Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

maşallah cnm nasıl oldu kaç yumurtan vardı kaç mm lerdi ve kaç gün denediniz k bakma bnlar önmli bnm için teşekkür ederim
Adetimn üçüncü günü başladım sabah akşam beş gün kullandm sonra adetimin 14. Günü kontrole gittim biri çatlamsti biri de yanlş hatrlamysm 18mm di o da çatlar bugün yarn dedi. O günden başlayarak günaşırı adetime kadar denwdik canım doktor bi hafta dedi ama biz garantiye alalm dedik ve o ay eşime keçiboynuzu pekmezi ve fındık yedirdm bol bol

iki yumurtada üçüz hamilelik maşallah allah kolaylık versin cnm

Allah inşallah hepimize nasip eder
Tekrar merhaba daha öncede yazmıştım bu ay klomen ve ovitrelle kombinasyonu ile dememi bugün iğnenin 9.gunu dün sabah akşam daha belirgin bir halde idrarda gebelik silik pozitif dun sabah hemşire olduğum için elimin altında laboratuar bulunması imkanı ile kanda beta hcg baktim 11.8 cıktı doktorumla görüştüm ovitrelle etkisidir mutlaka dedim defi ovitrellenin öyle bir etkisi yok dikkat et bir hafta sonra tahlili tekrarla dedi bugün idrar tahlilim hala silik pozitif çıkıyor lütfen arkadaşlar fikri olan varmi gebe olabilirmiyim ve Rabbim insallah herşeyi gönlümüze göre verir.

Yumurta çatlatma iğnesi sana hormon enjekte edilmesi demek, ve testlerde silik pozitif çıkabiliyor. İğnenin 15-16. günlerinde test yapmanızı öneririm

Yumurta çatlatma iğnesi sana hormon enjekte edilmesi demek, ve testlerde silik pozitif çıkabiliyor. İğnenin 15-16. günlerinde test yapmanızı öneririm
Biliyorum canim benim ovitrelle içeriği ALFA HCG bizim idrarda ve kanda baktigimiz BETA HCG aslında kanda gördüğümüz betadır ki betahcg sadece döllenen ovumdan salgılanır kendine özgü bağımsız bir hormondur alfa betayı etkilemez bu bir teoriktir ancak insan beyni alfayi beta olarak algılayınca pozitif görünüyo yoksa asla alfa betayı etkilemiyor ki kadın doğumcum bu konuda oldukça iyidir etlikrmz diyor ancak bizim beynimiz algıda problem yaşıyor çok üzülüyorum

Birde şu varki ovitrelle etkisinin vurulduktan sonra pik yapma hızı 4.5 bir iki katidir pik yaptıktan sonra yarılanma ömrü 4.5 saatte bir önceki değerin yarışıdır 36.saatte pik yapan ovitrelle ortalama 36 saat sonrada sıfirlanmasi gerekir ki buda en fazla 6.7.gunlerde sonlanması gerekiyor ki tabi buda teorik bilgi ve insan beyni ise bir mucizedir başınızi arıttıysam hakkınızı helal edin lütfen.

inşallah hamilesindir arkadasım madem böyle bir imkanın var testini bir iki güne tekrarla ve bizede haber ver lütfen güzel haberlerini alırız inş

İnşallah hamilesinizdir en ufak bşr umut bile hepimiz için değerli

Günaydın arkadaşlarim bugün ovitrelle iğnemin 10.gunu dün yine çok ama çok silik ikinci çizgi vardı iki gün öncede aynıydı kanda betahcg değerim 11.8 dı bugün etkisi gecmiştir diye dusunurek idrar testi yaptim silik bile çıkmadı çok üzüldüm ilaçları içmemeye karar verdim hafif alt karnımda az az sancida vardı dedim ok kesin bir kaç güne adet olurum 1 saat sonra mutfağa gittiğimde dünkü teste göre biraz daha belli ikinci çizgi vardı normalde ilaç etkisi bile en fazla 10 gunmus ki benim şimdiye hiç çıkmaması gerekirdi acaba hamismiyim ben ya

bence birkaç gün bekleyip kanda bir test dahayapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…