Ben bugün sabah kırmızılara kırmızı halı sermek zorunda kaldım sevgili davetsiz misafirim beni bu ayda hayal kırıklığına uğrattı. Kendimi bu ay kışla tüp bebek merkezine teslim ediyorum bakalım süreç nasıl gelişecek çok istiyorum bir bebeğim olsun sevdiğim insanla ikimize ait bir parça mutluyum mutluluğum taclansin istiyorum.
Ben doktora gidince Melek hanım hayırlı haberle mi geldiniz diyor yıkılıyorum. Hiç gitmiyorum ki hayırlı haberle.Bende bugün hastalandım. dr yolu gözüktü
Teşekkür ederim canim benim hemen tüp bebek girişimi yok ancak süreci vasİnşallah hakkımızda hayırlısı olur bende de adet krampları başladı 3 gün sonra bat hep 3 gün kala böyle olur... İnşallah süreciniz güzel işler...
Canim benim ya aslında benim çok eski değil biliyormusun 2016 kasim ayında bıraktım korunmayı 1 yıllık evliyim hikayeyi yazmıştım okudunmu bilmiyorum 15 yaşında kizim 13 yaşında oglum var 2004 yılında bir istenmeyen gebelik 2016 aralık ayında yeni yani daha kendiliğinden bir gebelik düşükle sonuçlandı var toplam 4 kendiliğinden gebeliğim var hatta inanmayacaksın 2004 yılındaki istenmeyen gebeliğim o ay içerisindeki tek korunmasız birliktelikte oldu eski kocanın sorumsuzluğu yüzünden ertesi gün hapı bile ictim ovulasyon zamanı bile değildi mümkün değil kalmam diyordum adet 15 gün geçti tiksinmeler başlayınca anladim bugün hayali çizgiyi görmek için içine girdigim test varya düşman gibi gelmişti o zaman daha idrari damlatirken birlikte kıpkırmızı çizgi gözüme girmişti şimdi ise hayaletini görsem mutluluktan uçacam ama yok iste kocamı ölesiye seviyorum onunda çok sevdiğinden eminim yıllar süren gözyaşları sonunda buldum mutluluğu önce imtihanım koca idi şükür mutluyum mutluluğumuz taçlansin istiyorum şimdiki imtihanımda bu sanırım Rabbim sabır sebat versin hepimizeBen doktora gidince Melek hanım hayırlı haberle mi geldiniz diyor yıkılıyorum. Hiç gitmiyorum ki hayırlı haberle.
Allah evlatlarınızı bağışlasın, ben de 2 yıldır evliyim ben hiç korunmadım eşim sadece 6 ay korundu yani ilaç kullanmadım, ama diyabet probleminden bende yumurta tembelliği var eşimde varikosel yüzünden sperm azlığı. İkimiz de tedavi oluyoruz tedaviyle düzelebilecek şeyler ama olmuyor sadece şubatta kimyasal gebelik geçirme ihtimalim olabilir belirtilerini yaşadım ama onun dışında ne gebelik ne bişey. Eşimle üniversitede masalsı bir tanışma hikayemiz var çok çok iyi biri baba olmayı öyle hakediyor ki. Çocuğum olmamasına değil onu baba yapamamama üzülüyorum...Teşekkür ederim canim benim hemen tüp bebek girişimi yok ancak süreci vas
Canim benim ya aslında benim çok eski değil biliyormusun 2016 kasim ayında bıraktım korunmayı 1 yıllık evliyim hikayeyi yazmıştım okudunmu bilmiyorum 15 yaşında kizim 13 yaşında oglum var 2004 yılında bir istenmeyen gebelik 2016 aralık ayında yeni yani daha kendiliğinden bir gebelik düşükle sonuçlandı var toplam 4 kendiliğinden gebeliğim var hatta inanmayacaksın 2004 yılındaki istenmeyen gebeliğim o ay içerisindeki tek korunmasız birliktelikte oldu eski kocanın sorumsuzluğu yüzünden ertesi gün hapı bile ictim ovulasyon zamanı bile değildi mümkün değil kalmam diyordum adet 15 gün geçti tiksinmeler başlayınca anladim bugün hayali çizgiyi görmek için içine girdigim test varya düşman gibi gelmişti o zaman daha idrari damlatirken birlikte kıpkırmızı çizgi gözüme girmişti şimdi ise hayaletini görsem mutluluktan uçacam ama yok iste kocamı ölesiye seviyorum onunda çok sevdiğinden eminim yıllar süren gözyaşları sonunda buldum mutluluğu önce imtihanım koca idi şükür mutluyum mutluluğumuz taçlansin istiyorum şimdiki imtihanımda bu sanırım Rabbim sabır sebat versin hepimize
