Yapıcam bu ay bakalım ama sen artık yorumlarsın demi kuşum!
çok karışığım ve kendimi çok dinliyorum.aaslında olmuş gibi geliyodu.ama çıkmayınca testte yani dedim.çok üzülmemek içi,n diğer aya kanalize oldum
İnş hamilesindir canım! göğüslerinde bir değişiklik varmı? yada göbek çizgin filan var mı_?
Bir hafta sınavlar çalışıcam kafamı dinliycem inş!
merve yumurta çatladığında felan bendede akıntı hiç olmadı ama 3-4 gündür vardı ben pazartesi test yapmıştım çıkmamıştı bugün çıktı bence sizinde erken olduğu için çıkmadı 1 gün geçince yap tekrar bence hepimiz hamileyiz bu ay inşallahhhhh :CüvCüv:
çok istiyorum bu ay hepimizin yüzü gülsün:Saruboceq:
16 sında yumurtam çatladı... herşey için çok erken...ama inş....:CüvCüv:
benim 11 inde çatladı yumurtam 20. günümde çatladı geç döllenme oldu yani hatta hatırlarsanız yumurtalarım çok büyüktü çatlamaz diye korkuyodum
merve yumurta çatladığında felan bendede akıntı hiç olmadı ama 3-4 gündür vardı ben pazartesi test yapmıştım çıkmamıştı bugün çıktı bence sizinde erken olduğu için çıkmadı 1 gün geçince yap tekrar bence hepimiz hamileyiz bu ay inşallahhhhh :CüvCüv:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bende canım benim sağol
isteyen herkese rabbim versin boş kucak bırakmasın .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen olmamışsa diğer ay korunma konusunda hala kararlımısın
kızlar bugün herkes işi astı sanırım.işin garip tarafı ben beden eğitimi öğretmeniyim.gün boyu oturuyorum okulda,bişeyler yiyorum.çocuklarda hocam size bişey oldu diyorlar.bahar yorgunluğumu diyorlar.bende gülüyorum.serbest bırakıyorum tamda okul sonuna geldi haa süper oldu
kızlar bugün herkes işi astı sanırım.işin garip tarafı ben beden eğitimi öğretmeniyim.gün boyu oturuyorum okulda,bişeyler yiyorum.çocuklarda hocam size bişey oldu diyorlar.bahar yorgunluğumu diyorlar.bende gülüyorum.serbest bırakıyorum tamda okul sonuna geldi haa süper oldu
evet senin için çok iyi oldu okullar açılıncada izne ayrılırsın artık ikizlerde 10 hafta önceden izne ayrılınıyor
şimdilik kararlıyım tayin durumlarımız var bu yaz baya hareketli geçecek gibi görünüyor
görevin ne dir canım
yaaaa sırf bu yüzden bile ikiz isteyebi,lirdim süpermişşşş:lepi:
benim işim internet üzerinde ben bi yandan çalışıyorum bi yandan sohbet sempatiksalakcinni