Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Bnm de 21 erken evlendim biraz
olsun canım ben de eşimi daha erken bulsaydım keşke ama o da iş sahibi olmak için çok uğraş vermiş böylelikle de yaş biraz gitmiş ben de atanmak için çok uğraşmıştım 28 de evlendim ama keşke daha erken yaşta anne olabilseydim inş en kısa zamanda olur hayırlarla inş amin

Insallah rabbim bize de tattirsin bu güzel duyguyu

Doktora gittim bugün, klomene başlayacağım yarın bende... Yumurtlama problemim olmadığı için umudum az açıkcası... Bu mübarek günün hatrına en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz inş
8 nisanda klomene başlayacağınızı söylemişsiniz. bugün 27 si. durumunuz nedir anlatır mısınız? ben 2 ay klomen kullandım 2.ay yani bu ay ikizlerime hamile olduğumu öğrencim. rabbim size de nasip etsin inşallah:)

ayyyy cnm benım mesajını okuyunca çok sevındım hayırlı olsun Rabbım kucagına almayıda nasip etsin miniklerini.... ben ayın 15 de yum takıbıne gittim 4 tane yumum vardı ...21,19,16,12 mm ayın 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum ..... doktor banada çogul gebelık yüksek dedi.... iğneden 36 saat sonra ilişkıye girdim sonra gün aşırı 3 kez daha ilişkı oldu.... birde iğne vurulmadan 2 gün öncede ilişkı oldu daha da olmadı.... sizin ilişkı düzenınız nasıl oldu? kaç yum gelıstı? bir problem varmıydı sizde ?

merhaba hanımlar,sürekli okuyordum ama bir türlü yorum yapamamıştım. ben klomenle şuan 5 hafta 4 günlük ikizlerime hamişim :) nerdeyse bir yıldır polikistik over tedavisi görüyordum. ocak ayında klomene başladık aynı anda tabi sürü ilaçta yanında. mart ayında reglden sonra rahim filmi çektirdim ve bir tüpüm kapalı çıktı. tüm umutlarımı kaybetmiştim tüp bebekten başka şansım kalmadı diyordum ki süpriz oldu. aslında birazcık kafamızdan uzaklaştırsak bu fikirleri birden bire olacaklar belki..bol dua edin..inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

Son düzenleme:
Maşallah canım ne güzel bi sürpriz olmuş sana Rabbim sana bagislasin. Ne gibi bi tedavi uygulandı sana. Bende pcoluyum . klomen kullandım etki etmedi ve glukofen kullanıyorum aynı anda

Tebrik ederim acaba klomenle kaç yum oluştu sizde? İlişki düzeniniz nasıldı... Ben adetimin 11.günü iğne vuruldum... 8,10,12,14,16,18 günlerde ilişki oldu... Siz gün aşırımı hergün mü?

merhaba arkadaşlar ben bugün başladım klomen kullanmaya ve doktorum çarşamba günü gel dedi nasıl bi yol uygulanıyo bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar ben bugün başladım klomen kullanmaya ve doktorum çarşamba günü gel dedi nasıl bi yol uygulanıyo bilgi verirseniz sevinirim
merhaba cnm öncelıkle tedavin hayırlı olsun klomenı adetin3. yada 5. günü başlıyorsun ve bittikten birkaç gün sonra doktor yumurta takibi yapıyor eğer yumurtaların 18-20 mm arası ise çatlatma iğnesi vuruyor.... ve ilişkı takvimi veriyor sana genellikle iğne vurulduktan 36 saat sonra ilişkı tavisye ediyorlar.... inş bebeğin gelmesine vesile olur klomen

13-9 mm büyümüş bu ay çok umutlanamayacağım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…