Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merhaba, günde 1-2 mm arası bi büyüme olur yumurtada, 18-22 mm arası yumurta çatlayabilir, ben günde 1mm büyüttüm yumurtamı mesela 12.günde 12mm di, 16. günden sonra 2 şer mm büyüdü bir anda, şuan yavaş olabilir ama bi anda büyüyebilir, sen yumurta takibine devam et, incir, çörekotu, tarçın, bal yee, tavsiyem...

adet oluyorum bu ayda olmadı hayırlısı bakalım

canım inşallah
adetim iyice bi geçsin öyle gidersem daha iyi olur

evde test yapıyosun silik çıkıyor burda yorum yapıyorsun ama kan testi için adetinin iyice gecikmesini bekliyorsun pes valla.çok sabırlısınbilmiyorumkismile

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben pkoluyum ve ilk defa bu ay klomen kullandım ve yumurta büyümemiş diyince doktorum çok moralim bozuldu ve akşamdan beri canım çookk sıkkın.acaba büyürmü diye çok endişeleniyorum.senin yazdığın değerler 1.aydamı oldu cnm.benim bi arkadaşım tam 5 ay kullandı ve şimdi kızı kollrındaboshayallersmile

bebikim yazarsan sevinirim cnm bu yazdığın değerler1.kutu klomenden sonra ortya çıkan değerler cnm

canım ben klomensiz büyüttüm yumurtayı, o yüzden beni de baz alma aslında, ama şuan kötü durumda değilsin, bi anda büyüyor yumurta...

bu konuda heoz sana yardımcı oalbilir, o klomenle büyüttü yumurtalarını...

klomenle ilk ay 15. günde biri 22mm biri 15mm iki yumurta vardı ikinci ayda 15. günde 22mm bir yumurta vardı. ortalama yumurtalar günde 2mm büyüyebiliyor canını sıkma bol çörekotu çiğne yut oda büyütüyor çünki

17 si 25. gündü adetimin geç yumurtlama olduğu için çıkmadı işte 4 gün sonra idrarda çıktı

heoz canım geçmiş olsun bir dahakine inşallah.kızlar benim bugün sol tafarımda güçlü bir ağrı var acaba doktora gitsemmikii. leke de var sanki iç çamaşırım siyahtı anlamdım bişey olmaz inşallah.

canım geçmiş olsun ihmale gelmez 3 can sınzı artık hemen git bence

merve de heozda hüsranla sonuçlandı benim için.kızlar benim çok olayım oldu ama buralara hiç girmemiştim,tesadüf oldu.ama ben artık laptop kullanmıycam çok gerekmedikçe.başımı ağrıtıyor.arada bi girer nasılsınız sorarım.kendinize iyi bakın

kızlar kanamam oldu lanet olsun eşimi çağırdım hemen geliyo.nolur dua edin aaynı şeyleri yaşamak istemiyorum allahım nnolur yardım et.ben napacam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…