merve de heozda hüsranla sonuçlandı benim için.kızlar benim çok olayım oldu ama buralara hiç girmemiştim,tesadüf oldu.ama ben artık laptop kullanmıycam çok gerekmedikçe.başımı ağrıtıyor.arada bi girer nasılsınız sorarım.kendinize iyi bakın
HEOZZ :teselli: muckk
heoz canım geçmiş olsun bir dahakine inşallah.kızlar benim bugün sol tafarımda güçlü bir ağrı var acaba doktora gitsemmikii. leke de var sanki iç çamaşırım siyahtı anlamdım bişey olmaz inşallah.
kızlar kanamam oldu lanet olsun eşimi çağırdım hemen geliyo.nolur dua edin aaynı şeyleri yaşamak istemiyorum allahım nnolur yardım et.ben napacam şimdi
ben hüsran olarak görmüyorum yani öle düşünmüyorum.diğer ay olur benim korunmasız ilk ayım idi diğer ay olur kismet artık heoz içinde bence moral bozacak bişwey yok 5 ay olmuş daha .
sanada çok geçmi,ş olsun
canım benim ya herşey için sağol bebişim
kızlar kanamam oldu lanet olsun eşimi çağırdım hemen geliyo.nolur dua edin aaynı şeyleri yaşamak istemiyorum allahım nnolur yardım et.ben napacam şimdi
canını sıkma merveciğim :1hug:
merhaba kızlar çok heyecanlıyım.adetime 8 gün kaldı.klomen kullandım.sanki hamile olacakmışım gibime geliyor.1tane oğluşum var 2yaşında biz hemen ikinciyi istiyoruz bu ay korunmadığım ikinci ayım.inşallah bu ay olur hemde ikiz olsun çok istiyorum.çocukları çok seviyorum.25 yaşındayım küçüklükten beri anne olmak isterdim.mesleğimi bıraktım bu yüzden.çocuğuma iyi bakmak için,ona yemek yapmak iiçin.
merhaba merve bende kayseriliyim de adanada yaşıyorum.eşimin işinden dolayı
merhaba merve bende kayseriliyim de adanada yaşıyorum.eşimin işinden dolayı
kayseri okuyunca sevindim adana da güzel şehir bide artık çok yakın kayseriye inş hemen olur bebişin
bende adanaya tayin istedim ailem orda
inşallah istediğin yer olur canım yaşadığın şehirde ailenin olması gibi yoktur bence