Kurban olayım canim benim saygıdeğer eşini baba yapamayan sen değilsin bitanem haksızlık etme kendine Rabbim böyle münasip görüyor elbette biz kullarına kaldiramiyacagimizdan fazlasını vermeyecektir ve sana bir şey soyleyeyimi eşimle benimde tanışma ve evlenme hikayemiz tam bir roman türk filmi aynen baba olmayı çok ama çok hakediyor insallah onlar baba bizde onların nadide çiçeklerinin annesi oluruz güzelim.Allah evlatlarınızı bağışlasın, ben de 2 yıldır evliyim ben hiç korunmadım eşim sadece 6 ay korundu yani ilaç kullanmadım, ama diyabet probleminden bende yumurta tembelliği var eşimde varikosel yüzünden sperm azlığı. İkimiz de tedavi oluyoruz tedaviyle düzelebilecek şeyler ama olmuyor sadece şubatta kimyasal gebelik geçirme ihtimalim olabilir belirtilerini yaşadım ama onun dışında ne gebelik ne bişey. Eşimle üniversitede masalsı bir tanışma hikayemiz var çok çok iyi biri baba olmayı öyle hakediyor ki. Çocuğum olmamasına değil onu baba yapamamama üzülüyorum...
Ve biliyormusun eşim için evlilik bir hayal baba olmak ise hayalini bile kuramayacağını düşündüğü bir hayal 40 yıl evlenmekten ve kadınlara duyduğu güvensizlikten mesleği ile alakalı birazda 40 yıl boyunca hiç evlilik düşünmemiş takı ışıklarda eşimin arabasına arkadan vurup tamponunu kırana kadar 2 ay sonra evlendik canim ya bak nasıl ozledim kocisimi olacak canim benim sevdigimiz adamlar baba olacak inşallah önce buna kalpten inanmalıyız.Benim teyzem 10 yıl boyunca turkiyede gitmedik doktor hacı hoca bırakmadı neler neler en son tüp bebek ile ikizleri oldu 15 yıl önce ikizlerden biri doğduktan sonra 5 aylıkken melek oldu.teyzos nasılsa çocuk olmuyo rahat hiç beklenmedik bir anda günü geçti aaa olurdu olmazdı derken kızını doğurdu yaş ta ilerleyince risk almak istemedi 10 yıl tedavi gören teyzem tüplerini bağlattı inanabiliyormusun yeterki Rabbim ol desin inşallah.Kurban olayım canim benim saygıdeğer eşini baba yapamayan sen değilsin bitanem haksızlık etme kendine Rabbim böyle münasip görüyor elbette biz kullarına kaldiramiyacagimizdan fazlasını vermeyecektir ve sana bir şey soyleyeyimi eşimle benimde tanışma ve evlenme hikayemiz tam bir roman türk filmi aynen baba olmayı çok ama çok hakediyor insallah onlar baba bizde onların nadide çiçeklerinin annesi oluruz güzelim.
İnşallah, zamanı Allaha kalmış ama inşallah ikimizde tez vakitte kucağımıza alırız, bir bebeğin süt kokusuna öyle hasretim ki...Ve biliyormusun eşim için evlilik bir hayal baba olmak ise hayalini bile kuramayacağını düşündüğü bir hayal 40 yıl evlenmekten ve kadınlara duyduğu güvensizlikten mesleği ile alakalı birazda 40 yıl boyunca hiç evlilik düşünmemiş takı ışıklarda eşimin arabasına arkadan vurup tamponunu kırana kadar 2 ay sonra evlendik canim ya bak nasıl ozledim kocisimi olacak canim benim sevdigimiz adamlar baba olacak inşallah önce buna kalpten inanmalıyız.Benim teyzem 10 yıl boyunca turkiyede gitmedik doktor hacı hoca bırakmadı neler neler en son tüp bebek ile ikizleri oldu 15 yıl önce ikizlerden biri doğduktan sonra 5 aylıkken melek oldu.teyzos nasılsa çocuk olmuyo rahat hiç beklenmedik bir anda günü geçti aaa olurdu olmazdı derken kızını doğurdu yaş ta ilerleyince risk almak istemedi 10 yıl tedavi gören teyzem tüplerini bağlattı inanabiliyormusun yeterki Rabbim ol desin inşallah.
