Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Allah uzun omurler versin ikizlerine cnm.4 ay klomen kullanmisiniz.Catlatma ignesi yapildi mi,yapildiysa kac mm de catlatti.Merak ettim benim de klomende 2. Ayim.Kendi caatliyo diye bana igne yapmiyor.Ama benim yumurtalar asiri buyuyorlar.Adetin 9. Gunu 26 mm di catlayana kadar 30 oldu.Normal degil iste 18-20 mm en sagliklisi.Bu ayda adetin 7.gunu gittim.6 tane yumurta olmus.16-17-13-13.5 mm.Diger ikisini soylemedi.Pazartesi bu boyuttaydilar.Bugun yine gidicem bakalim ne dicek.Ben cok buyumeden catlatma yapsin istiyorum.

Cevabin icin simdiden tsk ler

çatlatma iğnelerini sizler kaçıncı gün vuruldunuz arkadaşlar?

Allah uzun omurler versin ikizlerine cnm.4 ay klomen kullanmisiniz.Catlatma ignesi yapildi mi,yapildiysa kac mm de catlatti.Merak ettim benim de klomende 2. Ayim.Kendi caatliyo diye bana igne yapmiyor.Ama benim yumurtalar asiri buyuyorlar.Adetin 9. Gunu 26 mm di catlayana kadar 30 oldu.Normal degil iste 18-20 mm en sagliklisi.Bu ayda adetin 7.gunu gittim.6 tane yumurta olmus.16-17-13-13.5 mm.Diger ikisini soylemedi.Pazartesi bu boyuttaydilar.Bugun yine gidicem bakalim ne dicek.Ben cok buyumeden catlatma yapsin istiyorum.

Canim catlatma ignesi onermiyorum ben iki doktora gittim ilki yumurtalarim catladigina ragmen igne yapiyordu 2 aydan sonra baska doktorum yaninda tedavi oldum kesinlikle mecbur kalmadikca onermiyorlar 2.ayda tuttu. Yumurtalarin buyuk olmasi hamile kalma riskini arttiriyor benim solda 1 sagda iki yumurtam vardi. Hamileligimi kan testinden ogrendim utrasyonda gorunmedi. Alttan utrasyonda iyi degil dusuk riski yaratiyormus bilginiz olsun. 13 haftalikken gittim doktor bana ikiz oldugunu soyledi cinsiyetlerinide o gun ogrendim ikiside erkek Rabbim sanada nasip etsin insallah

Yumurtanin buyuk olmasi hamile kalma riskini arttiriyo demisiniz.Ben de yumurta buyudukce kalitesi azaliyo ve dollenme sansida zorlasiyor diye biliyordum.Yanlis mi biliyorum acaba.Simdi kafam karisti.

Bugun yine dr gittim.Iki sagda iki solda 19 ve 20 mm boyutlarinda 4 tane cok guzel yumurtan var dedi.Yarin catlatma ignesi yapicak ilk defa.ikizannesiyim cnm,benim kendi catliyo ama catlayana kadar 30 mm buluyo.Cok buyudugu icin belki de sperm yumurtayi delemiyo dolleyemiyo olabilir.Bu ay igneyle bakalim ne olacak.

Bide dorduz olursa ne yaparim ben.Ama goze aldim veren Rabbim ne verirse kabulum.Verende o vermeyende vardir bir bildigi hepsine raziyiz tabiiki

Ikizlerim suan 17 ayini bitirdi hatirlamiyorum ya.. Ama doktor catlatma ignesi yazdirdiginda esim saglikci eczaci arkadasi vardi vurmasin iyi degil demisti ama doktorun durumuna gore vermistir bence onlar daha iyi bilir

R
Bide dorduz olursa ne yaparim ben.Ama goze aldim veren Rabbim ne verirse kabulum.Verende o vermeyende vardir bir bildigi hepsine raziyiz tabiiki
Bbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah benim bi tanesi fizik tedavi goruyor 1 haftadir emeklemeye basladi digeri duz duvara tirmaniyor

Araftacim bugun pazar adet gunun canim.Insallah olmazsinda hamilesindir.Bende dun catlatma ignemi yaptim.Insallah bu ay tutar ya Rabbim.

heoz merhaba bende yeni başaldım bende ikinci için uğraşıyorum ikiz gebeliği bende duydum aslında zaten yumurtlama ile ilgil ciddi bi sıkıntı yoksa çok sayıda yumurta gelişiyo işte hangisi çatlarsa galiba ondan sonra ikiz gebelikler aslında bir miktar şansı artırıyor hadi hayırlısı gönlüne göre olsun
Altiza kadar olabiliyormus. Bende ayni hapla hamile kalmistim. Ben tek hamilelik oldu.

Araftacim bugun pazar adet gunun canim.Insallah olmazsinda hamilesindir.Bende dun catlatma ignemi yaptim.Insallah bu ay tutar ya Rabbim.
Malesef canm dün akşam adet oldum rabbim kısmet etmedi bu ay ama çok fena 4 gündür kasık agrisi çektim ve ilk defa gogus agrisi olmadan adet oldum hepsi ilacın etkisiymis meger

Araftaaaaa nerelerdesin canim.Merak ettim adet oldunmu haber ver ama.
Adet olunca his siteye giresim gelmedi canim ama rabbim bi ferahlık verdi inan hiç üzülmedim ben sana dedim mi 1 hafta once su eski ebelere gittim kadın dedi sende rahim dönmesi var adet ol gel bidaha bakalım dedi bu hafta sonu tekrar gitcem kismetse

Ayy canim benim.Dedigin gibi rabbim kismet etmemis.Uzulme dicem ama zaten uzulmuyomusun.Evet canim ebeye gittigini soylemistin.Tekrar git bakalim ne diyecek.Valla burda olsa bende giderim.Eskilerin bilgilerine cok guvenirim.Koca kari islerinden cok fayda gormusler zamaninda.

Ayy canim benim.Dedigin gibi rabbim kismet etmemis.Uzulme dicem ama zaten uzulmuyomusun.Evet canim ebeye gittigini soylemistin.Tekrar git bakalim ne diyecek.Valla burda olsa bende giderim.Eskilerin bilgilerine cok guvenirim.Koca kari islerinden cok fayda gormusler zamaninda.
Aslında üzülürdüm nedense rabbim içime bir ferahlık verdi çok dua ettim çünki tekrar çağırmıştı işte ebe hafta sonu kismet olursa gidicem canm sonra artık rahım filmi falan dusunuyorm hayırlısı olsun bn inanıyorum ama rabbim verecegine en yakin zamanda buraya hamile haberimi yazacam insalhh

Kızlar progestan kullanan var mı? Adet döneminde kahverengi akıntı yapar mı acaba?

Ben kullaniyorum ama bana adetin 16-25. Gunlerinde icmemi soyledi.Rahmin kalinlasmasi gebelige hazirlamasi icin.Gebelik olursada tutunsun diye.

Merhaba kızlarrrr..
bende bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım..
doktor çatlatma iğnesini yaptığı gün bu ay hamile kalırsan çoğul gebelik olabilir dedi.. :emir_bebek:
bi yandan çok iyi hep istediğim şey, bi yandan da çok korkutucu :KK48:

X