o çok feci bişey inş kimsenin başına gelmez.arya senin dış gebeliğin üstünden ne kadar geçti vee rahim filmi çektirmişmiydin
hedarzu canım değildir aama dış gebelik için takip et kendini.dış gebeliktede erken çıkıyor test sonucu.allah korusun
2 yılı geçti canım rahim filmi çektirdim.birşey gözükmedi ama tüycükler zedelendiğinden olabilir dedi.niye zedelendi hala anlamadım.dış gebelik olayı tam bir muamma.annemler .sporla uğraştığım için oldu diyorlar bilmiyorum valla.senin neden oldu
nasıl emin oldun bu kadar ikiz olmadığından anlamadımki?
dejavu doktora gidene kadar gün şaırı yapın yine de bence
Heozcum ben dedoktordan geldim bebişlerim sağlıklılarmış,artık rahatladık,kesmiz de büyümüş kıpır kıpırdı bebişler darısı isteyen herkese inşallah :)
Heozzzzzzzzzz
ya kzılar bu klomen nedir,
hangi durumda kullanılıyor,
ne dozda alınıyor,
yan etkileri nelerdir,
burdaki muhabbetinize göre hamilelik oranı nedir,
biraz anlatırmısınız benim içinn?
hoşgeldin hymarry senin ikizlerin var ikiz merakım yüzünden bütün ikiz topiklerini okuyup bitirdim senide ordan biliyorum
klomen yumurtalık tembelliğinde kullanılan yumurta oluşumunu tetikleyen bir ilaçtır. yumurtanın tam gelişmemesi durumunda aşılama ve tüp bebek öncesinde birden fazla yumurta oluşumu için dr tavsiyesi ile kullanılıyor. ilk dozda adetin 5. günü başlanıyor 10mglık olarak ve 5 gün içiliyor 11-12. günlerde yumurta takibine gidiliyor istatistiklere göre %10 oranında ikiz olma durumu söyleniyor ama burada kullanan 3 kişi var 3ününde ikizi var
opuyorumnanaktan sağol canım,
Allah senin de gönlüne göre versin,
bende de pko vardı da,
ben sabırsızlıktan hiç tedavisiz direk mikro olayına girmiştim,
şimdi de devam eden pko durumum varda,
dedim acaba bu ilaç ne için kullanılıyor,
sağol canım,
hakkınızda hayırlısı olsun,
ikiz çok güzel fakat zor yanlız ona göreboshayallersmile
heoz konunun her sayfasını okuyamadım, hamile kalabildin mi arkadaşım
yumurta geliştirici bi ilaç kullanıyormusun, son durum nedir :)
ya ben tekrar hamile kalmak için bunu deneyeyim o zaman takipsiz falan,
bi ikizim üçüzüm daha olurmuş amanınnnsempatiksalakcinni