Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ben hüsran olarak görmüyorum yani öle düşünmüyorum.diğer ay olur benim korunmasız ilk ayım idi diğer ay olur kismet artık heoz içinde bence moral bozacak bişwey yok 5 ay olmuş daha .

sanada çok geçmi,ş olsun

sağol cnm allah hayırlısını versin

kızlar kanamam oldu lanet olsun eşimi çağırdım hemen geliyo.nolur dua edin aaynı şeyleri yaşamak istemiyorum allahım nnolur yardım et.ben napacam şimdi

cnm rabbim yardımcın olsun inş. hiçbirşey olmaz çok üzüldüm şimdi içim acıdı resmen acil şifalar diliyorum müsait olduğun ilk anda bize haber vermeyi unutma merak ve endişe ile bekliyorum seni dualarım seninle

canını sıkma merveciğim :1hug:

kızlar kanamam oldu lanet olsun eşimi çağırdım hemen geliyo.nolur dua edin aaynı şeyleri yaşamak istemiyorum allahım nnolur yardım et.ben napacam şimdi

canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle :Saruboceq:

:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: canım çok geçmiş olsun haber ver durmunla ilgili allah yardım cın olsun

merhaba kızlar çok heyecanlıyım.adetime 8 gün kaldı.klomen kullandım.sanki hamile olacakmışım gibime geliyor.1tane oğluşum var 2yaşında biz hemen ikinciyi istiyoruz bu ay korunmadığım ikinci ayım.inşallah bu ay olur hemde ikiz olsun çok istiyorum.çocukları çok seviyorum.25 yaşındayım küçüklükten beri anne olmak isterdim.mesleğimi bıraktım bu yüzden.çocuğuma iyi bakmak için,ona yemek yapmak iiçin.

merhaba melek bende kayserideyim canım inş olmuştur.yaşın küçük doktor mu verdi klomeni

doktorum arkadaşım benim.gerek yok dedi ama ben ilk ay olmayınca tedirgin oldum beklemek çok kötü.içicem dedim oda tamam sadece 1 ay şansını iyi kullan dedi.:))))

kayseri okuyunca sevindim adana da güzel şehir bide artık çok yakın kayseriye inş hemen olur bebişin

kayserili olduğum için değilde ordaki havanın güzelliği hiçbir yerde yok benim için.adana da güzel sosyal bir şehir ama sıcak birazda eksileri var tabi.

kızlar anladığım kadarıyla sizler de ikiz hamile olmak istiyorsunuz.peki klomenle ikiz kalan varmı aranızda.benim arkadaaşım bunla kaldı bende onun için içtim ama onun ailededende geliyormuş.düşünsenize ikizi var ve ikide önceden vardı.şimdi süperr oldu,ama bakıcısı var tabi iki tane biri çocuklarla ilgileniyor biride evin işini mutfağı,ütüyü hallediyor.arkadaşım da mutlu şaşkın bakınıyor,bunlar benden mi çıktı diyor. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…