Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

akıntım oluyo hatta adet oldum sandım sabah ama değilmiş inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin bende çok sevinirim ikiz olursa

geliyoo geliyoıo ikinci ikiz annesi geliyooo

kızlar isteyen herkese versin ikiz.aslında ikiz çok fazla istemiyor kadınlar zorlugundan dolayı aman yok diyorlar sanada sabır versin diyorlar.burda herkes istiyorsempatiksalakcinni

heoz sen ne hissediyosun hamile gibi geliyomu anne hissedermiş ya bak ben sabah sormuştum arzu yaa öle hissediyorum demişti sen hissediyomusun pek,i

evet ama benim hislere kalsaydım 5 kere hamile olurdum ama hissediyorum evet:kedi:

sen ne hissediyorsun merve ama cidden içindeki ses ne diyor?

merve sende tık yokmu

ya bende normalde akıntı olurdu ama bu ayın başından beri klomeni içtiğimden beridir diyelim akıntım olmadı hatta yumurta oluşmadı sandim ama oluşmuştu bende anlamadım çatlama iğnesinden sonra bekledim oda yok olmadı sadece dün akşam ve bugün sabah akıntım oldu hatta regli oldum sandım akıntıymış yani çok yoğun bir akıntı yok bende
ben bu ay olamdığını düşünüyorum.diğer aya motiveyim artık yarın benim regli günüm yarın akşama kadar bekleyebilirsem reglide gelmezse tabi pazarteesi test yaparım benim reglim çok düzenlidir.olmamışsa saatinde buyururlar

benimde ağrılarım var canım kasıklarımda öylee uğraşıyorum, yarın son iş günün o zaman, arada haberdar et bizi..

İnş hamilesindir canım! göğüslerinde bir değişiklik varmı? yada göbek çizgin filan var mı_?
Bir hafta sınavlar çalışıcam kafamı dinliycem inş!

sen ne hissediyorsun merve ama cidden içindeki ses ne diyor?

çok karışığım ve kendimi çok dinliyorum.aaslında olmuş gibi geliyodu.ama çıkmayınca testte yani dedim.çok üzülmemek içi,n diğer aya kanalize oldum

İnş hamilesindir canım! göğüslerinde bir değişiklik varmı? yada göbek çizgin filan var mı_?
Bir hafta sınavlar çalışıcam kafamı dinliycem inş!

göğüslerim şiş canım ve uclarından huylanıyorum.
göbek çizgisi nasıl oluyo?

göğüslerim şiş canım ve uclarından huylanıyorum.
göbek çizgisi nasıl oluyo?

canım regline kaç gün var göbek çizgisi ,için daha çok erken .ama en belirgin gebelik tahmini gebeliğin 2 haftasından itibaren belli olna gögüslerdeki sızlama ve grilme hissi özellikle ilk gebeliklerde en belirgin olan canım inş hamişsin :lepi:

16 sında yumurtam çatladı... herşey için çok erken...ama inş....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…