Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar,merve herkes hamile bi ben kaldım derken az kaldı hayallerine hadi bakalım hayırlısı.kızlar benimde bulantım var çok kötü bişey.heoz seni de merakla bekliyorum:dance:
30 yaşındayım sen kaç yaşındasın?
selam kızlar,merve herkes hamile bi ben kaldım derken az kaldı hayallerine hadi bakalım hayırlısı.kızlar benimde bulantım var çok kötü bişey.heoz seni de merakla bekliyorum:dance:
evet hayatım.
sanıyorum sonucumu 2 saatten veririler yani saa 15 gibi alabilirm.öle düşünüyorum benim pozitifi öğrenmem bişey ifade etmiyor çünki dış gebelik olma ihtimaline karşın gün aşırı kan veriip b-hgc baktırıyorum. offffffff allahım keşke bende sizler gibi bekleyebilseydim ama maalesef sürekli kontrol altında olmam gerekiyor o kese görülene kadar. neolu bana dua edin normaldır gebeliğim.tabi önce hamile olayım demi :Saruboceq:
bebikim ben gelemezsem öğleden sonra mervenin sonucu belli olunca bana msj atabilirmisin cnm ya
kızlar selam ben cmt.sabahı test yaptım negatif çıktı.ama iğneyi vurulduğumun 9.günüydü.adetimin 25.günüydü. henüz erken mi dersiniz?böyle bişey varsa sonradan pozitife dönebilir mi dersiniz?öpüldünüz...
bu arada moralim çok bozuk...
bence erken yapmışsın, bence 3-4 gün sonra kan testi yaptır...erkenden moralini bozma hemen çıkmayabilir değerler..
kızlar selam ben cmt.sabahı test yaptım negatif çıktı.ama iğneyi vurulduğumun 9.günüydü.adetimin 25.günüydü. henüz erken mi dersiniz?böyle bişey varsa sonradan pozitife dönebilir mi dersiniz?öpüldünüz...
bu arada moralim çok bozuk...
sabırsızlık işte yaptırıyor bendede çıkmadı ama hala regl olmadım ve az önce kan verdim ve öğleden sonra öğreneceğim bakalım kismet diyelim doktor bile soruyo sabah bulantısı varmı gögüslerin ağrıyo mu di,ye b,işey diyemedim yaaa var desel çıkmazsa diyee allahım neolur hayırlı haberler duyur bu topicteki tüm bebek isteyenlere :Saruboceq: