyo.ayy çok imrendim süper ya ikizim olsun ikiside kız olsun nolur allahım gerçi hamileyken onun kadar güzel olamam ama olsun..:))

sen kan testi yaptırmadınmı hala mutlu:eek:klava:

yok yaptırmadım heozcum idrartesti yapacam,üç-dört gün geçince yapıcam kararlıyım bu konuda çünkü olcaksa bugün yarın adet olurum olmazsam heyecanlanırım süper olur.

yok yaptırmadım heozcum idrartesti yapacam,üç-dört gün geçince yapıcam kararlıyım bu konuda çünkü olcaksa bugün yarın adet olurum olmazsam heyecanlanırım süper olur.

sende güzel olursun hayatım her hamile güzeldir.allah gölnüne göre versin :CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:

yav git yaptırda sevindir şu gariplerisengözlerimebaksanab

randevu aldım ama pazartesiye geç mi olur ki aman zaten yumurta yoksa sağ tarafta nereye geç oluyosa bende bi alemim

kan testi yaptırsana neyi bekliyosun varsa çıkar yoksa zaten yokkksempatiksalakcinni

ben geldim biraz alışveriş yaptım dasempatiksalakcinni

X