- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 44
Adet günün ne zaman üfff seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme desem boş ben her negatifi gördüğümde saatlerce ağlıyordumBugün iğnenin 15. günü öyle ak berrak bir negatif ki, hiç şüpheye umuda falan bile yol açmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günün ne zaman üfff seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme desem boş ben her negatifi gördüğümde saatlerce ağlıyordumBugün iğnenin 15. günü öyle ak berrak bir negatif ki, hiç şüpheye umuda falan bile yol açmıyor.
Yarın adet günüm. Aslında bugün yumurtanın 14. günü ama çatlama saati akşam olduğu için yarın olarak hesapladım... Ya yumurta akı akıntım var adet öncesi akıntının biraz koyu kıvamlısı. Ben de yumurta çatlamalarına yoruyorum eşime bu gece de çalışalım dedim. Şu da var benim eşimde sperm sayısı normalin altında yani yumurta ne kadar olursa olsun onun durumu yüzünden de olmuyor. Üst üste çalışmak iyi değil ama beslemeye çalışıyorum ne bileyim...Adet günün ne zaman üfff seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme desem boş ben her negatifi gördüğümde saatlerce ağlıyordum
Yarın adet günüm. Aslında bugün yumurtanın 14. günü ama çatlama saati akşam olduğu için yarın olarak hesapladım... Ya yumurta akı akıntım var adet öncesi akıntının biraz koyu kıvamlısı. Ben de yumurta çatlamalarına yoruyorum eşime bu gece de çalışalım dedim. Şu da var benim eşimde sperm sayısı normalin altında yani yumurta ne kadar olursa olsun onun durumu yüzünden de olmuyor. Üst üste çalışmak iyi değil ama beslemeye çalışıyorum ne bileyim...
Kızlar bugün benim bir yumurtam çatladı. Klomende bende çok fazla yumurta oluşuyor. BAT a 2 gün var ama yumurta akı sancı vs eminim çatladığına ben anlıyorum. Sizce çalışsam tutar mı? eşim işten 6da gelecek hemen çalışacağız. Ama geç döllenme vs olurmu yoksa BAT yaklaştı diye olmaz mı?
ahahaha biz de kendimize gülüyoruz hatta yatağa girince gülmekten yarım saat bekliyoruz trajikomik aslında, inşallah hepimiz gebe kalırız da bunları tatlı tatlı hatırarızhahahha ya ne komiğiz ya . -eşim işten 6da gelecek hemen çalışacağız.- demişsin ya komik geldi. Normalde adamın yüzüne bakmayız istemeyince aama işimiz düşüncede geleceği saati hesaplıyoruz :)
Allahımmm hepimize yardım etsin
Benim eşimin de sperm sayisi iyi hareketliliği kötü zayıf yani ne kadar etkiler bilmiyorum of ya normalde çok çabuk gebe kalan bir kadındım şimdi hep ağlıyorum ne olur Allahım hepimize isteyen bekleyen herkesin dualarını kabul et bebeklerimizi gönder Allahım
Amin inşallah hep bir umutBenim eşimin de sperm sayisi iyi hareketliliği kötü zayıf yani ne kadar etkiler bilmiyorum of ya normalde çok çabuk gebe kalan bir kadındım şimdi hep ağlıyorum ne olur Allahım hepimize isteyen bekleyen herkesin dualarını kabul et bebeklerimizi gönder Allahım
Melek kırmızılar gelene kadar umut hep vardır canim ya kırmızı kartı görene kadar bu ay ki mac bitmez inşallah gebelik oluşur yada oluşmuştur canim ya.Benim bugün siklusun 3.gunu yarın kışla tüp bebek merkezinde doçent tayfun çok varmış onda baslayacagim bakalım ne diyecek nasıl bir yol izleyecek hiç umudum kalmadı artık.ahahaha biz de kendimize gülüyoruz hatta yatağa girince gülmekten yarım saat bekliyoruz trajikomik aslında, inşallah hepimiz gebe kalırız da bunları tatlı tatlı hatırarız
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur belki tüp bebekle ikiz vs olur Allahın işi. İnşallah güzel haberlerinizi alırız...Melek kırmızılar gelene kadar umut hep vardır canim ya kırmızı kartı görene kadar bu ay ki mac bitmez inşallah gebelik oluşur yada oluşmuştur canim ya.Benim bugün siklusun 3.gunu yarın kışla tüp bebek merkezinde doçent tayfun çok varmış onda baslayacagim bakalım ne diyecek nasıl bir yol izleyecek hiç umudum kalmadı artık.
Sabah yazdım bat bugün ama akşam çatladığı için yarın diyorum diye. Akşam üstü kırmızı kartı gördüm. Çok bişey yazmak gelmiyor içimdenMelek kırmızılar gelene kadar umut hep vardır canim ya kırmızı kartı görene kadar bu ay ki mac bitmez inşallah gebelik oluşur yada oluşmuştur canim ya.Benim bugün siklusun 3.gunu yarın kışla tüp bebek merkezinde doçent tayfun çok varmış onda baslayacagim bakalım ne diyecek nasıl bir yol izleyecek hiç umudum kalmadı artık.
