Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ayyyy merve ağzından bal damlıyo inşallah seninde bi oğlun olur sağlıklı sıhatli seninde kızın var dimi allah hepimize nasip etsin inşallah.heoz ben öğleden sonra kesin yapıcam buraya yazarım hemen olumlu olumsuz ne olursa ayrıya ateşinde son bir hafta sürekli düşüşte olması lazım en son başlangıç ateşine geldiğindede regl oluyosun sende öyle değil 2 gün kaldı dimi

heoz canım tablolar çok yakın birbirine sadece senin bugün biraz düşmüş galiba ama yoksa aynı vallaa

yumurtan çok iyiydi heozz, inş. başarılı geçti bu ay senin için, bana öyle geliyor..ısına çok takılma sabah kalktım diyorsun ya o etkiler..

bak julia çok iyi olduğunu söylüyor kafam karıştıbilmiyorumkismile
eee kızlar şimdi test yapıyormuyuz yapmıyormuyuz idarrımı tutuyorum yapmıcaksak bi tuvalete kadar gidip gelecemsempatiksalakcinni

bak julia çok iyi olduğunu söylüyor kafam karıştıbilmiyorumkismile
eee kızlar şimdi test yapıyormuyuz yapmıyormuyuz idarrımı tutuyorum yapmıcaksak bi tuvalete kadar gidip gelecemsempatiksalakcinni

hedarzu ve sen yapıyorsun canım!!
merveee hadi sende katıll...

bende tutuyorum idrarımı kesin yapıcam hep beraber yapalım işte.çok heycanlandım yaaaa

evet cnm 23mayıs reg tarihim ama ikinci ovülasyon 15 mayısta görünüyor bu arada dünkü ağrılar yerleşmeden olabilirmiş bir yazı buldum bunla ilgili bakın sizede yazayım
benim dün 5. günümdü ovülasyon sonrası ve acayip ağrı yaşadım

HEOZ, HEDARZU,MERVE dualarım sizinle kızlar, hamiş haberi getirin inşalllaaaahhh.. :Saruboceq:

Çıkmasa da üzülmek yok, erken yapıyoruz şuan biliyorsunuz... Şansımızı deneyelim..

HEOZ, HEDARZU,MERVE dualarım sizinle kızlar, hamiş haberi getirin inşalllaaaahhh.. :Saruboceq:

Çıkmasa da üzülmek yok, erken yapıyoruz şuan biliyorsunuz... Şansımızı deneyelim..

üzülmedim canım benim daha çok erken çünki acaba dedim zaten olmazsada diğer ay denerim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…