Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ayyyy merve ağzından bal damlıyo inşallah seninde bi oğlun olur sağlıklı sıhatli seninde kızın var dimi allah hepimize nasip etsin inşallah.heoz ben öğleden sonra kesin yapıcam buraya yazarım hemen olumlu olumsuz ne olursa ayrıya ateşinde son bir hafta sürekli düşüşte olması lazım en son başlangıç ateşine geldiğindede regl oluyosun sende öyle değil 2 gün kaldı dimi

heoz canım tablolar çok yakın birbirine sadece senin bugün biraz düşmüş galiba ama yoksa aynı vallaa

yumurtan çok iyiydi :nazar: heozz, inş. başarılı geçti bu ay senin için, bana öyle geliyor..ısına çok takılma sabah kalktım diyorsun ya o etkiler..

İsolde bence de 17. gün çatlamış senin yumurtan,inş ddeğerlendirmişsinizdir.

Heoz aslında doktora gitmesen derim ki kesin hamilesin ilk çatlamaya göre ateşin gayet iyi çünkü yerleşme düşüşü de oldu derdik,bekleyecez senin için .

G.erkl artık bekleyeceksin,ateşin gayet iyi yükselmiş,inş pozitifi de yazarsın sonuna tablonun

bak julia çok iyi olduğunu söylüyor kafam karıştıbilmiyorumkismile
eee kızlar şimdi test yapıyormuyuz yapmıyormuyuz idarrımı tutuyorum yapmıcaksak bi tuvalete kadar gidip gelecemsempatiksalakcinni

bak julia çok iyi olduğunu söylüyor kafam karıştıbilmiyorumkismile
eee kızlar şimdi test yapıyormuyuz yapmıyormuyuz idarrımı tutuyorum yapmıcaksak bi tuvalete kadar gidip gelecemsempatiksalakcinni

hedarzu ve sen yapıyorsun canım!!
merveee hadi sende katıll...

bende tutuyorum idrarımı kesin yapıcam hep beraber yapalım işte.çok heycanlandım yaaaa

ayyyy merve ağzından bal damlıyo inşallah seninde bi oğlun olur sağlıklı sıhatli seninde kızın var dimi allah hepimize nasip etsin inşallah.heoz ben öğleden sonra kesin yapıcam buraya yazarım hemen olumlu olumsuz ne olursa ayrıya ateşinde son bir hafta sürekli düşüşte olması lazım en son başlangıç ateşine geldiğindede regl oluyosun sende öyle değil 2 gün kaldı dimi

evet cnm 23mayıs reg tarihim ama ikinci ovülasyon 15 mayısta görünüyor bu arada dünkü ağrılar yerleşmeden olabilirmiş bir yazı buldum bunla ilgili bakın sizede yazayım
Ovum âdet kanamasından 14 gün sonra yumurtalıkların bi*rinden atılır. Yumurta hücresi, tüpleri (Fallop borularının) ve kasıl*malarının yaptığı basınç farkı nedeniyle tüpün içine girer. Burada, kendi güçleriyle hareket ederek gelen spermatozoitlerle karşılaşır ve döllenme oluşur. Yumurta hücresinin döllenebilme süresi çok kısadır. 20 saat kadar bu yeteneğini korur, daha sonra bozulur.

Spermatozoitlerin döllenme kapasiteleri 24-28 saat devam eder. Ovum ile karşılaşan spermatozoitler, ona mıknatısla çekil*miş gibi yaklaşırlar ve hemen çevresini alırlar. Kuyruklarını oynata*rak ona yapışırlar. Ancak bir tanesi yumurta hücresinin içine girer ve her iki hücrenin çekirdeği birleşerek döllenme olayını meydana getirir. Bu an çok önemlidir. Artık bir insan hücresi oluşmuştur. Bir noktadan daha küçük, bir tozdan daha hafif olan bu cisim 9 aylık sürede gelişerek 50 cm. uzunluğunda ve 3,5 kg. ağırlığında yeni bir canlı, yeni bir insan yavrusu olacaktır. Döllenmiş hücre 3-4 sa*at sonra çoğalmaya başlar. Birken iki, ikiyken dört olur ve durma*dan çoğalarak rahime doğru ilerler. 3 ile 7 gün içinde asıl gelişe*ceği ve yerleşeceği yere; kendisi için hazırlanan rahimin içine ge*lir. Bu süre içinde aşağı yukarı 10 cm. kadar yol almıştır. İşte döl*lenmiş yumurta hücresi rahim içine gelmeden herhangi bir yerde (tüpte, yumurtalıkta, karın içinde vb.) takılıp kalır ve gelişimine orada devam ederse dış gebelik denilen hastalık tablosu ortaya çıkar.
benim dün 5. günümdü ovülasyon sonrası ve acayip ağrı yaşadım

HEOZ, HEDARZU,MERVE dualarım sizinle kızlar, hamiş haberi getirin inşalllaaaahhh.. :Saruboceq:

Çıkmasa da üzülmek yok, erken yapıyoruz şuan biliyorsunuz... Şansımızı deneyelim..

HEOZ, HEDARZU,MERVE dualarım sizinle kızlar, hamiş haberi getirin inşalllaaaahhh.. :Saruboceq:

Çıkmasa da üzülmek yok, erken yapıyoruz şuan biliyorsunuz... Şansımızı deneyelim..

üzülmedim canım benim daha çok erken çünki acaba dedim zaten olmazsada diğer ay denerim zemuszemus

X