- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
ya bence sen hamilesin gibi geliyooo :Saruboceq:
banada artık değilim gibi geliyor ateş tablomu yaptığım site dün ve bugünün ateşini girince ovülasyon günümü ve DPO sayımını sildimafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bence sen hamilesin gibi geliyooo :Saruboceq:
banada artık değilim gibi geliyor ateş tablomu yaptığım site dün ve bugünün ateşini girince ovülasyon günümü ve DPO sayımını sildimafoldumben
silsin,o tablo senin gibi kadın görmedi ondan sapıttı...ona takılıp üzme kendini :teselli:
ateş ölçme topiğindekiler durumu anlamaya çalışıyor görmemişlerki böyle bir durum hiçbilmiyorumkismile
merhaba klomen kullandım 2 aydır geçen ay olmadı bu ay reg tarihim bugün itibariyle bir gün geçtia.s
neden öle bişey odlu acaba yoksa ikiz bile değil üçüz mü oldu tablo şaşırdı:lepi:
sıkma canını hayatım belki program hatalı oldu
heoz hayırlı sabahlar
klomenle beraber çatlama iğneside kullandın mı arkadaşım :)
biraz detay istesek, nelere dikkat ettin hamilelik için :)
ahahaha üçüz olayını şu gördüğüm rüya sonrası düşünmedim değil ama gözüm korktu yav vücudum harap olurdu kesin neyse çözdüm meseleyi meğer 3 gün üst üste ateşim aynı değerde değil diye yapmış manyaksite eğer öyle olmazsa kesin ovülasyon oldu diyemiyormuşkaydirigubbakcemile3
kaç yaşındasın heoz, ben yeni doktor kontrolüne başladım, bu ilaçtan kullanmayı istedim fakat vermedi doktor, önce yumurta gelişmesini bi takip edelim dedi bilmiyorumkismile
sana sapıttı tablo diyoruz inanmıyorsun, gidip elin topiğindekiler inanıyonn :umursamaz:
ya heoz bende çok garip bir rüya gördüm sorma bakalım çıkacak mı?
hayırdır ne gördün merve anlat bi hele
arzu sen ne yaptın hayatım okudum henüz dr gitmemişsin ağrın falan varmı ne durumdasın
yok canım gitmedim kese görünmez felan diye gitmek istemiyorum en azından gittiğimde görünsün kese yani 5 haftalık olsun gitcem bu hafta giderim kesin.senin akıntın artmış hadi hayırlısı inşallah bekliyoruz haberleriniopuyorumnanaktan
ya sorma nasıl bir kendini dinleme yaşıyorum sorma akın tım bayağı arttı sürekli ıslağım ama bugün öğlen ortaya çıakr herşey kan veririm doktor randevum var akıntınında mide bulantısında baş dönmesininde sonucu çıkaropuyorumnanaktan:sm_cool:
yok canım gitmedim kese görünmez felan diye gitmek istemiyorum en azından gittiğimde görünsün kese yani 5 haftalık olsun gitcem bu hafta giderim kesin.senin akıntın artmış hadi hayırlısı inşallah bekliyoruz haberleriniopuyorumnanaktan
inş. hamilesindir cnm merakla sonucunu bekliyorum kaç gibi haber verebilirsin bu arada rüyandamı namaz kılıyordun?
evet hayatım.
sanıyorum sonucumu 2 saatten veririler yani saa 15 gibi alabilirm.öle düşünüyorum benim pozitifi öğrenmem bişey ifade etmiyor çünki dış gebelik olma ihtimaline karşın gün aşırı kan veriip b-hgc baktırıyorum. offffffff allahım keşke bende sizler gibi bekleyebilseydim ama maalesef sürekli kontrol altında olmam gerekiyor o kese görülene kadar. neolu bana dua edin normaldır gebeliğim.tabi önce hamile olayım demi :Saruboceq: