Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

heoz günaydın test yaptınmıııı çok heycenlıyım yaa inşallah oldu bu defa bak bir gün geçmiş bile

heoz günaydın test yaptınmıııı çok heycenlıyım yaa inşallah oldu bu defa bak bir gün geçmiş bile

yok cnm test yapmadım bir kaç gün daha yapmıcam ateş tablomda bir tuhaflık oldu çünkü sen nasılsın ne zaman dr a gidip baktıracan?

bende bu hafta bi geçsin gidicem doktora geç döllenme oldu ya gittiğimde en azından 5 haftalık olsun istiyorum.ben inanıyorum hepimiz hamileyiz bu ay hayırdır ateştablonda ne oldu.merveden hbr yok ne yaptı acaba

merveeeeeeeeeeee nerdesin yaaa:uhm:

efeeeeeem günaydın herkese burdayım benim iş 09 00 başlıyo yaa çay felan anca açtım bilgisayaraı regl olmadım henüz bugün 12:40 dok randevum var.veee akıntım artıı testte yapmadım hemen çıkmaz dyee ...

bende bu hafta bi geçsin gidicem doktora geç döllenme oldu ya gittiğimde en azından 5 haftalık olsun istiyorum.ben inanıyorum hepimiz hamileyiz bu ay hayırdır ateştablonda ne oldu.merveden hbr yok ne yaptı acaba

en son cumartesi veri girdim bu gün dün ve bugünü girince yumurtama günü olarak işaretlediği ve DPO olarak işaretlediği yerleri sildi hala hamilelik olabilir gibi göstermeye başladı kafam çok karıştı

efeeeeeem günaydın herkese burdayım benim iş 09 00 başlıyo yaa çay felan anca açtım bilgisayaraı regl olmadım henüz bugün 12:40 dok randevum var.veee akıntım artıı testte yapmadım hemen çıkmaz dyee ...

dr anlayabilirmi gebeliği bari gitmişken kan testi yaptır şimdi senin 2 gün geçti dimi?

QUOTE=HEOZ;13359908]olmadım cnm olacak gibi hissetmiyorum kendimi[/QUOTE]

bende öel hissediyorum akıntı var ha geldi diye wc koşuyorum yok kismet artık canım inş hamiş olmuşuzdur.:lepi:

dr anlayabilirmi gebeliği bari gitmişken kan testi yaptır şimdi senin 2 gün geçti dimi?

valla sanma anlayacağını ama benim dış gebelik ihtimali var ya ondan tüpe falan bakar herhalde ama ağrım yok şükür olmuşsa normal gibi geliyoo bide psikolojik midir nedir.midem bulanıyooo:roflol:

arzu sen ne yaptın hayatım okudum henüz dr gitmemişsin ağrın falan varmı ne durumdasın

valla sanma anlayacağını ama benim dış gebelik ihtimali var ya ondan tüpe falan bakar herhalde ama ağrım yok şükür olmuşsa normal gibi geliyoo bide psikolojik midir nedir.midem bulanıyooo:roflol:

bende ara ara karnıma ağrılar giriyor bide 3-4 gün önce göğüslerimin kahverengi bölümü koyulaşmış gibi gelmişti dün eşimde söyledi koyulaşmış diye onun dışında hiçbir belirtim yok

günaydın kızlar;
merve ve heoz sizleri çok emrak ediyorum, inş. hamilesiniz..
merve sen bugün gitcen doktora öyle anladım..
heoz sen kan versene bi aşşa inip...

ya aslında bizdede var ben hep ilk hamileliğimde yaşadığım belirtileri bekliyorum yok onda şu olmuştu yok onda bu olmuştu ama düşünmediğim bundan 5 yıl önce idi ve bedenim daha gençti annemde öle dişyo her gebelik ayrıdır diyee bakalım kismet yaaa ayyy çok heyecanlıyım nasıl yencepğim bu heyecanı anlamadım .
benim gögüslerimde öle şeyler yok ilktede olmamıştıı

ya aslında bizdede var ben hep ilk hamileliğimde yaşadığım belirtileri bekliyorum yok onda şu olmuştu yok onda bu olmuştu ama düşünmediğim bundan 5 yıl önce idi ve bedenim daha gençti annemde öle dişyo her gebelik ayrıdır diyee bakalım kismet yaaa ayyy çok heyecanlıyım nasıl yencepğim bu heyecanı anlamadım .
benim gögüslerimde öle şeyler yok ilktede olmamıştıı

ben ilkinde bakmadım hatırlamıyorum ama bunda bariz dikkatimi çekti

günaydın kızlar;

hoşgeldin bebişim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor bide bugün tayin işlemleri ile uğraşacam kan vermeye gidemem

günaydın kızlar;

günaydın bebiki,m canım sen ne yaptın bizim durum artık neleşir bugün

X