Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

o çok feci bişey inş kimsenin başına gelmez.arya senin dış gebeliğin üstünden ne kadar geçti vee rahim filmi çektirmişmiydin

2 yılı geçti canım rahim filmi çektirdim.birşey gözükmedi ama tüycükler zedelendiğinden olabilir dedi.niye zedelendi hala anlamadım.dış gebelik olayı tam bir muamma.annemler .sporla uğraştığım için oldu diyorlar bilmiyorum valla.senin neden oldu

allah korusun inşallah öyle bişey yoktur gidicem doktora ama biraz zaman geçsin istiyorum daha çok erken değilmi kesi bile görünmez zaten

2 yılı geçti canım rahim filmi çektirdim.birşey gözükmedi ama tüycükler zedelendiğinden olabilir dedi.niye zedelendi hala anlamadım.dış gebelik olayı tam bir muamma.annemler .sporla uğraştığım için oldu diyorlar bilmiyorum valla.senin neden oldu

benimkininde bi açıklaması yokdoktorum herşey olabilir dedi bende fizik tedavi olmuştum
ondan şüphelendim ama dediğin gibi hala bi muamma

nasıl emin oldun bu kadar ikiz olmadığından anlamadımki?

emin değilim demedim.biz kadınlar hep güzel şeyleri düşünüyoruz ama insanın başından kötü birşey geçincede olabilecek ihtimalleri söylüyorum.merve de iyi bilir bunun psikoloji bozucu birşey olduğunu.inşallah ikizdir,hepimiz bunu istiyoruz.sadece önlem al kese gözükmesede bugünde 2 gün sonrada kanını ölçtür.

Kızlar merhaba.. Bende klomen kullandığımı söylemiştim birde hamilemiz var klomen kullanan geçmişi okuduğum kadarıyla.. Özellikle klomenle hamile kalan bayanlara soruyorum klomen kullanırken akıntınız var mıydı ve nasıldı. Benim çok koyu böyle krema gibiydi sıvı değildi ve rengide sarımtıraktı. Klomen kullanırken baya bir geldi ama klomen bitti çarşamba günü akıntı da kesildi bu normal mi. erken çatlar belki diye bugün çalışmada yaptık bugün 12. günüm dr randevum pazartesi.. Yumurtam büyümüş müdür acaba...

dejavu doktora gidene kadar gün şaırı yapın yine de bence

Heozcum ben dedoktordan geldim bebişlerim sağlıklılarmış,artık rahatladık,kesmiz de büyümüş kıpır kıpırdı bebişler darısı isteyen herkese inşallah :)

:1hug:
dejavu doktora gidene kadar gün şaırı yapın yine de bence

Heozcum ben dedoktordan geldim bebişlerim sağlıklılarmış,artık rahatladık,kesmiz de büyümüş kıpır kıpırdı bebişler darısı isteyen herkese inşallah :)

çok sevindim cnm benim ya inş. herşey yolunda gidecek sen çok pozitif bir insansın allah kalbinin güzelliğini kaderine de yansıtır inş. benimde bugün ateşim 36,7 çıktı bakalım neler olacak görüşmek dileğiyle...
http://www.fertilityfriend.com/home/2e9bfd neden bugünün ateşine boş yuvarlak koydu hiç anlamadım

Son düzenleme:
ya kzılar bu klomen nedir,
hangi durumda kullanılıyor,
ne dozda alınıyor,
yan etkileri nelerdir,
burdaki muhabbetinize göre hamilelik oranı nedir,
biraz anlatırmısınız benim içinn?

hoşbuldukk formları gezıyodum bı baktım senn topık açıkolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ya kzılar bu klomen nedir,
hangi durumda kullanılıyor,
ne dozda alınıyor,
yan etkileri nelerdir,
burdaki muhabbetinize göre hamilelik oranı nedir,
biraz anlatırmısınız benim içinn?

hoşgeldin hymarry senin ikizlerin var ikiz merakım yüzünden bütün ikiz topiklerini okuyup bitirdim senide ordan biliyorum
klomen yumurtalık tembelliğinde kullanılan yumurta oluşumunu tetikleyen bir ilaçtır. yumurtanın tam gelişmemesi durumunda aşılama ve tüp bebek öncesinde birden fazla yumurta oluşumu için dr tavsiyesi ile kullanılıyor. ilk dozda adetin 5. günü başlanıyor 10mglık olarak ve 5 gün içiliyor 11-12. günlerde yumurta takibine gidiliyor istatistiklere göre %10 oranında ikiz olma durumu söyleniyor ama burada kullanan 3 kişi var 3ününde ikizi var

hoşgeldin hymarry senin ikizlerin var ikiz merakım yüzünden bütün ikiz topiklerini okuyup bitirdim senide ordan biliyorum
klomen yumurtalık tembelliğinde kullanılan yumurta oluşumunu tetikleyen bir ilaçtır. yumurtanın tam gelişmemesi durumunda aşılama ve tüp bebek öncesinde birden fazla yumurta oluşumu için dr tavsiyesi ile kullanılıyor. ilk dozda adetin 5. günü başlanıyor 10mglık olarak ve 5 gün içiliyor 11-12. günlerde yumurta takibine gidiliyor istatistiklere göre %10 oranında ikiz olma durumu söyleniyor ama burada kullanan 3 kişi var 3ününde ikizi var

opuyorumnanaktan sağol canım,
Allah senin de gönlüne göre versin,
bende de pko vardı da,
ben sabırsızlıktan hiç tedavisiz direk mikro olayına girmiştim,
şimdi de devam eden pko durumum varda,
dedim acaba bu ilaç ne için kullanılıyor,
sağol canım,
hakkınızda hayırlısı olsun,
ikiz çok güzel fakat zor yanlız ona göreboshayallersmile

opuyorumnanaktan sağol canım,
Allah senin de gönlüne göre versin,
bende de pko vardı da,
ben sabırsızlıktan hiç tedavisiz direk mikro olayına girmiştim,
şimdi de devam eden pko durumum varda,
dedim acaba bu ilaç ne için kullanılıyor,
sağol canım,
hakkınızda hayırlısı olsun,
ikiz çok güzel fakat zor yanlız ona göreboshayallersmile

inş. hayırlısı olsun sağol herşey için

ya ben tekrar hamile kalmak için bunu deneyeyim o zaman takipsiz falan,
bi ikizim üçüzüm daha olurmuş amanınnnsempatiksalakcinni

heoz konunun her sayfasını okuyamadım, hamile kalabildin mi arkadaşım
yumurta geliştirici bi ilaç kullanıyormusun, son durum nedir :)

heoz konunun her sayfasını okuyamadım, hamile kalabildin mi arkadaşım
yumurta geliştirici bi ilaç kullanıyormusun, son durum nedir :)

merhaba klomen kullandım 2 aydır geçen ay olmadı bu ay reg tarihim bugün itibariyle bir gün geçtia.s

X