Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

İnsalhh csnm ya bakalım haftaya pazar adet günüm bakalım ne olcak merakla bekliyorum
Martin 2 de 26 gircem cann yaşım çok değil bide hiç göstermiyorm zaten çocuk istiyorum deyince doktorların yüzünde sen çocuksun ifadesi oluyo sonra yaşı görünce anliyolar
İnsalhh senden de iyi haberler alırız csnm bnde duan ediyirum inan rabbim in vardır bir bildiği diyorum elden bişey gelmiyo

Kızlar bana yardım edin bugün doktora gittin 5 tane 17mm 1 tane 16 mm yumurtam var tedaviyi iptal edelim dedi çok üzüldüm napsam bi akıl verin

17mm 5yada 6 tane olduğu için korkuttu beni beşiz olur diye olurmuki geçen ay 1tane 18 mm 1 tane 15 mm vardı p.tesi gel bakiyim dedi acaba gerilermi inşallah 4ü geriler ben napıcan bu ay çok istiyorum
Günde kaç klomen kullandın canım.. aynı boyda olduğu için iğne yapmak istememiştir kuzum ama kendi haline bırakırsan yerinde olsam bu ayı kaçırmazdım hepsi tutacak diye bişe yok bence

Günde kaç klomen kullandın canım.. aynı boyda olduğu için iğne yapmak istememiştir kuzum ama kendi haline bırakırsan yerinde olsam bu ayı kaçırmazdım hepsi tutacak diye bişe yok bence
Ben iğne oldum merional 150 lik 7 tane sonra 1tanede fostimon iğne acaba hepsi birden büyürmü p.tesiye çatlatma iğneside vurmayacak napıcam ben çok ağladım önceden niye 1 tane yumurtam oluşuyordu tutmuyordu 3aydır tedavi görüyorum çatlatma iğnesi olmayınca nolcak acaba bir bilen varsa yardım lütfennnn

Canım iğne vurursa çoğul gebelik riski olacak iğne yapmayacak o yüzden .. ama yapmazsa kist oluşada bilir hepsi de çatlayabilir ama kist olursa zaten adetle atacaksın onu. Doktorun ilişki yasak dedi mi bi de yaş kaçtı canım

Can'ım yaşım 38 onun için çok istiyorum iğne vermezse çatlama olurmu peki

Pazartesiye kadar yasak dedi pazartesi gel bakiyim dedi acaba pazartesiye kadar çatlama olurmuki bugün 17mm di

Nekadarcilekbirhayat arkadasima katiliyorum.Ben senin yerinde olsam hic dusunmeden calisirdim.Bu kadar cocuk diye olup giderken bu firsat kacarmi canim yaa.Zaten ücuz olanlari cok okudum.Cogunda biri kendiliginden kayboluyo.Hepsi dogmuyolar.Karar seni tabii yinede.Yasinizda 38 bu yasta bu kadar yumurtayi bulamaya bilirsiniz?Ben Ben bir yumurtaya seviniyorum
Kiymetini bilin.

Araftaaa canim regl gunun bugundu demi.Insallah regl olmaz hamile olursun.Haberlerini bekliyorum.

Can'ım valla içimi rahatlattınız 1 senedir çocuk istiyorum 3aydırda tedavi görüyorum hep 1yumurtam olgunlaşırdı oda tutmazdı doktorun kendisi dedi çok yumurtan olursa şansın çok diye birde eşimin morfolojisi %10 norma
canım içimi ferahlattınız benim hep 1yumurtam olgunşırdı oda tutmazdı dr hep diyordiki ne kadar çok yumurtan olursa şansın o kadar çok ama şimdi beni korkutuyo zaten eşimin morfolojisi %10 normali %14 müş benimde yaşım 38 bir tane 12 yaşında kızım var çalışmaktan başka çocuk yapamadım belki son şansım benim ama yazdıklarınız bana moral oldu inşallah tez zamanda hamile olursunuz

Klomen kulladıktan sonra çatlatma iğnesi vurdurupda adetine bir kaç gün kala kahverengi lekelerle karşılaşan varmı bu şekilde gebe kalan yardımcı olurmusunuz

Klomen kulladıktan sonra çatlatma iğnesi vurdurupda adetine bir kaç gün kala kahverengi lekelerle karşılaşan varmı bu şekilde gebe kalan yardımcı olurmusunuz
Can'ım benim oldu ilk klomenle başladım tedaviye o Zaman ilk adetim 2gün siyah geldi sonradan açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…