Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Yok canım hsg çekilenlerin hepsinde kanama olmuyor. Bu ay deneyin olmazsa başka bir dr a git eğer aceleniz varsa çünkü 6 ay uzun bir süre.

Canim kocis çok kıskanır oldu benden çok elliyolar yeter 6 ay doktor yok sana diyor deli ya uyuz ediyor beni
Günaydın arkadaşlar acil sorum var doktor 6 ay takip yok kendi haline bırakacaksın demişti ama ben yumurta varmi yokmu catlarmi meraktan ölüyordum adetin dün 12.gunuydu akinti testi yaptim kendim ovulasyon gibiydi güvenemedim ovulasyon testi aldim dün akşam yaptim 12.gun iki çizgi de koyu cıktı hatta bekleyince t çizgisi dahada koyulasti yani LH pik yaptı dün birliktelik oldu ve çok özür normal pozisyonda çok agrım oldu gecede sancim oldu sabah uyandim tekrar ovulasyon testi yaptim t çizgisi bildiğin silik yani negatif bu durumda yumurta çatlamış mi oluyor bilen yada tecrübesi olan varmi dün akşamki birliktelik yetermi devam etmelimiyim

Canım ovulasyon testin tam koyu olduğu gün 36 saat içinde çatlayacan demek oluyormuş .Bir sonraki gün silik olmuş seninki demekki çatlamış bugün de ilişki olsun canımm. Sonra gün aşırı çalışın

Yok canım hsg çekilenlerin hepsinde kanama olmuyor. Bu ay deneyin olmazsa başka bir dr a git eğer aceleniz varsa çünkü 6 ay uzun bir süre.
Merhaba yorumlarınızı okudumda sanırım klomenle hamile kaldınız süreci detaylı anlatırmısınız en son ilaça başladığınızı iğne verdiğini paylaşmışınız..

bende 15 aydır bebek için uğrasıyorum bu ay doktorum klomen verdi adetin 3 günü başlıcam ama süreci merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Canım şöyle oldu 3. gün klomen e başladım. dr um bir kaç kez yumurta takibine çağırdı. ama yumurtam büyümemişti, o yüzden menegon verdi. yine gittim yine küçük menegon a devam ettik. sonra istenilen büyüklüğe geldi 18mm oldu. Çatlatma iğnesi verdi. ilişki günleri söyledi. belimin altına yorgan koydum popom olabildiğince havada kalsın die. Hafta sonuna gelen bir günde sabah berabaer olduk. Ve tuttu.

Yani ilk ilaç kullanmandamı oldu banada şimdi takip yaptı yumurta büyümediği için klomen verdi adet günümü bekliyorum inş ilk seferde tutar 15 aydır falan uğrasıyoruz çünkü

Yani ilk ilaç kullanmandamı oldu banada şimdi takip yaptı yumurta büyümediği için klomen verdi adet günümü bekliyorum inş ilk seferde tutar 15 aydır falan uğrasıyoruz çünkü
İLK KLOMENDE ÇATLATMA İĞNESİ VERMEDİ BÜYÜYMEMİŞTİ YUMURTA. 2. DENEMEDE BÜYÜDÜ İŞTE ZORLA ONDA ÇATLAMA İĞNESİ OLDUM. VE TUTUU. ALLAH SANADA HEMEN NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Merhabalar arkadaşım klomeni doktor kontrolünde kullanmanızı tavsiye ederim ki zaten doktor iki ay süre ile ovulasyon takibinizi takip edip sorun varsa klomen başlar sakın ha öyle bir hata yapmayınız ben mart-nisan adet döneminde bir arkadaş tavsiyesi ile kadın doğumcu bayana gittim kadın direk bana klomen başladı bir ayda 3 adet 20mm olgun yumuetam oldu bir dolu hormon yükledi ikiz bile olabilir dedi fos çıktı sonraki ay docente gittim muayene tahlil gereksiz hormon yüklemedi oluşacak gebeliği bile olumsuz etkiler gerekli görülmedikçe vücudunuz normal döngüsüne mudahele etmeyin dedi gayet sağlıklı bir yumurtalik ve hormonlara sahipsin 6 ay yumurta takibi bile yapmadan deneyin olmazsa o zaman bakarız dedi ve ben o ay oglisime hamile kaldım 16 haftalik şu an gebeligim sadece gerek varsa kullanın yoksa kendi haline oluyor bu gebelik Rabbim gönlümüze göre versin inaallah

Allah razı olsun bilgilendirdigin için

Slm kızlar ben dr kontrolü olmadan klomen kullandım yaklaşık 1 yıldır istiyorduk ama olmuyordu en son dr rahim filmi sperm ölçümü filan istedi. Eşim yaptırmak istemedi benimde bi arkadaşım kullan dedi kullandım 5 tane şimdi 5 haftalık gebeyim ama tabi yaptığım doğru diyemem sanırım hap kullanmak beni psikolojik olarak rahatlattı ondan olmuşta olabilir

Diyabetle alakası yok bence tip 1 benimki mesela iki oğlum var bence eşinle alakalı sperm sayıları yeterli olmazsa gebelik olmuyo.bol bol keçi boynuzu

Diyabetle alakası yok bence tip 1 benimki mesela iki oğlum var bence eşinle alakalı sperm sayıları yeterli olmazsa gebelik olmuyo.bol bol keçi boynuzu
Son gittiğim infertilitede uzman bir doktor yumurtaliklarimdaki sorun yüzünden ınsulin direncimin yükseldiğini söyledi, yumurtalarım çok zayıfmış ve tüp bebek yapmaliymisim. Eşimin sperm değerleri suan çok daha iyi ama bizim umudumuz yok

Bende polikistik over sendromunda var adet düzensizliğim var yani allah bilir Dr bilimsel konuşuyor umudunu yitirme kafana takma olağan bırak görürsün kucağında bol bol bebeğin olur allah bilir gerisi boş herşey moral tatlim

Her ay gununde adet oluyorum öyle ki o gün misafir çağırmıyor plan yapmıyorum. Hiç kistim olmadı ve klomen vb her ilaçta 5 ve fazlası yumurtam büyüdü kendiliğinden çatladı. Hiç adet dışı ara kanamam olmadı ve ilaç kullandığım zamanlar hariç hormonlar yüzünden farklı hissiyatlara girmedim. Ailemde evlendikten sonra adet gören yok ilk ay gebeydiler. Bende neden bu sıkıntı var nasıl oluyor niçin hiçbir şekilde düzensizlik veya kist gibi unsurlarla karşıma çıkmadı anlam veremiyorum. Hamile kalmak gözümde mucize ve artık her bi insanın hamile kaldığını duyunca şaşırıyorum. Hergun ağlıyorum bi şekilde karşıma çıkıyor bu. Çok umutluydum aşılamam tutmayana kadar... Sonra bitti bende. Şimdi tüp bebeğin de işe yarayacağını sanmıyorum üstelik rapor çıkarmam için beklememiz gerek. Bilemiyorum üzgünüm. Iyi ki kadınlar kulübü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…