kızlar duydunuzmu deniz seki 1 sene içinde anne olması gerekiyormuş,yoksa bir daha olamayabilirmiş.çok fazla kist varmış sanırım.ama zaten yaşıda 40 olmuş,anne olmak için bence öncelikleri sonraya bırakmak gerekiyor 40 yaş bence çok geçanne olmak için.herşey yaşında güzel.allahtan yaşım çok genç.paradan önemli şeylerde var hayatta.
20 gun çatlamş bence heoz kaçırmadın ınşş
günaydın canım ben pek anlamıyorum tablodan ama galiba yumurtalar çatlamış ve inş döllenmiştir.
bende dünden beri adet olacakmış gibi karnım ağrıyo kasıklarım belim yani olamdı galiba benim haftasonunda gelmesi gerekiyo acaba benimki daha erken mi gelecek :çok üzgünüm:
baktım ateş düşük söyledim eşime çalıştık:kedi: inş. tutmuştur.:Saruboceq:
benim 20 gün acayip ağrım vardı o gün öğleden sonra geçti şimdi sadece akıntı var kremsi cnm
mehmet alı erbıl de aynı oğlu olsun dıye aşılama yaptırmışlara.s
üşütüncede akıntı çoğalıyor dikkat edinakıntı bendede var hatta dün adet oldum sandım .test yapsam çıkarmı acaba yaaa
kızlar bugün dr a giittim bebişlerimi gördüm ikizmiş şok geçirdim duyunca bayılacaktım.allahıma şükürler olsun.sonunda 1 değil iki tane verecek.3 çocuğum olacak inşallah.28 yaşında 3 çocuk süperrr:)sizlerinde haberlerinizi bekliyorum.klomene dikkat ikiz istemeyenler:))))
arya inan bana çok sevindim içimi heyecan kapladı gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. şimdi en baştan yaz bakalım klomeni ne kadar kullandın kaçıncı ayda hamile kaldın ne belirtiler yaşadın ateşini ölçtünmü kaç yumurtan gelişti iğne oldunmu vs?
canım benim yazayım tabi.ben anlatmıştım.düşük,dış gebelikten sonra 2 yıl bekledim.hamile kalmaya karar verdim.dr a gittim.klomen veerdi.o ay hamile kalamadım yumurtalarım da gayet iyiydi.sonraki ay yine kullandım dr um çatlatma yapmadı öyle iğne falan olmadım.yumurtalarımın ölçümünü 2 tane kocaman yumurtan var dedi.sonra öbür ay geldi öğrendimki hamileyim.ateşti,akıntıydı hiç ölçmedim çok rahattım aklıma bile getirmedim hamile kalacağımı bakalım diyordum.bence rahat olmak en iyisi.sonra da duydumki iki yumurta da çatlamış allahım ne şans.hadi bakalım sizi bekliyorum canlarım:dance::dance::dance:
akıntım vardı 5 haftalık bile değildi öğrendiğimde
kızlar bugün dr a giittim bebişlerimi gördüm ikizmiş şok geçirdim duyunca bayılacaktım.allahıma şükürler olsun.sonunda 1 değil iki tane verecek.3 çocuğum olacak inşallah.28 yaşında 3 çocuk süperrr:)sizlerinde haberlerinizi bekliyorum.klomene dikkat ikiz istemeyenler:))))