Oldunmu canim ya üzüldüm bak şimdiSabah yazdım bat bugün ama akşam çatladığı için yarın diyorum diye. Akşam üstü kırmızı kartı gördüm. Çok bişey yazmak gelmiyor içimden
Evet... Bu ay hsg çakelim demişti doktor bu hafta çekerim bakalım bu ay süreç nasıl işleyecek.Oldunmu canim ya üzüldüm bak şimdi
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canim ama içime doğuyor bu ay ikimizde olabilir ama birimiz kesin gebis olacağız hangimiz o konuda tahmin yapamıyorum ama birimiz kesin gebis olacağız inşallah ikimizde oluruzEvet... Bu ay hsg çakelim demişti doktor bu hafta çekerim bakalım bu ay süreç nasıl işleyecek.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canim ama içime doğuyor bu ay ikimizde olabilir ama birimiz kesin gebis olacağız hangimiz o konuda tahmin yapamıyorum ama birimiz kesin gebis olacağız inşallah ikimizde oluruz
Merhaba kızlar çok girmemeye çalışıyorum. Çünkü çok girince kafam daha çok takılıyor. Daha çok okudukça umutsuzluğa düşüyorum. Bu yüzden çok sık girmemeye karar verdim.
Geçen hafta 17/04/2017 de regl oldum. Hayallerim bir sonraki aya ertelendi. Doktoru aradım 3. günü klomen e başladım. Dün yani adetin 8. günü dr a gittim. sağ yumurtalıkta hiç bişi yok. Solda 10 a yakın yumurta var. Zaten pkolularda normal bir durum. Önemli olan içlerinde işe yarar bir şey varmı o çıkacak ortaya. Dün doktorum bir iğne yazdı adı menagon 5 gün vurulacağım sanırım yumurta geliştirecek. Cumartesi yeniden dr a gideceğim. Umarım olumlu haberler alırım. Sonrada çatlatma iğnesi vereceğini düşünüyorum. Bakalım ve görelim.
Özellikle herşeyi ayrıntılı yazdım çünkü yıllar sonra yeniden lazım olabilir. Mesala 4 yıl önceki yazdıklarımı açıp açıp okuyorum. yine aynı telaşlar farklı tedaviler ile hamile kalmışım. İnşallah yıllar sonra da bu yazdıklarımı okur birilerine umut olurum.
Merhaba canim hayırlara vesile olsun yeni sürecin. Bende çok girmek istemiyorum çok üzülüyor yada çok umutlAnıyorum bu ay bende de ne yumurta takibi ne klomen ne catlatma hiçbirşeye gerek yok dedi sin gittiğim hoca ama ben çok takmamaya çalışsamda acaba yumurta büyüyecekmi catlarmi düşünmeden duramiyorum adetin 3.gunu 9 tane folikül vardı biri buyurmu acBa catlarmi off ya bu ay hiç plan program yok ne çıkarsa bahtımıza artık yarın hsg çekilecekMerhaba kızlar çok girmemeye çalışıyorum. Çünkü çok girince kafam daha çok takılıyor. Daha çok okudukça umutsuzluğa düşüyorum. Bu yüzden çok sık girmemeye karar verdim.
Geçen hafta 17/04/2017 de regl oldum. Hayallerim bir sonraki aya ertelendi. Doktoru aradım 3. günü klomen e başladım. Dün yani adetin 8. günü dr a gittim. sağ yumurtalıkta hiç bişi yok. Solda 10 a yakın yumurta var. Zaten pkolularda normal bir durum. Önemli olan içlerinde işe yarar bir şey varmı o çıkacak ortaya. Dün doktorum bir iğne yazdı adı menagon 5 gün vurulacağım sanırım yumurta geliştirecek. Cumartesi yeniden dr a gideceğim. Umarım olumlu haberler alırım. Sonrada çatlatma iğnesi vereceğini düşünüyorum. Bakalım ve görelim.
Özellikle herşeyi ayrıntılı yazdım çünkü yıllar sonra yeniden lazım olabilir. Mesala 4 yıl önceki yazdıklarımı açıp açıp okuyorum. yine aynı telaşlar farklı tedaviler ile hamile kalmışım. İnşallah yıllar sonra da bu yazdıklarımı okur birilerine umut olurum.
Allah yardımcın olsun canım ben hiç hsg çektirmedim. Ama inşallah gerek kalmaz. İnşallah senin yumurtan çatlar ve tutar.Merhaba canim hayırlara vesile olsun yeni sürecin. Bende çok girmek istemiyorum çok üzülüyor yada çok umutlAnıyorum bu ay bende de ne yumurta takibi ne klomen ne catlatma hiçbirşeye gerek yok dedi sin gittiğim hoca ama ben çok takmamaya çalışsamda acaba yumurta büyüyecekmi catlarmi düşünmeden duramiyorum adetin 3.gunu 9 tane folikül vardı biri buyurmu acBa catlarmi off ya bu ay hiç plan program yok ne çıkarsa bahtımıza artık yarın hsg çekilecek
Bugün hsg çekildi anestezili tüpler açık rahim içi normal hoca 6 ay düşünmek bile yok tamamen oluruna bırakacaksın dedi minniminnacik bile gebeliğe engel bir durum yok eşimde de yok 6 ayın sonunda olmazsa gebelik o zaman görüşürüz dedi ama ben düşünmeden duramiyorum hsg sonrası kanamam yok ilk anda biraz sancim vardı oda hoca cinsel ilişki serbest dedi acaba kalır mıyım bu ay düşünmeden edemiyorum hsg çekilen herkesin kanaması olmuş benim yok hafif pembe bir leke ilk anda oldu şimdi tertemiz normalmi acaba bilmiyorumAllah yardımcın olsun canım ben hiç hsg çektirmedim. Ama inşallah gerek kalmaz. İnşallah senin yumurtan çatlar ve tutar.