Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heoz günaydın test yaptınmıııı çok heycenlıyım yaa inşallah oldu bu defa bak bir gün geçmiş bile
merveeeeeeeeeeee nerdesin yaaa:uhm:
bende bu hafta bi geçsin gidicem doktora geç döllenme oldu ya gittiğimde en azından 5 haftalık olsun istiyorum.ben inanıyorum hepimiz hamileyiz bu ay hayırdır ateştablonda ne oldu.merveden hbr yok ne yaptı acaba
heoz seni okudum sende regli olmadın değil mi:) ay çok heyecanlııı
efeeeeeem günaydın herkese burdayım benim iş 09 00 başlıyo yaa çay felan anca açtım bilgisayaraı regl olmadım henüz bugün 12:40 dok randevum var.veee akıntım artıı testte yapmadım hemen çıkmaz dyee ...
dr anlayabilirmi gebeliği bari gitmişken kan testi yaptır şimdi senin 2 gün geçti dimi?
valla sanma anlayacağını ama benim dış gebelik ihtimali var ya ondan tüpe falan bakar herhalde ama ağrım yok şükür olmuşsa normal gibi geliyoo bide psikolojik midir nedir.midem bulanıyooo:roflol:
ya aslında bizdede var ben hep ilk hamileliğimde yaşadığım belirtileri bekliyorum yok onda şu olmuştu yok onda bu olmuştu ama düşünmediğim bundan 5 yıl önce idi ve bedenim daha gençti annemde öle dişyo her gebelik ayrıdır diyee bakalım kismet yaaa ayyy çok heyecanlıyım nasıl yencepğim bu heyecanı anlamadım .
benim gögüslerimde öle şeyler yok ilktede olmamıştıı
günaydın kızlar;
merve ve heoz sizleri çok emrak ediyorum, inş. hamilesiniz..
merve sen bugün gitcen doktora öyle anladım..
heoz sen kan versene bi aşşa inip...
günaydın kızlar;
merve ve heoz sizleri çok emrak ediyorum, inş. hamilesiniz..
merve sen bugün gitcen doktora öyle anladım..
heoz sen kan versene bi aşşa inip...
ben ilkinde bakmadım hatırlamıyorum ama bunda bariz dikkatimi çekti
günaydın bebiki,m canım sen ne yaptın bizim durum artık neleşir bugün