- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 44
peki bu ovitrelle kalçadan mı yapılıyor ve etkisi ne zaman başlıyor ben çok heyecanlıyım ne olur kusuruma bakmayın.Amin teşekür ederim dizinde gönlünüze göre versin Rabbim
Ben sadece klomen kullandım iğnesini vurunmadm bu yüzden bilgim yok canımpeki bu ovitrelle kalçadan mı yapılıyor ve etkisi ne zaman başlıyor ben çok heyecanlıyım ne olur kusuruma bakmayın.
Canım inşallah olgunlaşır kendiliğinden çatlaklar kaç ml dedi doktorun
Bir yumurta günde 2 mm büyür, (benim gibi tembellik yoksa) 20 mm geçince kendiliğinden çatlar, çatlamazsa iğne vurduruyor doktorlar ama iğne vurmanın da iyi yanı tam saati bilindiğinde ilişkiye girilebilir gebelik şansın artar hayırlısı ile inşallah16 mm cnm tam 4 tane pazar günü gel igne vurabilir duruma göre rabbim yardım etsin
inşallah büyürler meraktayımBir yumurta günde 2 mm büyür, (benim gibi tembellik yoksa) 20 mm geçince kendiliğinden çatlar, çatlamazsa iğne vurduruyor doktorlar ama iğne vurmanın da iyi yanı tam saati bilindiğinde ilişkiye girilebilir gebelik şansın artar hayırlısı ile inşallah
doktor ilkkez klomen kulandım ve dediki riske atmayıp aşılama yapabilirz istersen kararsız kaldımBir yumurta günde 2 mm büyür, (benim gibi tembellik yoksa) 20 mm geçince kendiliğinden çatlar, çatlamazsa iğne vurduruyor doktorlar ama iğne vurmanın da iyi yanı tam saati bilindiğinde ilişkiye girilebilir gebelik şansın artar hayırlısı ile inşallah
Neden aşılama yapacakmış anlamadım daha yeni tedaviye başlamışsın, klomene hamile kalan insan sayısı aşılama ile hamile kalandan daha çokinşallah büyürler meraktayım
doktor ilkkez klomen kulandım ve dediki riske atmayıp aşılama yapabilirz istersen kararsız kaldım
Üzülme canım inşallah büyüyüp kendiliğinden çatlarlar evet incir çok etkili kürünü yapıp sabah akşam içebilirsin deBugün kontrole gittim 3 yumurta 15.5 mm yani büyümemişler. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, doktor çarşamba tekrar kontrole gel biraz daha büyüsünler çatlatma iğnesi vuralım dedi. İğneyi ilk kez vurulacağım. Bir de yumurta büyümemiş diye dedi ki bir bardak suya geceden incir koy, sabah hem suyu iç hem inciri ye. 3 güne etki eder mi bilmem ama... Eve geldim ağladım.
İnşallah yararlı olur umudum azaldıÜzülme canım inşallah büyüyüp kendiliğinden çatlarlar evet incir çok etkili kürünü yapıp sabah akşam içebilirsin de
İncir kürünü uygula doktora gidene kadar belki de çatlar günlerini iyi değerlendirYapabileceğim incir dışında bir şey var mı
Canım ya aynı şey benim başıma geldi. Çok umutluydum dr yumurtalar küçük diyince ağlamamak için kendimi zor tuttum. 2dr a gittim ikiside çatlama iğnesi bile vermedi.Bugün kontrole gittim 3 yumurta 15.5 mm yani büyümemişler. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, doktor çarşamba tekrar kontrole gel biraz daha büyüsünler çatlatma iğnesi vuralım dedi. İğneyi ilk kez vurulacağım. Bir de yumurta büyümemiş diye dedi ki bir bardak suya geceden incir koy, sabah hem suyu iç hem inciri ye. 3 güne etki eder mi bilmem ama... Eve geldim ağladım.
İncir kürünü sabah akşam yapıyorum hatta öğlenleri de incir yiyorum...İncir kürünü uygula doktora gidene kadar belki de çatlar günlerini iyi değerlendir
Yumurtalar büyümeden vermiyorlar, yarına inşallah büyür de iğne verir senin bir çocuğun var Allah bağışlasın, benim kucağım boş her gün ağlıyorumCanım ya aynı şey benim başıma geldi. Çok umutluydum dr yumurtalar küçük diyince ağlamamak için kendimi zor tuttum. 2dr a gittim ikiside çatlama iğnesi bile vermedi.
Canım ya aynı şey benim başıma geldi. Çok umutluydum dr yumurtalar küçük diyince ağlamamak için kendimi zor tuttum. 2dr a gittim ikiside çatlama iğnesi bile vermedi.
bugün gittim sağda en büyüğü 21 en küçüğü 17 mm olmuş inanılmaz sevindim iki tane iğne verdi saat 10da vuruldum yarın akşam ve sonraki akşam ilişki önerdi. sağda oluşmadı diye üzülüyordum orada da iki tane oluşmuş 13 mm. Yumurta tembelliği olduğundan günde 6 klomen içsem bile böyle geç gelişiyor ama inşallah döllenir kızlar dua edinCanım havuç kürünüde hazırla incir kürünü karştr iç o da yumurta geliştiriyormuş
Canım çok sevindim inşallah döllenir dualarım seninle bu arada sadece dktrun söylediği günleri değerlendirme daha küçük yumurtalarnda var çünkü onlarda gelişebilir bu ay yoğun çalış inşallah karşılığını alacaksınbugün gittim sağda en büyüğü 21 en küçüğü 17 mm olmuş inanılmaz sevindim iki tane iğne verdi saat 10da vuruldum yarın akşam ve sonraki akşam ilişki önerdi. sağda oluşmadı diye üzülüyordum orada da iki tane oluşmuş 13 mm. Yumurta tembelliği olduğundan günde 6 klomen içsem bile böyle geç gelişiyor ama inşallah döllenir kızlar dua edin
Kesinlikle, zaten doktor ayın 14 üne kadar dene dedi ama ben adet olana kadar deneyeceğim, 14ünde tekrar gideceğim doktora kontroleCanım çok sevindim inşallah döllenir dualarım seninle bu arada sadece dktrun söylediği günleri değerlendirme daha küçük yumurtalarnda var çünkü onlarda gelişebilir bu ay yoğun çalış inşallah karşılığını alacaksın
Hadi hayırlısı bakalımKesinlikle, zaten doktor ayın 14 üne kadar dene dedi ama ben adet olana kadar deneyeceğim, 14ünde tekrar gideceğim doktora kontrole
İncir kürünü sabah akşam yapıyorum hatta öğlenleri de incir yiyorum...
Yumurtalar büyümeden vermiyorlar, yarına inşallah büyür de iğne verir senin bir çocuğun var Allah bağışlasın, benim kucağım boş her gün ağlıyorum
bugün gittim sağda en büyüğü 21 en küçüğü 17 mm olmuş inanılmaz sevindim iki tane iğne verdi saat 10da vuruldum yarın akşam ve sonraki akşam ilişki önerdi. sağda oluşmadı diye üzülüyordum orada da iki tane oluşmuş 13 mm. Yumurta tembelliği olduğundan günde 6 klomen içsem bile böyle geç gelişiyor ama inşallah döllenir kızlar dua edin
çok çok teşekkür ederim inşallah, inşallah sizin de olur bebeklerimizle sevinirizSağol canım Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah. En sağlıklısından.
Ay çok sevindim. Yumurta boyutların çok iyi. İnşallah döllenir bebişlerin sana tutunur. İnşallah en az 2 tane sağlıklı bebeğin olur. Dualarımız seninle