Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ayy canım üzülme lütfen.bi komşum var karı koca öğretmen.sabahları kadın bakıyor çocuğuna,akşamları kocası adamda bi hamaratki akşam yemeklerini yapıyor evi temizliyor.çocuğada bakıyor.geçen kurabiye yapmış banada getirdi.biraz sert olmuşdu ama hayret ettim.çocuk gün boyu hem anne hem babayla vaktini geçiriyor,çalıştıklarını anlamadan galiba en iyisi bu bilmiyorumkismile

aslında bende buna benzer oyunlar yapıyıorum doğduğu günden beri annanesi yanında teyzeside en az benim kadar seviyor hatta teyzemi annem kadar seviyorum diyor cimcime onlarla falan işte biraz daha anlayana kadar böle gidecek

melek sen hangi ildin adın melek değil mi canım ikinciyimi düşünüyosun yolun buraya nasıl düştüyerimseniben

melek sen hangi ildin adın melek değil mi canım ikinciyimi düşünüyosun yolun buraya nasıl düştüyerimseniben

evet bende kayseriliyim ama adanada yaşıyorum.2 yaşında oğlum var ben ikinciyi çok istiyorum hemde ikiz eşimde çok istiyor klomen kullandım ilk bu ay. yarın adet günüm ama ben idrar testi yapmayı istiyorum o daha heyecanlı

doktorum arkadaşım benim.o yaşın çok genç klomen kullanma dedi zaten olur dedi bende ya ikiz olsun diye içiim nolur dedim oda tamam dedi.yumurtalarıma baktı üç tane tam olgunlaşmış yumurtan var dedi.sonra çatlama gününden sonra tekrar gittim ne alemdeler diye baktı seni bi sürpriz bekliyo sanırım dedi.ısrar ettim bişey demedi güldü bende heyecanla bekliyorum

doktorum arkadaşım benim.o yaşın çok genç klomen kullanma dedi zaten olur dedi bende ya ikiz olsun diye içiim nolur dedim oda tamam dedi.yumurtalarıma baktı üç tane tam olgunlaşmış yumurtan var dedi.sonra çatlama gününden sonra tekrar gittim ne alemdeler diye baktı seni bi sürpriz bekliyo sanırım dedi.ısrar ettim bişey demedi güldü bende heyecanla bekliyorum

bi idrar testi yapsana ikiz olanalrın erken çıkıyor belki seninde çıkar

bencede baktır sen çünki ikizlerde daha erken çıkıyo belirtiler :lepi:

hayırlı sabahlar
mutlu test yaptırdınmı ya merak ediyorum seni

günaydın merveciğim ateş ölçmeye devam ediyorum ama daha çalışmaya başlayamadık bu ay:1no2: sürekli uyuyorum çünki:eek:klava:

bizde başlaamdık eşim yok burda cuma günü gelecek.tamda yumurtalama günü bu ay daha efektif çalışacağız öle gün aşırı beni çok yoruyo ve ödev gibi olunca sevmiyorum.
ben kendimce takvim bile çıkardım 4 6 8 olacak

ya bişey soracağım heoz şimdi doktorlar diyorki yumurtalamadan sonra 14 geçince regli olacakmışız ben geçen ay 25 oldum ya 14 gün geriye gelince 12 si oluyo ama doktor bana 7 sinde iğne yaptı çatlama ignesi şimdi bu durumda iğne yumurtayı 5 gündemi çatlatmış oluyo yani 36 saat sonra gün aşırı ilişki dendiğine göre be en geç 48 saatte çatladığını düşünmüştüm benim ki geç çatladı ise biz günleri tuturamadık o zaman-tatlicadiarzu-

bizde başlaamdık eşim yok burda cuma günü gelecek.tamda yumurtalama günü bu ay daha efektif çalışacağız öle gün aşırı beni çok yoruyo ve ödev gibi olunca sevmiyorum.
ben kendimce takvim bile çıkardım 4 6 8 olacak

ya bişey soracağım heoz şimdi doktorlar diyorki yumurtalamadan sonra 14 geçince regli olacakmışız ben geçen ay 25 oldum ya 14 gün geriye gelince 12 si oluyo ama doktor bana 7 sinde iğne yaptı çatlama ignesi şimdi bu durumda iğne yumurtayı 5 gündemi çatlatmış oluyo yani 36 saat sonra gün aşırı ilişki dendiğine göre be en geç 48 saatte çatladığını düşünmüştüm benim ki geç çatladı ise biz günleri tuturamadık o zaman-tatlicadiarzu-

cnm luteal faz defekti denilen bir şey var bende ondan şüphelendim kendimde o yüzden yumurta takibi yaptırmak ve 21. günde kanda progestron baktırmak gerekiyor bunun saptanması için bu ay bana onlar yapılacak bu cuma dr a gitmeyi ve yumurtalara baktırmayı düşünüyorum

ya benim doktorum gel falan demedi bu ay dinlen dedi nasıl dinleneceksem zaten kaç aydır korunuyorum yeni başladım yani saçma ya doktorumu değiştirsem hiç 21 gel felan demedi bana ya takip falan uffff şöle adam akılloı bir doktor bulamadım

bide düşün benim tek tüp var yani benim sadece sağdan olursa gebelik olacak ama adam beni kendi halime bırakıyo yaaa yaş olmuş 33 uffffffffffffffffff

bebikim benim doktor heozun gibi takip falan demedi yaaa dinlen dedi ne yapsam doktor mu değişitrsem yada kendi haline mi bıraksam ay anlamadım yaaaa

bebikim benim doktor heozun gibi takip falan demedi yaaa dinlen dedi ne yapsam doktor mu değişitrsem yada kendi haline mi bıraksam ay anlamadım yaaaa

çok doktora gitmekte sinir bozucu canım, doktorum 10. gününde uğra baıyım yumurtana dedi ben gitmicem bu ay ,ara vercem, bence sende biraz akışına bırak, belki böylesi iyi olur, zaten tahminen biliyorsun yumurtlamanı ona göre çalış bu ayda...

X