Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

:uhm: hayırlısı olsun canım üzüldüm gerçekten ama lütfen umudunu kaybetme :teselli:

öle canım kismet diğer aya konsantre oldum bile ama regli olmadım hala ve doktorumlada görüşmedim bide benim regli hiç şaşmazdı acaba neden regli olmadım şimdi bunu merak ediyorum.klomenin böle bir etkisi varmı acaba

öle canım kismet diğer aya konsantre oldum bile ama regli olmadım hala ve doktorumlada görüşmedim bide benim regli hiç şaşmazdı acaba neden regli olmadım şimdi bunu merak ediyorum.klomenin böle bir etkisi varmı acaba

klomen geciktirirmi bilmiyorum da iğne yapmış olabilir.psikolojik olarak kendini çok hazırlamıştın.stres,kaygı bunlarda etki etmiş olabilir canım.doktorunla görüş istersen

klomen yumurtlamaya geciktiriyo geç yumurtladıysan belki çıkmamıştır.değilse bile üzülme bidahaki aya kısmet olur hayırlısı artık sıkma canını bende çok umutluydum senden ama olcak inşallah en kısa zamanda

arya benim şimdi son adet 23 nisan yani son adete göre 4+3 görünüyo ama geç yumurtladım ben şimdi ne zaman gitsem karar veremedim bu hafta sonu görünürmü acaba bilmiyorumkismile

heoz nerdesin?merve nin haberi herkesi üzdü.kimse konuşmuyor

şuan ağlıyorum inanın çok kötüyüm ben bundan çok korkuyodum çok hazırladım eşime söyleyemedim daha o benden heyecanlı idi offffffffffff annem telefon bekliyoo

arya benim şimdi son adet 23 nisan yani son adete göre 4+3 görünüyo ama geç yumurtladım ben şimdi ne zaman gitsem karar veremedim bu hafta sonu görünürmü acaba bilmiyorumkismile

canım bu hafta sonu görünürmü bilmiyorum ama sen yinede mutlaka git.değerlerin yükselmişse mutlaka görünür.ama görünmezsede doktor şu gün gel der.o gün gidersin bence sen perşembe yada cuma mutlaka git

şuan ağlıyorum inanın çok kötüyüm ben bundan çok korkuyodum çok hazırladım eşime söyleyemedim daha o benden heyecanlı idi offffffffffff annem telefon bekliyoo

merve nolur böyle yapma keşke senin için bişey yapabilsem şuan nasıl bi durumda olduğunu tahmin ediyorum canım test yaptırdığın yer iyi bi yermi yanlış felan çıkmıştır yada geç yumurtlamışsındır ben pazartesi yaptırmıştım kan testi çıkmadı cuma idrarda çıktı lütfen yıpratma kendini :teselli:

aa canım benim neden üzüyorsun kendini bu kadar.biliyorsun bu veletler hiç beklemediğin bir anda gelirler.olmayınca olmuyor işte yapacak birşey yok.bence sen bugün izin al erken git eve dinlen kendini daha iyi hissedersin.yarına düzelirsin canım

kızlar heoz dışarı çıkcaktı, ona da haber veremedim, şarzım bittii...
merve lütfen böyle yapma hepimizi üzüyorsun...

teşekkür ederim kızlar evet en iyisi ben izin alayım hiç iyi değilim kendimi işede veremiyorum nasılda yoğunlaştı bi görseniz offffffffffffffffffff

merhaba bayanlar
ben de klomen kullanıyorum bu 3. klomen kullanışım ve de son
bugün adet olmam gerekiyor ama hala bişiy yok
sadece kasık ağrılarım var rabbim inşalah hayırlı evlat nasip eder tüm isteyenlere :Saruboceq:

hala daha doktoruma ulaşamadım sizce neden regli olamadım acaba

canım senin ne kadar geçti eğer klomen kullandıysan klomen gecikme yapıyo
benim adetlerim normalde 24 gündür ama klomen 28 güne çıkardı

Son düzenleme:
X