merhaba kızlar bişi sorcam yardıncı olursanız sevinirim.ben adeditimin 5. günü klomen kullandım ve dün muayeneye gittim yumurtam 10na 10 muş fakat 15 filan olması gerekiyormuş yarın tekrar çağırdı kontrole 12. günü olduğu için büyümemiş olabilir dedi durup durup birdende büyüyebilir dedi.sizlerde yumurta büyümesi olayı nasıldı benimle aynı şeylari yaşayan varmı
canım inşallah
adetim iyice bi geçsin öyle gidersem daha iyi olur
adet oluyorum bu ayda olmadı hayırlısı bakalım
merhaba, günde 1-2 mm arası bi büyüme olur yumurtada, 18-22 mm arası yumurta çatlayabilir, ben günde 1mm büyüttüm yumurtamı mesela 12.günde 12mm di, 16. günden sonra 2 şer mm büyüdü bir anda, şuan yavaş olabilir ama bi anda büyüyebilir, sen yumurta takibine devam et, incir, çörekotu, tarçın, bal yee, tavsiyem...
arzu canım sen ayın 17 sinde kan testi yaptırdın ve çıkmamıştı değil mi? yanlış mı hatırlıyorum
evet 0.1 çıkmıştı benimde yani bir gün bile önemli bence bir günde yükselebiliyor
yaaaaaaaaaaaaa :teselli:hiç üzülme diğer ay ama klomensiz devam edeceğiz
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben pkoluyum ve ilk defa bu ay klomen kullandım ve yumurta büyümemiş diyince doktorum çok moralim bozuldu ve akşamdan beri canım çookk sıkkın.acaba büyürmü diye çok endişeleniyorum.senin yazdığın değerler 1.aydamı oldu cnm.benim bi arkadaşım tam 5 ay kullandı ve şimdi kızı kollrındaboshayallersmile
bebikim yazarsan sevinirim cnm bu yazdığın değerler1.kutu klomenden sonra ortya çıkan değerler cnm
bu konuda heoz sana yardımcı oalbilir, o klomenle büyüttü yumurtalarını...
heoz canım geçmiş olsun bir dahakine inşallah.kızlar benim bugün sol tafarımda güçlü bir ağrı var acaba doktora gitsemmikii. leke de var sanki iç çamaşırım siyahtı anlamdım bişey olmaz inşallah.