Ben doktora gidince Melek hanım hayırlı haberle mi geldiniz diyor yıkılıyorum. Hiç gitmiyorum ki hayırlı haberle.
Reglin 3. günü gidin hepimizin hakkında hayırlısı olsunAynen benim doktorumda neler yaptınız bakalım diyor. Kilo verdin mi diyor, ki ben sinirden daha çok kilo almaya başladım. Dr a ne zaman gitmeliyim regl iken mi gideyim klomen için?
Reglin 3. günü gidin hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Kızlar bugün benim bir yumurtam çatladı. Klomende bende çok fazla yumurta oluşuyor. BAT a 2 gün var ama yumurta akı sancı vs eminim çatladığına ben anlıyorum. Sizce çalışsam tutar mı? eşim işten 6da gelecek hemen çalışacağız. Ama geç döllenme vs olurmu yoksa BAT yaklaştı diye olmaz mı?
doktorumla konuştum. klomene yarın başla dedi. pazartesi gel dedi. ben salı giderim die düşünüyorum klomen hemen etki etmezki neden hemen pazartesi çağırdı anlamadım.
Canım bat a 2 gün varsa yumurtanın şimdi çatlaması normal mi anlamadım. biz reglden 1-2 hafta sonra falan çatlamıyor mu? Benim de regl olmadan 1-2 gün önce şefaf akıntım vardı. Fizyolojik olarak atladığım bir durummu var acaba
Anladım canım. inşallah tutturursun o zamanŞöyle bişey var zaten iğnemin 14. günündeyim 5 tane yumurtam vardı 3ü farklı zamanlarda zaten çatladı. Bugün bitane daha çatladığını düşünüyorum sonnuçta bunların hepsi aynı anda çatlamıyor. Klomenden sonra gideceğin gün için bişey diyemicem benim geç büyüdükleri için ona göre çağrıyor
İnşallah. Umut fakirin ekmeği. İlk çatlayan tutmadı ama çünkü iğnenin 14. günü belli olurdu ama benim negatifAnladım canım. inşallah tutturursun o zaman
Çalış bence ama kafani oraya verme tutabilir ama belki yerleşme sıkıntı olabilir ama tutarsa bat gecikir zaten sen çalış benceKızlar bugün benim bir yumurtam çatladı. Klomende bende çok fazla yumurta oluşuyor. BAT a 2 gün var ama yumurta akı sancı vs eminim çatladığına ben anlıyorum. Sizce çalışsam tutar mı? eşim işten 6da gelecek hemen çalışacağız. Ama geç döllenme vs olurmu yoksa BAT yaklaştı diye olmaz mı?
Çalış bence ama kafani oraya verme tutabilir ama belki yerleşme sıkıntı olabilir ama tutarsa bat gecikir zaten sen çalış bence
Çalış güzelim zaten daha önce bir gebelik oluşmuşsa vücut yeni bir gebeliğe müsade etmez olmadiysada bu yumurta bir umutturÇalıştım üstüne 2 saat yattım sonra duş aldım. ,Acaba yerleşmeyi etkiler mi doktor yapma demişti. Doktor yerleşmeyi etkiler diye mi yapma diyor yoksa çoğul gebelik olmasın diye mi? Burada üçüz hamile bayan vardı adet olana kadar gün aşırı çalıştık yazmıştı. Yarın da çalışmalı mıyız? Çok teşekkür ederim yazdığınız için kırmızı kartı görmeden oyundan çekilmek istemiyorum
İnşallah öyledir ama gebelik yoksa ya yarın ya da bat 20 nisan kesin adet olurum 21e kalmaz benim öyle de dakiktir.Çalış güzelim zaten daha önce bir gebelik oluşmuşsa vücut yeni bir gebeliğe müsade etmez olmadiysada bu yumurta bir umuttur
Inşallah bebik vardır olmazsın canim benim yaİnşallah öyledir ama gebelik yoksa ya yarın ya da bat 20 nisan kesin adet olurum 21e kalmaz benim öyle de dakiktir.
Bugün iğnenin 15. günü öyle ak berrak bir negatif ki, hiç şüpheye umuda falan bile yol açmıyor.Inşallah bebik vardır olmazsın canim benim ya