Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merve günaydın cnm nasılsın bu gün
ben sabah idrara çamaşır suyu damlatıp bakmayı denedim ama sonucu göremeden evden çıktım akşam gidince bakarım artıksempatiksalakcinni
dün öğleden sonra karnıma acayip kramplar girdi neler oluyor orda diye sordum cvp yoklaelaelaelaelae şimdi ne zaman test yapıyoruz bakalım bugün idrar testi alıp bakalımmıki gün içinde yoksa bekleyelimmi yine:uhm: sende bir değişiklik varmı bu arada belirti yönünden

merve günaydın cnm nasılsın bu gün
ben sabah idrara çamaşır suyu damlatıp bakmayı denedim ama sonucu göremeden evden çıktım akşam gidince bakarım artıksempatiksalakcinni
dün öğleden sonra karnıma acayip kramplar girdi neler oluyor orda diye sordum cvp yoklaelaelaelaelae şimdi ne zaman test yapıyoruz bakalım bugün idrar testi alıp bakalımmıki gün içinde yoksa bekleyelimmi yine:uhm: sende bir değişiklik varmı bu arada belirti yönünden

günaydın canım ;

değişiklik var regli olacak gibiyim sabah hatta akıntı geldi dedim kesin oldum yoktu.tam 28 bekliyo herhalde ben diğer ay için denemeye motive ettim kendi,mi galiba benim bu ay olmadı şeker .

çamaşırsuyu ne yaa allah allah bu site bana neler öğretti .karbonat parmak kontrol şimdide çamaşırsuyu.

ofiste okadar çok arkadaşımla bu konuların konuştuysak kız dün rüyasında kendini hamile görmüş erkekçocuk doğurmuş sevinçli, haber diyo gögüsüm ağrıyo diyo bu arada o yeni evli hamileliği düşünmüyor nasıl etkilemişim kafamçokkarıştı

ama daha iyim yani olmazsa canım sağolsun klomen olunca dediğin gibi heyecan yaptım biraz ama kismet olursa olur olmazsa diğer ya olur hihoyyyt

günaydın şekerhihoyyyt

ben iyim sabah sabah regli oldum sandım ama olmamış sonra kendime kızdım nedir bu ya diyee.ama galiba benim olmadı belirtilerim çok regli olacak gibi

dur bakalaım hemen umudunu kaybetme, biliyorsun belirtiler benziyo, inş.. olmazsın regl :Saruboceq: bi kan testi yaptırsana? neden bekliyorsun?

dur bakalaım hemen umudunu kaybetme, biliyorsun belirtiler benziyo, inş.. olmazsın regl :Saruboceq: bi kan testi yaptırsana? neden bekliyorsun?

kismet artık hayatım ama beni fazlasıyla etkilemeye başladı olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım bi reglim geçsin bakalım doktorum 15 gün sonra test yapalım demişti oda yarın bakalım artık.

bebikim;13318417]dur bakalaım hemen umudunu kaybetme, biliyorsun belirtiler benziyo, inş.. olmazsın regl :Saruboceq: bi kan testi yaptırsana? neden bekliyorsun?
bende katılıyorum cnm senin çatlatma iğnesi olduğu için beklme süren doldu 12 gün sonra sonuç veriyor çünki ama benim ovülasyon ayın 15 inde olduğu için kanda sonuç vermez gibime geliyor sen hiç sıkıntı etme kan ver benim ilk hamileliğimdede ne biçim karnım ağrıyordu ha oldum ha olcam dedim ve idrarda çıkmadı 3 gün geçince çıktı ben bir kan baktır derim

kismet artık hayatım ama beni fazlasıyla etkilemeye başladı olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım bi reglim geçsin bakalım doktorum 15 gün sonra test yapalım demişti oda yarın bakalım artık.[/QUO öyle yada böyle bii şekilde hamile kalacaksınız.ilk çocuklarınız var çünkü.
moraller düşmüş bakıyorum.benim en önemsemediğim ayda hamile kaldım.çok kafaya takmayın diyorum amaa nerdee.kızlar konuyu dağıtayım hemen.gördüğüm kadarıyla çalışıyoruz hepimiz.benim ikizler olunca kim bakıcak.mecbur çalışcam 3 çocuğa tek başına eşim yetiştiremez.sizinkilere daha önce kim baktı.ev hanımı olmak vardı.otur ,gez,çocuğuna bak.benim alt komşum istifa etmiş memurluktan çocuna bakmak için.şimdi o gezme senin bu gezme benim ohh diyorum valla...

