Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

canım senin ne kadar geçti eğer klomen kullandıysan klomen gecikme yapıyo
benim adetlerim normalde 24 gündür ama klomen 28 güne çıkardı

canım tşk ederim sen de hayırlı haber alırsın umarımk benim 28 gün olurdu bugün 30 gün oldu iki gün geçti hala tık yok

canım tşk ederim sen de hayırlı haber alırsın umarımk benim 28 gün olurdu bugün 30 gün oldu iki gün geçti hala tık yok

canım idrar testinde hemen görünemeyebiliyo benim arkaşın bi yakınına olmuştı kız tam 10 gün sonra öğrenebildi kanda da çıkmamış olabiliyo
ama senin az daha geçsin ozaman bi daha bakarsın geç döllenme de olabiliyo kimi zamn

merve çok üzüldüm ben iş yerinde değildim zar zor bir yerden açtım neti. sakın kendini hırpalama rabbim herşeyin hayırlısını verir benneyaptımki

merve çok üzüldüm ben iş yerinde değildim zar zor bir yerden açtım neti. sakın kendini hırpalama rabbim herşeyin hayırlısını verir benneyaptımki

heoz canım şarzım bitti haber veremedim kusura bakma...

kızlar burda birbirimize çok umut veriyoruz.birbirimizin hakkında hep iyi şeyler düşünüyoruz.kendi yakın çevremizle bile konuşmuyoruz bunları belkide.ama bu hep iyi düşünme bazen zarar veriyor.merveye hala kanda çıkmayabilir bekle sen yinede diye umut veriyoruz.bence herşeyin hayırlısı kızlar.allah en iyisini bilir.olursa olur olmazsa olmaz böyle düşünün birazda.

canım çok teşekkür ederim inanın çok büyük desteksiniz inş senin güzel haberini alırız.tüm kalbimle buna dua ediyorum.:Saruboceq:

moral verici haberler rahimi gebeliğe hazırlıyor kızlar kendinizi olumsuz düşünceye sürükleyecek kadar ümitsiz olmayın rabbim ne mucizeler ihsan ediyo
ben ilaçlarımı bi eczaneden alıyorum adam eşimin arkadaşı bana dedi ki sakın olumsuz düşünme benim eşimde gebelik tedavisi gördü dedi 10 defa tüp bebek denedik ama 10.da tuttu dedi bunda moral çok önemli insanın kendisini umutlandırması kadar güzel bişey olamaz dışardaki insanlar zaten moralimizi bozmak için pusuda bekliyor

sonunda doktorum beni aradı çok üzüldüm dedi 1 hafta kadar bekleyelim regli olmazsa kan tahlilini tekrar edelim olursa tekrar ilaç yok dinlensin biraz dedi zaten etkisi diğer ayda devam eder dedi .

bende ona karar vermiştim zaten ben bu ay olamyışını çok takmama bağladım inanın korunmadığım ve düşünmediğim üç denememde hamile kalmıştım 2 si dış gebelik bile olsa kismet yani artık internetten sadece bunları araştırmaktan siteleri ezber yapmaktan sıkılçdım okuduğum bir habere kafam takılarak geçen günlerden sıkıldım oluruna bırakacağım kismetimde ise olur ben istiyoırum o yüzden rahatladım.
tabi rahatlamamda annemle yaptığım konuşmanın ve eşimle yaptığım konuşmanın etkisi var ama takmıyacağım artık

sonunda doktorum beni aradı çok üzüldüm dedi 1 hafta kadar bekleyelim regli olmazsa kan tahlilini tekrar edelim olursa tekrar ilaç yok dinlensin biraz dedi zaten etkisi diğer ayda devam eder dedi .

bende ona karar vermiştim zaten ben bu ay olamyışını çok takmama bağladım inanın korunmadığım ve düşünmediğim üç denememde hamile kalmıştım 2 si dış gebelik bile olsa kismet yani artık internetten sadece bunları araştırmaktan siteleri ezber yapmaktan sıkılçdım okuduğum bir habere kafam takılarak geçen günlerden sıkıldım oluruna bırakacağım kismetimde ise olur ben istiyoırum o yüzden rahatladım.
tabi rahatlamamda annemle yaptığım konuşmanın ve eşimle yaptığım konuşmanın etkisi var ama takmıyacağım artık

evet canım klomenin etkisi devvam eder
inşallah hamilesindir canım olmazsa da hayırlısı belki önümüzdeki ay olur

Son düzenleme:
bende ilk aşılamamda klomen kullandım ve 1 tane yumurtam oluştu ve çatladı.2. aşılamamda igneyle tedavi olacak onda olgunlaşan yumurta miktarı artıyormuş

günaydın
merve daha iyisindir inş. cnm bu ay bendede yok sanırım ateşim düştü çünki çok moralim bozuldu benimde hayırlısı artık napalım
http://www.fertilityfriend.com/home/2e9bfd

iyim hayatım çok iyim hatta artık biran önce regli olayım diye bekliyorum.ne yapalım kismet bu kadar takmamak lazım aslında benimki bu ay ondan olamdı ben kendimi tanıyorum .

dur bakalım seninde ateşin düşsede hala regli olmadın değil mi? belli olmaz inş hamilesindir.valla artık umutla senin haberini bekliyorum.

bebikim sen ne durumdasın şeker

iyim hayatım çok iyim hatta artık biran önce regli olayım diye bekliyorum.ne yapalım kismet bu kadar takmamak lazım aslında benimki bu ay ondan olamdı ben kendimi tanıyorum .

dur bakalım seninde ateşin düşsede hala regli olmadın değil mi? belli olmaz inş hamilesindir.valla artık umutla senin haberini bekliyorum.

bebikim sen ne durumdasın şeker

bu kadar düşmesi hayra alamet değil merve bu ay hamilelik yok bende klomen 4 gün kadar geciktiriyor senin bugün olman lazım eğer hamile değilsen benimde yarın

X