Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

teşekkür ederirm canım sen nasılsın? yaz geldi ya ben hep mutlu olurum bide tatil olsa allahhh değme keyfime:sm_cool:

bende çok iyiyim, inş. çatlattım yumurtamı bugün gitcem doktora çok merak ediyorum eyvahedigeldismile

bugün heoz yok topiği annesiz kaldı... biz sahip çıkalım bari...

yok doktora göre bugün çatlaması lazım, bakcaz bakalım çatladı mı çarşamba günü 14mm di, bugün 18mm ise çatlar inş....

bence şansa bırakma iğneni al yani sonra gün aşırı çalışmalar :)

evet heoz yok nerde acaba :sm_confused:

bebikim sana bu sabah duyduğum ilginç bişeyi anlatayım hamile kadının biri o kadar üşümüşki eline ütüyü almış ısıtmış eline ayağına falan koyuyomuş bu geri bebekte üşür diye göbeğinin üstünede koymuş gezdirmiş bebk doğduğunda kollarında ütü izi varmış düşünsene cahillik ne noktada

bence şansa bırakma iğneni al yani sonra gün aşırı çalışmalar :)

evet heoz yok nerde acaba :sm_confused:

önce doktorun klomen vermesi lazım, sonra iğne heralde? bu ay bana bıraktı bütün süreçleri, deniyoruz bakalım..

heoz görev için dışarda olcak bugün :1ninca: !!!

bebikim sana bu sabah duyduğum ilginç bişeyi anlatayım hamile kadının biri o kadar üşümüşki eline ütüyü almış ısıtmış eline ayağına falan koyuyomuş bu geri bebekte üşür diye göbeğinin üstünede koymuş gezdirmiş bebk doğduğunda kollarında ütü izi varmış düşünsene cahillik ne noktada

ciddi misin ya böyle bişey olur muu?? aaa

ya inan sabahtan beri kafamda oturtamadım nası yani diye kesinlikle psikolojik üşümüş bu geriiii yaaa

peki bebekteki o izler neyin nesi acaba??

ya bazen diyolarya anne hamileyken aş eririse ne biliyim çilek zeytin falan yer bi yerine dokunursa onun izi çıkar diye beşlki öle bişey ablamda var annem zeytin yerken boğazını kaşımız ablamın boğazında zeytin gibi izi var ne ilginç değil mi?

ya benim boyun fitiğim v ar geçen yıl fiziktedavi falan gördüm düşün hiç geçmedi banamısın demedi 1 yıl oldu nerfdeyse ya ağrılarım 2 haftadır falan yok acaba bir yıl sonra etkilermi?

bide benim akıntım çok değil ya ıslak hissediyorum ama öle çok değil hamileyken olanlar gibi değil yani acabaa olmadımı çok merak ediyorum ne oldu diye ne zaman belli olacaksa hem tarih yaklaşsın hem biraz dursun diyorum :1closedeyes:

ya bazen diyolarya anne hamileyken aş eririse ne biliyim çilek zeytin falan yer bi yerine dokunursa onun izi çıkar diye beşlki öle bişey ablamda var annem zeytin yerken boğazını kaşımız ablamın boğazında zeytin gibi izi var ne ilginç değil mi?

ya benim boyun fitiğim v ar geçen yıl fiziktedavi falan gördüm düşün hiç geçmedi banamısın demedi 1 yıl oldu nerfdeyse ya ağrılarım 2 haftadır falan yok acaba bir yıl sonra etkilermi?

bide benim akıntım çok değil ya ıslak hissediyorum ama öle çok değil hamileyken olanlar gibi değil yani acabaa olmadımı çok merak ediyorum ne oldu diye ne zaman belli olacaksa hem tarih yaklaşsın hem biraz dursun diyorum :1closedeyes:

evt biliyorum onu mesela hamileyken türbeye giden kadın elini bi yerinde sürerse iz kalıyormuş... ne kadar doğru bilinmez...

canım bende de bel fıtığı var çok ağrıyordu bi anda geçtii, belki de fıtığını tetiklicek bişey yapmadın dikkat ettin ve geçti, inş. öyledir...

senin olaması gereken regl tarihin ne zaman?

evt biliyorum onu mesela hamileyken türbeye giden kadın elini bi yerinde sürerse iz kalıyormuş... ne kadar doğru bilinmez...

canım bende de bel fıtığı var çok ağrıyordu bi anda geçtii, belki de fıtığını tetiklicek bişey yapmadın dikkat ettin ve geçti, inş. öyledir...

senin olaması gereken regl tarihin ne zaman?

23 mayıs benim ki ayın 7 sinde iğne yapıldı bana yani iğne üzerinden 7 gün geçmiş aslında aynı gün çatlama olduysa ve gün sonra döllenme 5 gün sonrada rahime ilerleme olduysa olmuştur aslında

23 mayıs benim ki ayın 7 sinde iğne yapıldı bana yani iğne üzerinden 7 gün geçmiş aslında aynı gün çatlama olduysa ve gün sonra döllenme 5 gün sonrada rahime ilerleme olduysa olmuştur aslında

bence doktor görebilir, ne zaman gitcen doktora?

kızlar duydunuzmu deniz seki 1 sene içinde anne olması gerekiyormuş,yoksa bir daha olamayabilirmiş.çok fazla kist varmış sanırım.ama zaten yaşıda 40 olmuş,anne olmak için bence öncelikleri sonraya bırakmak gerekiyor 40 yaş bence çok geçanne olmak için.herşey yaşında güzel.allahtan yaşım çok genç.paradan önemli şeylerde var hayatta.

X