Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

evet senin için çok iyi oldu okullar açılıncada izne ayrılırsın artık ikizlerde 10 hafta önceden izne ayrılınıyor

evet canım ücretsiz izinde alıcam.alabildiğim kadar uzatıcam aslında çocuklar kendini anlatmaya başlayana kadar çalışmamak gerek keşkeee:roflol:

evet canım ücretsiz izinde alıcam.alabildiğim kadar uzatıcam aslında çocuklar kendini anlatmaya başlayana kadar çalışmamak gerek keşkeee:roflol:

maddi sıkıntı olmayacaksa en güzelini yaparsın bende öyle düşnüyorum

bebişim ya bizede bir liste yapsan nasıl olur acaba?

kızlar allah tabiki hayırlısını versinde benim ikizlerden biri erkek olur inşallah.ikiside kız olursa 3 kızım olur.oda güzel ama erkekde olsa çok güzel olur ikizinde böyle dezavantajı var işte..

kızlar allah tabiki hayırlısını versinde benim ikizlerden biri erkek olur inşallah.ikiside kız olursa 3 kızım olur.oda güzel ama erkekde olsa çok güzel olur ikizinde böyle dezavantajı var işte..

bende bir kız bir erkek olsun istiyorum hayırlısı bakalım

hımm benim 26 nisan sat 3 gün oynuyor aramızda 25 nisanda mervenin

evet hatta senin için günüde sayarsak 4 benim için 3 bile diyebiliriz bu hesaba göre benim pazar günü idrarda çıkması lazım ama arkadaşlar idrarda çıkması için erken ya 1 gün arzu sen galiba ikiz gebesin çünki çok erken çıkmış :lepi:

canım inş allah gönlüne göre versin ama benim son dönem duyduğum tüm ikizler biri kız diğer erkek seninde öle olur inş

yalnız ikizlerde cinselliğe sınır getiriyorlar genelde bazılarına başından sonuna kadar yasaklıyorlar bazılarına ilk üç ay son üç ay yasak koyuyorlar

bana bişey demedi doktor aman birazda ben tatil yapayım.bıkmıştım hamile kalmadan önce gün aşırı ilişkiden:smiley-cool:

bana bişey demedi doktor aman birazda ben tatil yapayım.bıkmıştım hamile kalmadan önce gün aşırı ilişkiden:smiley-cool:

ben eşime dedim ikiz olunca böyle böyle oluyormuş diye napalım katlanacaz dedi:roflol:

evet benim pazartesi bakmam seninde pazar bakman gibi oluyor yani

yaaa inşallah ikizdir ve bende en azından birinin erkek olmasını çok isterin inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir.kızlar benim galiba ikiz çünkü 11 inde yumurta çatladıve 12 sinde ilişki oldu tam 10 gün olmuş oluyo normalde idrarda 14-15 günden önce çıkmıyomuş hayırlısı artık bakalım sizde 2-3 sonra öğreniceksiniz inşallah

inş. ikizdir cnm rabbim hayırlısını versin

hedarzu canım değildir aama dış gebelik için takip et kendini.dış gebeliktede erken çıkıyor test sonucu.allah korusun

hedarzu canım değildir aama dış gebelik için takip et kendini.dış gebeliktede erken çıkıyor test sonucu.allah korusun

o çok feci bişey inş kimsenin başına gelmez.arya senin dış gebeliğin üstünden ne kadar geçti vee rahim filmi çektirmişmiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…