Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

canım senin göbüş biraz dedğil bayağı çıkar ikinci gebelik vede ikiz şirin duracağını düşünüyorum.ailecek tatilbayanssulusmile

kesinlikle 3 aylık ikiz hamilenin belli olacak şekilde göbüşü çııyorsempatiksalakcinni

HEOZ sana bişi sorucam sen ateş ölçüyosun sanırım ben de bu sabah ilk kez ölçtüm adetin 24.günü iğnenin de 8.günü.ateşim 36,4 çıktı.bu ortalamanın altında kaldı ve hamile değilim sanırım öyle mi demek oluyo, bana bi açıklarsan sevinirim canım ya:S

hımm cnm şöyle yapalım
http://www.fertilityfriend.com/home/2e9bfd bu benim ateş tablom yani döllenmeden sonra 3-7 gün arası yerleşme düşüşü yaşanıyor ve herkesin vücut ısısı çok farklı. sen düzenli ölçmeye devam et her gün gel bakalım değerlendirelim tek ateşle yorum yapmak yanlış olur şimdiolumunekankayizsmile

hımm cnm şöyle yapalım
http://www.fertilityfriend.com/home/2e9bfd bu benim ateş tablom yani döllenmeden sonra 3-7 gün arası yerleşme düşüşü yaşanıyor ve herkesin vücut ısısı çok farklı. sen düzenli ölçmeye devam et her gün gel bakalım değerlendirelim tek ateşle yorum yapmak yanlış olur şimdiolumunekankayizsmile

heoz ben b u ateş işini hiç anlaamdım yaa peki biz bunu hissedemiyoruz herhalde değil mi şuan benim avucumun içi yanıyoo da

saoğlun canlarım ya peki bişey sorucam benim rahmime ve göğsüme ara ara ağrı giriyo o neden oluyodur peki bi aksilik mi var acaba niye bu kadar silik çıktı peki ayyyy kafam çok karıştı yaaa çok soru sordum

heoz tamam canım öyle yapalım ben sana yazarım hergünkü rakamları.öptüm sizi.bu arada test maceranızı arkası yarın diziler gibi heyacanla okudum.Hakkımızda hayırlısı artık:KK70::lepi:

saoğlun canlarım ya peki bişey sorucam benim rahmime ve göğsüme ara ara ağrı giriyo o neden oluyodur peki bi aksilik mi var acaba niye bu kadar silik çıktı peki ayyyy kafam çok karıştı yaaa çok soru sordum

hormonlardan cnm bir süre sonra geçer oy oy sen sor yeterkiolumunekankayizsmile

heoz tamam canım öyle yapalım ben sana yazarım hergünkü rakamları.öptüm sizi.bu arada test maceranızı arkası yarın diziler gibi heyacanla okudum.Hakkımızda hayırlısı artık:KK70::lepi:

senide bekleriz hergün ben hafta sonu olamayacağım sen not et bi yere pazartesi görüşürüz bu arada sabah yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile saat 7-8 arası yapıyorsun ölçümü

heoz ben b u ateş işini hiç anlaamdım yaa peki biz bunu hissedemiyoruz herhalde değil mi şuan benim avucumun içi yanıyoo da

yok cnm gün içi ateşe güvenilmiyor sabah yataktan kalkmadan yiyip içmeden birşeyler yaşamadan 7-8 gibi ölçüyorsun dil altından

hedarzu bence sen kocanla bi sevinç yaşaaa...sonrada kanına baktır doktorun şuan yapabileceği bişey yok.ayy çok sevindim valla allah daim etsin.hadi heoz,bebikim sıra sizlerde mervede

X