Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

çok karışığım ve kendimi çok dinliyorum.aaslında olmuş gibi geliyodu.ama çıkmayınca testte yani dedim.çok üzülmemek içi,n diğer aya kanalize oldum

çok istiyorum bu ay hepimizin yüzü gülsün:Saruboceq:

merve yumurta çatladığında felan bendede akıntı hiç olmadı ama 3-4 gündür vardı ben pazartesi test yapmıştım çıkmamıştı bugün çıktı bence sizinde erken olduğu için çıkmadı 1 gün geçince yap tekrar bence hepimiz hamileyiz bu ay inşallahhhhh :CüvCüv:

İnş hamilesindir canım! göğüslerinde bir değişiklik varmı? yada göbek çizgin filan var mı_?
Bir hafta sınavlar çalışıcam kafamı dinliycem inş!

göbek çizgisi 3-4 aylarda oluşuyor naptın cnm senakannehir

banada öyle geliyor:lepi:

çok istiyorum bu ay hepimizin yüzü gülsün:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bende canım benim sağol
isteyen herkese rabbim versin boş kucak bırakmasın .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen olmamışsa diğer ay korunma konusunda hala kararlımısın

benim 11 inde çatladı yumurtam 20. günümde çatladı geç döllenme oldu yani hatta hatırlarsanız yumurtalarım çok büyüktü çatlamaz diye korkuyodum

benim 11 inde çatladı yumurtam 20. günümde çatladı geç döllenme oldu yani hatta hatırlarsanız yumurtalarım çok büyüktü çatlamaz diye korkuyodum

benimde 13. gün ve 20. gün çatladı bakalım hayırlısı artık

yaaa ben herkeste oluyo bende niye yok diye düşünüyordum senin sat tarihin ne

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bende canım benim sağol
isteyen herkese rabbim versin boş kucak bırakmasın .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen olmamışsa diğer ay korunma konusunda hala kararlımısın

şimdilik kararlıyım tayin durumlarımız var bu yaz baya hareketli geçecek gibi görünüyor

kızlar bugün herkes işi astı sanırım.işin garip tarafı ben beden eğitimi öğretmeniyim.gün boyu oturuyorum okulda,bişeyler yiyorum.çocuklarda hocam size bişey oldu diyorlar.bahar yorgunluğumu diyorlar.bende gülüyorum.serbest bırakıyorum tamda okul sonuna geldi haa süper oldu

benim işim internet üzerinde ben bi yandan çalışıyorum bi yandan sohbet sempatiksalakcinni

evet senin için çok iyi oldu okullar açılıncada izne ayrılırsın artık ikizlerde 10 hafta önceden izne ayrılınıyor

yaaaa sırf bu yüzden bile ikiz isteyebi,lirdim süpermişşşş:lepi:

yalnız ikizlerde cinselliğe sınır getiriyorlar genelde bazılarına başından sonuna kadar yasaklıyorlar bazılarına ilk üç ay son üç ay yasak koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…