Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktı
doktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.Sizce hamile kalma olasılığım var mıdır