Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

günaydın kızlar benim yumurtam çatlamış hemde ikisi birden inşallah tutar klomen yumurtlamayı geçiktirdi bende demekki çünkü 19. gün çatladı umarım güzel haberle alırız bu ay hepimiz:ecrin_bebek:

günaydın benimde yumurtamın çatlamasını geciktirdi normalde 28 günde bir olurdum 15. gün hala yumurta vardı bu gün ateşim yükseldi bakalım hayırlısı

9. gün 36,4
10. gün 36,3 +
11. gün 36,4
12. gün 36,2
13.gün 36,4 +
14.gün 36,6 +
15. gün 36,6 +
16. gün 36,6
17. gün 36,6 +
18. gün 36,7

bende adetimin 3.günü klomene başladım 5 gün içtim 12. günü doktora gittiğimde yumurtayı gördü ve muayeneyi o anda kesti ..ve mayıs 18 i adet günüm eğer adet görmezsem bende beta hcg yaptıracağım 2 yada 3 gün sonra umarım hamileyimdir

9. gün 36,4
10. gün 36,3 +
11. gün 36,4
12. gün 36,2
13.gün 36,4 +
14.gün 36,6 +
15. gün 36,6 +
16. gün 36,6
17. gün 36,6 +
18. gün 36,7

bu yazılan değerler hcg değerimi yoksa ateş değerimi

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan heoz bugün çatlattın mı yumurtanı ? naptın? ateşin yükseliyoobilmiyorumkismile

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan heoz bugün çatlattın mı yumurtanı ? naptın? ateşin yükseliyoobilmiyorumkismile

ateş yükseldi bir kademe sanırım çatladı ben öyle düşünüyorum dünden beri ara ara ağrı giiyor çünki

günaydın canım çalışıyorum yoğun bir şekilde arasıra buraya bakıp klafa dağıtıyorum.keyifliyim kısaca sen nasılsın?

bende aynı canım, işlerim çok birikti buraya takılmaktan acilen bitirmem lazım...
bu arada yumurtamı büyütüyorum a.s dün 14mm di inş. büyürrr yarın kontrolüm var 18mm:lepi: hedefimm...

bende aynı canım, işlerim çok birikti buraya takılmaktan acilen bitirmem lazım...
bu arada yumurtamı büyütüyorum a.s dün 14mm di inş. büyürrr yarın kontrolüm var 18mm:lepi: hedefimm...

hadi bakalım inş çatlatma iğnesi verecekmi yani konuştunuz mu?

ya bişey sorcam çatlatma iğnesi kaç günde çatlatıyo yani takribi 36 saat sonra deniyoda 36 geçermi en fazla ne kadar bekler merak ettim deeekaydirigubbakcemile3

canım ben klomen kullanmıyorum daha, kendim bu kadar yapabildim yumurtamı...

hoşgeldin PNRSM ateş değerlerim onlar benimde regl tarihim 22 mayıs bakalım neler olacak kaç yumurtan oluştu klomenle?

bildiğim kadarıyla 1 ama sol tarafta sağ yumurtalığa bakmadı hemen çıkardı doktor ultrason aletini bakmadı nedenini sormadım bende

ateşin yükselmesi yumurtlama başladı mı demek oluyor acaba?

ateşin yükselmesi yumurtlama başladı mı demek oluyor acaba?

günaydın ateş önce düşüyor düştükten sonra yumurtlama başlıyor yükseldikten sonra hamile kalma şansı azalıyor bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…