heoz hadi hepimiz yapalım 4 saat idrarımızı tutmamız gerek daha etkili oluyomuş[/
canım anne hissedermiş sen hamile olduğunu hissediyomusun yani öle bir his var mı?
yani bilmiyorumki kendimide kandırıyo olabilirim ama hissediyorum galiba
arya bişey sorcam senin kaç yumurtan oluşmuştu dış gebelik geçirdiğin tarftada varmıydı yumurta bilgi verirsen çok sevinirim. canım
günaydın ben hala regl olmadım bugün israr testi yapıcam kan vermek için vaktim yok çalışıyorum bakalım bi idrarda çıkmazsa kanda baktırırım.merve heoz bebikim inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bu ay zemuszemus
heoz canım sen bakacakmısın
canım benim 2 yumurtam oluşmuştu dış gebelik geçirdiğim taraftaydı.ya doktorun okadar çok haastası vardıki nerdeyse ayakta bakacaktı ultrasonla.tamam çok güzel yumurtaların çok olgun dedi gönderdi beniakannehir
inşallah güzel haberler verin bizee :Saruboceq:
mervemcu, hedarzu, heoz :enbuyukkk: testeee
içime kurt düştü ateşin niye düşüyor diyinceklava:
canım napim ama anlamıyorum ben tablodannn, yüksek kalması lazım ya hamilelik için öyle okudum, sana ondan sordummm, muckk kızma bana
sempatiksalakcinni diğerleri kabul ediyorsa öğle arası bende yaparım gidip:lepi:
kızmadım cnm ya acaba haklımısın diye tekrar tekrar baktım ama dün bi haller oldu benim rahimde çok sancı yaşadım kıvrandım resmen