İnsalhh csnm ya bakalım haftaya pazar adet günüm bakalım ne olcak merakla bekliyorumSagol canim benim.Hayirlisi demekten baska bisey yok.Yukarida elsik yazmisim.Guzel haberler senden olsun yazicaktim.Hemde ikiz olur insallah cnm.Senin icin dua ediyorum.Bu arada hep sorucam soylemek istemezsin diye sormadim.Sonucta sanal ortam.Ama meral ettim.Kac yasindasin?
Canım neden iptal ettiKızlar bana yardım edin bugün doktora gittin 5 tane 17mm 1 tane 16 mm yumurtam var tedaviyi iptal edelim dedi çok üzüldüm napsam bi akıl verin
17mm 5yada 6 tane olduğu için korkuttu beni beşiz olur diye olurmuki geçen ay 1tane 18 mm 1 tane 15 mm vardı p.tesi gel bakiyim dedi acaba gerilermi inşallah 4ü geriler ben napıcan bu ay çok istiyorumCanım neden iptal etti
Günde kaç klomen kullandın canım.. aynı boyda olduğu için iğne yapmak istememiştir kuzum ama kendi haline bırakırsan yerinde olsam bu ayı kaçırmazdım hepsi tutacak diye bişe yok bence17mm 5yada 6 tane olduğu için korkuttu beni beşiz olur diye olurmuki geçen ay 1tane 18 mm 1 tane 15 mm vardı p.tesi gel bakiyim dedi acaba gerilermi inşallah 4ü geriler ben napıcan bu ay çok istiyorum
Ben iğne oldum merional 150 lik 7 tane sonra 1tanede fostimon iğne acaba hepsi birden büyürmü p.tesiye çatlatma iğneside vurmayacak napıcam ben çok ağladım önceden niye 1 tane yumurtam oluşuyordu tutmuyordu 3aydır tedavi görüyorum çatlatma iğnesi olmayınca nolcak acaba bir bilen varsa yardım lütfennnnGünde kaç klomen kullandın canım.. aynı boyda olduğu için iğne yapmak istememiştir kuzum ama kendi haline bırakırsan yerinde olsam bu ayı kaçırmazdım hepsi tutacak diye bişe yok bence
Canım iğne vurursa çoğul gebelik riski olacak iğne yapmayacak o yüzden .. ama yapmazsa kist oluşada bilir hepsi de çatlayabilir ama kist olursa zaten adetle atacaksın onu. Doktorun ilişki yasak dedi mi bi de yaş kaçtı canımBen iğne oldum merional 150 lik 7 tane sonra 1tanede fostimon iğne acaba hepsi birden büyürmü p.tesiye çatlatma iğneside vurmayacak napıcam ben çok ağladım önceden niye 1 tane yumurtam oluşuyordu tutmuyordu 3aydır tedavi görüyorum çatlatma iğnesi olmayınca nolcak acaba bir bilen varsa yardım lütfennnn
Can'ım yaşım 38 onun için çok istiyorum iğne vermezse çatlama olurmu pekiCanım iğne vurursa çoğul gebelik riski olacak iğne yapmayacak o yüzden .. ama yapmazsa kist oluşada bilir hepsi de çatlayabilir ama kist olursa zaten adetle atacaksın onu. Doktorun ilişki yasak dedi mi bi de yaş kaçtı canım
Pazartesiye kadar yasak dedi pazartesi gel bakiyim dedi acaba pazartesiye kadar çatlama olurmuki bugün 17mm diCanım iğne vurursa çoğul gebelik riski olacak iğne yapmayacak o yüzden .. ama yapmazsa kist oluşada bilir hepsi de çatlayabilir ama kist olursa zaten adetle atacaksın onu. Doktorun ilişki yasak dedi mi bi de yaş kaçtı canım
Canım ben cuma gitmiştim 16mm di ilişki verdi Cumartesi gününe pazartesi sabah gel dedi gittim 21 mm olmuştu o gece çatladıPazartesiye kadar yasak dedi pazartesi gel bakiyim dedi acaba pazartesiye kadar çatlama olurmuki bugün 17mm di
Yani benimde büyük ihtimal p.tesi çatlar sence ilişkiye gireyimmi yaşımda var doktorun dediği gibi 4üz 5iz olmaz heraldeCanım ben cuma gitmiştim 16mm di ilişki verdi Cumartesi gününe pazartesi sabah gel dedi gittim 21 mm olmuştu o gece çatladı
Canım aynı şey benim başıma gelse ilişkide bulunurdum yani.. bir daha bu fırsat eline geçmeyebilirYani benimde büyük ihtimal p.tesi çatlar sence ilişkiye gireyimmi yaşımda var doktorun dediği gibi 4üz 5iz olmaz heralde
Yok canim pazar günü hafta içi bi test yapayım dedim ama hiç bir belirti yok canimAraftaaa canim regl gunun bugundu demi.Insallah regl olmaz hamile olursun.Haberlerini bekliyorum.
Bu arada ebeye göründüm dün bu eski ebeler varya bilirsin bana dedi sende rahim dönüklugu var adet ol bitsin geri gel dediYok canim pazar günü hafta içi bi test yapayım dedim ama hiç bir belirti yok canim
Can'ım rahim filmi çekil onun tedavisi var Ama doktora git sonra rahim filimyleBu arada ebeye göründüm dün bu eski ebeler varya bilirsin bana dedi sende rahim dönüklugu var adet ol bitsin geri gel dedi
Can'ım valla içimi rahatlattınız 1 senedir çocuk istiyorum 3aydırda tedavi görüyorum hep 1yumurtam olgunlaşırdı oda tutmazdı doktorun kendisi dedi çok yumurtan olursa şansın çok diye birde eşimin morfolojisi %10 normaNekadarcilekbirhayat arkadasima katiliyorum.Ben senin yerinde olsam hic dusunmeden calisirdim.Bu kadar cocuk diye olup giderken bu firsat kacarmi canim yaa.Zaten ücuz olanlari cok okudum.Cogunda biri kendiliginden kayboluyo.Hepsi dogmuyolar.Karar seni tabii yinede.Yasinizda 38 bu yasta bu kadar yumurtayi bulamaya bilirsiniz?Ben Ben bir yumurtaya seviniyorum
Kiymetini bilin.
canım içimi ferahlattınız benim hep 1yumurtam olgunşırdı oda tutmazdı dr hep diyordiki ne kadar çok yumurtan olursa şansın o kadar çok ama şimdi beni korkutuyo zaten eşimin morfolojisi %10 normali %14 müş benimde yaşım 38 bir tane 12 yaşında kızım var çalışmaktan başka çocuk yapamadım belki son şansım benim ama yazdıklarınız bana moral oldu inşallah tez zamanda hamile olursunuzNekadarcilekbirhayat arkadasima katiliyorum.Ben senin yerinde olsam hic dusunmeden calisirdim.Bu kadar cocuk diye olup giderken bu firsat kacarmi canim yaa.Zaten ücuz olanlari cok okudum.Cogunda biri kendiliginden kayboluyo.Hepsi dogmuyolar.Karar seni tabii yinede.Yasinizda 38 bu yasta bu kadar yumurtayi bulamaya bilirsiniz?Ben Ben bir yumurtaya seviniyorum
Kiymetini bilin.
Can'ım benim oldu ilk klomenle başladım tedaviye o Zaman ilk adetim 2gün siyah geldi sonradan açıldıKlomen kulladıktan sonra çatlatma iğnesi vurdurupda adetine bir kaç gün kala kahverengi lekelerle karşılaşan varmı bu şekilde gebe kalan yardımcı olurmusunuz