canım kağan kocatepe diyorki;
28 günde regl olan bi kadında 14.15. günde gebelik olduysa 1 hafta-10 gün sonra kanda beta hcg değerleri görünür, o dönemden itibaren pozitif çıkmaya başlayabilir.
Ama tıbbi gebelik (tüp bebek, dış gebelik, düşük ) geçirenler için kan testi önermiyor, çünkü doğru sonuç vermezmiş.
İlk gebeliğini bekleyen anne adayı adet gecikmesinin bekleyip idrar testi yapmalı.
Kan testini doktor endikasyonu ile yapması gerekir!!!
len daha 2. ayındasın ne alışmasıklava:
işte bak benim yapmamam gerek (dış gebelik) yaptırsam ve çıksa iki güne bir kan vereceğim artış düzeni nedir. diye offffffff allahım nolur normal bir gebelik geçirsem :Saruboceq:
sanki yılardır çocuğum olmuyo gibiyim biliyormusun annemle konuşurken hani bizim çocumuz olmuyo ya falan diyorum çok kızıyo bana hemen ağlıyo.. ne bilim öyle hissediyorumm..
işte bak benim yapmamam gerek (dış gebelik) yaptırsam ve çıksa iki güne bir kan vereceğim artış düzeni nedir. diye offffffff allahım nolur normal bir gebelik geçirsem :Saruboceq:
sanki yılardır çocuğum olmuyo gibiyim biliyormusun annemle konuşurken hani bizim çocumuz olmuyo ya falan diyorum çok kızıyo bana hemen ağlıyo.. ne bilim öyle hissediyorumm..
:roflol::roflol:
ilk kızımda bende öyleydim ikinci ayımda ben kısırım demiştimsempatiksalakcinni
ya of ne karamsarsın gayet sağlıklı bir gebeliğin olacak lütfen bu kötü düşünceleri kafandan at ve vücunu yönlendirmeklava:
oy oy bebikimde burdaymış hoşgelmiş. call ben kararlıyım cnm ya sana destek olurum hertürlü ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay korunmayı düşünüyorum
kızlar merhaba, öncelikle herkese bebek sahibi olma yolunda verdiği emeklerin boş çıkmamasını dilerim. ben bu ayın 13'ünde perşembe günü ilk iğnemi vurdurdum tabi klomenimi de kullandım.ne zaman test yapsam çıkar sizce? Morale ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Sevgiler...:uhm:bilmiyorumkismile:Saruboceq:
kızlar merhaba, öncelikle herkese bebek sahibi olma yolunda verdiği emeklerin boş çıkmamasını dilerim. ben bu ayın 13'ünde perşembe günü ilk iğnemi vurdurdum tabi klomenimi de kullandım.ne zaman test yapsam çıkar sizce? Morale ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Sevgiler...:uhm:bilmiyorumkismile:Saruboceq:
ya varmıdır böle vucudu yönlendirme merak ettim ben bu ay kendimi çok motive ettim aslında herşeyim noırmal bak normal gebelik olcak diye sonra allahın takdiri olursada canını sıkma diye
canım hoş geldin ayın 13 ünde iğne olduğuna göre çatlama olalı daha 6 gün falan olmuş yani henüz belli olmaz regline 2 gün kala belli oluyormuş ama benim 2 gün kalamsına rağmen bakmadım reglim geçmesini bekliyeceğim.kaç yumurtan var ağrın oldumu şuan akıntı varmı ?
ben kesinlikle inanıyorum kimyasal gebeliklerde çok isteme yüzünden oluyormuş beyin okadar çok istiyorki vücut boşta olsa gebelik yaratıyor
canım akıntım yok yani her zaman olduğu kadar var.öyle yoğun akıntı filan yok.2 yumurtam olmuştu 20mm ve 15mm. sadece arasıra kasıklarımda ağrı oluyo ama çok değil sızı gibi.senin kaç yumurtan vardı kaçıncı denemen.kaç yıldır istiyosun? ben 3 yıllık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz.ilk klomen deneyimim.Öpüldün sevgiler...
hoşgeldin aramıza benim kızım 12 yaşında 5 aydır deniyoruz bu klomen kullandığım 2. ayım ben 15. inde baktırdım tek yumurta vardı ama sanırım 2 ovülasyon oldu gerçi bana sormamıştın ama naniknanik
olsun canım teşekkür ederim cevap yazdığın için.daha test yaptırmayayım diyosunuz öyle mi? 13 nisanda iğne vuruldum.bi arkadaşım klomenle ilk ayında ikizlere hamile kaldı.ikizler doğdu bile.şimdi 6 aylıklar ve o arkadaş pko'luydu
bende ve eşimde hiçbir sorun bulamadılar ama 9 aydır da olmuyo.Hayırlısı artık...
canım akıntım yok yani her zaman olduğu kadar var.öyle yoğun akıntı filan yok.2 yumurtam olmuştu 20mm ve 15mm. sadece arasıra kasıklarımda ağrı oluyo ama çok değil sızı gibi.senin kaç yumurtan vardı kaçıncı denemen.kaç yıldır istiyosun? ben 3 yıllık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz.ilk klomen deneyimim.Öpüldün sevgiler...