Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

tüh yaa..bizdemi bişey var milletin mi şeyi değişik anlamadım.bina görevlilerin çocuğu olmayanı görmedim mesela.nası bişey bu.ceketini atan hamile kalır.bizde klomen,dış gebelik,çatlatma iğnesi,ateş uğraşırız.yinede olmaz.valla çocuğu istediği anda hamile kalan sonuna kadar devam eden hamilelere çok imreniyorum.

merve bence sende bugün bir dAaha yaptır belli mi olur belki bugün yükseldi değerin olabilirmi sence

hiç sanmam canım yaaa. gerekte yok kendimi yoruyorum heyecandan titriyorum düşünsene ne gereği var bide boş ümit oluyoo ben diğer aya konsantre oldum

sana katılmamak elde değil beimde bu güne kadar oturduğum tüm bina görevlilerimizin 4 çocuğu vardı ve kadınlar 28 yaşında idi( işte buna pek inanmasamda ) 4 yer değiştirdim annemler inde dahil 5 ailenin yaaa

kızlar dün ikindi vakti test yaptım silik çıktı
bu sabah da yaptım daha belirgindi ama oda silik çıktı ihtimal var mı ki
kan tahlili yaptırmadım adetimin iyice geçmesini bekliyorum

iki çizgi mi silik çıktı

hayırlı olsun canım inş. hamilesinn, kan testi yaptır bence...

regl tarihin neydi? kaç günde bir oluyorsun? klomen kullanmıştın sanırım ama bence hamilesindir ilk tebrik eden olayım darısı başımıza cnma.s.

bende kendi kendime yazıyorum baksana burda hamiş varmış canım tebrik ederim darısı bizede olsun inşşşşşşşşşş

ama aadet olacak gibi ağrı hamileliktede var sıkma canını kafanıda karıştırma kan testi yaptır :CüvCüv:

günaydın kızlar ben önümüzdeki çarşamba için randevu aldım 5+5 günlük olucak.heoz merve şöylede bi durum varkı geç döllenme olabilir bunu unutmayın benim 20. gün çatladı yumurtam sizinde öyle olmuş olabilir

hayran tebrik ederim benimde silik çıkmıştı sonra koyulaşıyo bir kaç gün sonra allah kucağına almayıda nasip etsin

benimde 20. gün çatladı ama ateşin düşmesi ve karın bel ağrılarımın artması bütün ümidimi kaybetmeme sebep oldubenneyaptımki

ümidini kaybetme benimde çok ağrım vardı halada var hele belim normal adet ağrılarımdanda daha çok ağrıyodu yani bilmiyorum tabiki çok kaptırma kendini ama ben hala ümitliyim

canım heozu bilememde benim için sanma yani ne kadar geç çatlarsa çatlasın yani olsa çıkar diye düşünüyorum az değil yaa 0 çıktı kafamçokkarıştı

ümidini kaybetme benimde çok ağrım vardı halada var hele belim normal adet ağrılarımdanda daha çok ağrıyodu yani bilmiyorum tabiki çok kaptırma kendini ama ben hala ümitliyim

arzu canım sen ayın 17 sinde kan testi yaptırdın ve çıkmamıştı değil mi? yanlış mı hatırlıyorum

iki defa test yaptım
ikisinde de silikti ama bu sabah yaptığım baya belirgin silik şeklindeydi

canım bu testlerde yanılma pozitif ama neğatif şeklinde olabilir ama pozitifken neğatif olan pek duymadım yani bence sen hamilesin kendini yıpratma hemen sağlık ocağına git kan ver sonuçunu öğren

hayırlı olsun canım inş. hamilesinn, kan testi yaptır bence...
inşallah yaptırıcam da çalışıyom sağlık ocakları ne zamna kadar açıktır ki

regl tarihin neydi? kaç günde bir oluyorsun? klomen kullanmıştın sanırım ama bence hamilesindir ilk tebrik eden olayım darısı başımıza cnma.s.
canım klomensiz 24 günde bir klomenle 27 ya da 28. gün adet oluyorum evet canım bu son klomen deneyimimdi
inşallah normal de dün adet olmam gerekiyordu
evet kullanmayalım bakalım ne olacak CADIARZU

ben sadece folik asit alacağım akşam sütlerine devam o kadar kaydirigubbakcemile5

sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına

merhaba kızlar bişi sorcam yardıncı olursanız sevinirim.ben adeditimin 5. günü klomen kullandım ve dün muayeneye gittim yumurtam 10na 10 muş fakat 15 filan olması gerekiyormuş yarın tekrar çağırdı kontrole 12. günü olduğu için büyümemiş olabilir dedi durup durup birdende büyüyebilir dedi.sizlerde yumurta büyümesi olayı nasıldı benimle aynı şeylari yaşayan varmı

canım bu testlerde yanılma pozitif ama neğatif şeklinde olabilir ama pozitifken neğatif olan pek duymadım yani bence sen hamilesin kendini yıpratma hemen sağlık ocağına git kan ver sonuçunu öğren

canım inşallah
adetim iyice bi geçsin öyle gidersem daha iyi olur

canım beni doktorum ara kontrole çağırmadı ama bir kaç tane yumurta birden gelişiyodu bende ben 14. gün gidiyodum bakıyodu ona göre iğe vuruluyodum doktorun olabilir dediyse olma ihtimali var
ben mesela 14. güne kadar bi kasık ağrısı falan hissetmedim ama 14. gün kasıklarım ağırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…