- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
23 nisan sat
hımm benim 26 nisan sat 3 gün oynuyor aramızda 25 nisanda mervenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 nisan sat
evet senin için çok iyi oldu okullar açılıncada izne ayrılırsın artık ikizlerde 10 hafta önceden izne ayrılınıyor
yalnız ikizlerde cinselliğe sınır getiriyorlar genelde bazılarına başından sonuna kadar yasaklıyorlar bazılarına ilk üç ay son üç ay yasak koyuyorlar
evet canım ücretsiz izinde alıcam.alabildiğim kadar uzatıcam aslında çocuklar kendini anlatmaya başlayana kadar çalışmamak gerek keşkeee:roflol:
kızlar allah tabiki hayırlısını versinde benim ikizlerden biri erkek olur inşallah.ikiside kız olursa 3 kızım olur.oda güzel ama erkekde olsa çok güzel olur ikizinde böyle dezavantajı var işte..
hımm benim 26 nisan sat 3 gün oynuyor aramızda 25 nisanda mervenin
kızlar allah tabiki hayırlısını versinde benim ikizlerden biri erkek olur inşallah.ikiside kız olursa 3 kızım olur.oda güzel ama erkekde olsa çok güzel olur ikizinde böyle dezavantajı var işte..
yalnız ikizlerde cinselliğe sınır getiriyorlar genelde bazılarına başından sonuna kadar yasaklıyorlar bazılarına ilk üç ay son üç ay yasak koyuyorlar
bana bişey demedi doktor aman birazda ben tatil yapayım.bıkmıştım hamile kalmadan önce gün aşırı ilişkiden:smiley-cool:
evet hatta senin için günüde sayarsak 4 benim için 3 bile diyebiliriz bu hesaba göre benim pazar günü idrarda çıkması lazım ama arkadaşlar idrarda çıkması için erken ya 1 gün arzu sen galiba ikiz gebesin çünki çok erken çıkmış :lepi:
evet benim pazartesi bakmam seninde pazar bakman gibi oluyor yani
yaaa inşallah ikizdir ve bende en azından birinin erkek olmasını çok isterin inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir.kızlar benim galiba ikiz çünkü 11 inde yumurta çatladıve 12 sinde ilişki oldu tam 10 gün olmuş oluyo normalde idrarda 14-15 günden önce çıkmıyomuş hayırlısı artık bakalım sizde 2-3 sonra öğreniceksiniz inşallah
ağrıda yok akıntıda yok regli olacakmış gibide değil gayet durgunum
pazartesi bir test daha yaparız dimi merveolumunekankayizsmile
eğer hala umut taşıyosak yapalım şekerolumunekankayizsmile
hedarzu canım değildir aama dış gebelik için takip et kendini.dış gebeliktede erken çıkıyor test sonucu.allah korusun