bende katılıyorum cnm senin çatlatma iğnesi olduğu için beklme süren doldu 12 gün sonra sonuç veriyor çünki ama benim ovülasyon ayın 15 inde olduğu için kanda sonuç vermez gibime geliyor sen hiç sıkıntı etme kan ver benim ilk hamileliğimdede ne biçim karnım ağrıyordu ha oldum ha olcam dedim ve idrarda çıkmadı 3 gün geçince çıktı ben bir kan baktır derim

akşam regli olmazsam yarın baktırıım kesin eyvahedigeldismile

merveee yaşlanacan yaşlanacannn düşünmekten.takma kafayaa oluruna bırak.biraz büyüdüklerinde beni neden doğurdun sanki diycekler.teşekkür mü edicekler.:) allah hepimize hayırlı evlat versin.bu devirde en önemlisi bu.çocuğu olmayan bi insan tanıyorum.üzüntüden kanser olmuş daha 45 yaşında.yolda gördüm tanıyamadım okadar kilo almışki.allahım dedim ya kafanı varya hiiçbişeye takmıcaksın

günaydın ben hala regl olmadım bugün israr testi yapıcam kan vermek için vaktim yok çalışıyorum bakalım bi idrarda çıkmazsa kanda baktırırım.merve heoz bebikim inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bu ay zemuszemus

kismet artık hayatım ama beni fazlasıyla etkilemeye başladı olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım bi reglim geçsin bakalım doktorum 15 gün sonra test yapalım demişti oda yarın bakalım artık.[/QUO öyle yada böyle bii şekilde hamile kalacaksınız.ilk çocuklarınız var çünkü.
moraller düşmüş bakıyorum.benim en önemsemediğim ayda hamile kaldım.çok kafaya takmayın diyorum amaa nerdee.kızlar konuyu dağıtayım hemen.gördüğüm kadarıyla çalışıyoruz hepimiz.benim ikizler olunca kim bakıcak.mecbur çalışcam 3 çocuğa tek başına eşim yetiştiremez.sizinkilere daha önce kim baktı.ev hanımı olmak vardı.otur ,gez,çocuğuna bak.benim alt komşum istifa etmiş memurluktan çocuna bakmak için.şimdi o gezme senin bu gezme benim ohh diyorum valla...

merhaba canım .valal benim kızıma annem baktı ama kismmet olursa ikinciye bakıcı bulacağım çünki annemin uzağına taşındık.

benimde komşum ev hanımı ve ikinciye hamile eşi bakıcı tutacakmış ohhh yan gel yat durumu yani çok yorulurmuş iki çocukla sempatiksalakcinni

günaydın ben hala regl olmadım bugün israr testi yapıcam kan vermek için vaktim yok çalışıyorum bakalım bi idrarda çıkmazsa kanda baktırırım.merve heoz bebikim inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bu ay zemuszemus

kaç gün geçti 2 gün mü idrarda çıkmaz ki yanlış mı biliyorumCADIARZU

merveee yaşlanacan yaşlanacannn düşünmekten.takma kafayaa oluruna bırak.biraz büyüdüklerinde beni neden doğurdun sanki diycekler.teşekkür mü edicekler.:) allah hepimize hayırlı evlat versin.bu devirde en önemlisi bu.çocuğu olmayan bi insan tanıyorum.üzüntüden kanser olmuş daha 45 yaşında.yolda gördüm tanıyamadım okadar kilo almışki.allahım dedim ya kafanı varya hiiçbişeye takmıcaksın

kendimi motive ettim artık takmayacağım canım yani burda sizleri buldum anlatıyorum işte benim genel karakterim aslında bu takarım yani .evlat öle bişey değil ki kismetise annem öle der cileye gelecekse dünyaya gelir der.

normelde aynı gün bile çıkıyo idrarda ben kızımda regl olmam gereken gün olmayınca yaptım çıktı şimdide bir gün geçti ama geç yumurtladım bu ay belki onun için çıkmayabilir yoksa %90 çıkarmış ama bilmiyorum

çıkar inş. gel merve bugün hepimiz idrar testi yapalım ne dersinalkisalkisalkis

ya ben regli olacak gibi ağrı çekerken test yapmam doğrumu acaba bide sabah ilk idrarla daha net çıkar derler onuda kaçırdım.ben yarın olmazsam kan vereceğim

arya bişey sorcam senin kaç yumurtan oluşmuştu dış gebelik geçirdiğin tarftada varmıydı yumurta bilgi verirsen çok sevinirim. canım

heoz hadi hepimiz yapalım 4 saat idrarımızı tutmamız gerek daha etkili oluyomuş

X