- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
hadi ya neden benimki yumurta şeklinde yuvarlak olarak düştü o zaman..bilmiyorumkismile
okumadım canım o bilgileri, okuyum bari...
hö:bbo: düşük olabilirmi?akannehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya neden benimki yumurta şeklinde yuvarlak olarak düştü o zaman..bilmiyorumkismile
okumadım canım o bilgileri, okuyum bari...
hö:bbo: düşük olabilirmi?akannehir
bilmem olabilir mi? adet oluyorum hala???
ne bilim benden hiç yuvarlak bişey düşmedide neyse boşver hayırlısı böyleymiş de geç kafana takılmasın cnm:1hug:
günaydın kızlar regl günüm ayın 2 si.ilk defa bu ay klomen kullandım.üç tane olgunlaşmış dr süper yumurtaların var dedi. kendimi de hamile gibi hissediyorum.akıntım çok,agzımın tadı çok garip,değişik şeyler canım istiyor.aynı belirtileri yaşayan varmı aranızda.test yapsam çıkarmııı
bugün başıma neler geldi ayyy sormayın öldüm ayakta durmaktan ve bugün en yüksek toğpuklu ayakkabımı giymiştim.
aracımı çekiçiler alıp götürmüş ayyyyyyy vede yeni uygulaam gereği araçları teslim almak zorlaşmış inanın saat 13:00 beri ordaydım ve hala alamadım Çok üzgünüm çoook
bekliyorum haber vercekler ve gidip alacağım ayakta durmaktan ayak tabanımı hissedemedim bu ne yaa buner yaaakafamçokkarıştı
geçmiş olsun canım zor yaa ..
ya biz ne zaman hamiş kalacağız acaba merakla bekliyorum ben senden çok ümitli idim valla şimdi heoz ben sen yola devam bakalım .
kaydirigubbakcemile2
canim gacmis olsun valla topuklu da bugune dek gelmis canina bisi olmasin asa geln cekiliyorbugün başıma neler geldi ayyy sormayın öldüm ayakta durmaktan ve bugün en yüksek toğpuklu ayakkabımı giymiştim.
aracımı çekiçiler alıp götürmüş ayyyyyyy vede yeni uygulaam gereği araçları teslim almak zorlaşmış inanın saat 13:00 beri ordaydım ve hala alamadım Çok üzgünüm çoook
bekliyorum haber vercekler ve gidip alacağım ayakta durmaktan ayak tabanımı hissedemedim bu ne yaa buner yaaakafamçokkarıştı
ya biz ne zaman hamiş kalacağız acaba merakla bekliyorum ben senden çok ümitli idim valla şimdi heoz ben sen yola devam bakalım .
kaydirigubbakcemile2
yazdıklarımı okudun mu bebikim
ilginç bir bilgi daha;
Serbest kalan yumurta hücresinin ortalama ömrü 24 saat kadardır.bu süre içinde döllenme gerçekleşmezse yumurta hücresi karın boşluğunda parçalanarak kaybolur. Bu konudaki yanlış inanış adet kanaması ile döllenmemiş yumurta hücresinin dışarı atıldığıdır.Adet kanaması yeni oluşan bir gebeliğin yerleşmesi için hazırlanan rahim iç zarının gebeliğin gerçekleşmemesinin ardından dökülmesidir .Oositle herhangi bir ilgisi yoktur
bugün başıma neler geldi ayyy sormayın öldüm ayakta durmaktan ve bugün en yüksek toğpuklu ayakkabımı giymiştim.
ayy canım yaa çok üzüldüm çalışmak böyle birşey işte.çalıştığım günler aklıma geldide ıyyy,istifa ettim bebeğim için valla çokda iyi yaptım.kızlar ev hanımlığı çok güzel birşey,çalışırken ben ev hanımlığına karşıydım ama şimdi hayatım boyunca çalışmak istemiyorum.kocişim baksın bize banane böylesi daha kıymetliymiş istifa edince anladım:)))sempatiksalakcinni
ya gerçekten bölemi düşünüyosun bende yeni site komşularımı görünce dedim ne güzel ev hanımlığı diye inan benden daha rahat para harcıyor benden daha rahat geziyolar bende böle yorgun bön bön geçiriyorum günlerimi ikinci olursa biraz daha çalışırım gibi geliyo onun ihtiyaçlarını karşılamak için
günaydın merve.benim annemde çalışan bir anneydi ben büyüyene kadar kreş,bakıcı,komşu,yengem hep onlara emanet edildim.evde durmayı okadar isterdimki burnumda tüterdi.annemde eve gelince aceleyle yemek yapar anca öyle oturabilirdik.küçükken annemle ne paylaştım diye düşünüyorumda hiç birşey hatırlamıyorum.şimdi emekli evde oturuyor.ama yanında ne ben ne ablam kaldı evlendik gittik...
ya bunları duyunca i,çim parçalanıyo yaa benim bir kızım var oda benimle birlikte her sabah kalkar önceleri annanneye şimdide kreşe gidiyo ama çok vakit geçirmeye çalışıyorum acaba oda bölemi düşünecek yaaa nasıl bir pişmanlıkı olur buuuuu