Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

kızlar sizinkide aynı ayy ben 7 aylık doğursam olmazmı sabredemiyorum gibi bişey.9 ay nasıl sabredeceksiniz.3-5 gün bekleyin yahu.eczacılara yaradı sizin sabırsızlığınız.

kızlar eşim yeni getirdi o arada tuvaletim çok geldi dayanamadım şimdi bi yarım saat felan tutuyumda yapıcam

daha çok erken bence ondan çıkmamıştır ikinizinkide bence üzülmeyin benimki çıkmazsa ben bile üzülmiycem 1 gün geçmesine rağmen

kızlar sizinkide aynı ayy ben 7 aylık doğursam olmazmı sabredemiyorum gibi bişey.9 ay nasıl sabredeceksiniz.3-5 gün bekleyin yahu.eczacılara yaradı sizin sabırsızlığınız.

sen zaten erken doğuracan ikizler 40 hafta beklemezkisempatiksalakcinni

yok cnm hiç canımı sıkmadım olmazsa güzel bir tatil beni bekliyor:lepi:
ayy bende tatile gitmek istiyorum ya inşallah bi aksilik çıkmaz da denizdeyüzer güneşlenirim.ama benim göbüş hafif şişer herhalde.bikini nasıl durur acabaopuyorumnanaktan

ayy bende tatile gitmek istiyorum ya inşallah bi aksilik çıkmaz da denizdeyüzer güneşlenirim.ama benim göbüş hafif şişer herhalde.bikini nasıl durur acabaopuyorumnanaktan

canım senin göbüş biraz dedğil bayağı çıkar ikinci gebelik vede ikiz şirin duracağını düşünüyorum.ailecek tatilbayanssulusmile

HEOZ sana bişi sorucam sen ateş ölçüyosun sanırım ben de bu sabah ilk kez ölçtüm adetin 24.günü iğnenin de 8.günü.ateşim 36,4 çıktı.bu ortalamanın altında kaldı ve hamile değilim sanırım öyle mi demek oluyo, bana bi açıklarsan sevinirim canım ya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…