olsun canım ben de eşimi daha erken bulsaydım keşke ama o da iş sahibi olmak için çok uğraş vermiş böylelikle de yaş biraz gitmiş ben de atanmak için çok uğraşmıştım 28 de evlendim ama keşke daha erken yaşta anne olabilseydim inş en kısa zamanda olur hayırlarla inş aminBnm de 21 erken evlendim biraz
Insallah rabbim bize de tattirsin bu güzel duyguyuolsun canım ben de eşimi daha erken bulsaydım keşke ama o da iş sahibi olmak için çok uğraş vermiş böylelikle de yaş biraz gitmiş ben de atanmak için çok uğraşmıştım 28 de evlendim ama keşke daha erken yaşta anne olabilseydim inş en kısa zamanda olur hayırlarla inş amin
amin canm ben bu ay çok umutluyum ama bakalımInsallah rabbim bize de tattirsin bu güzel duyguyu
Valla bnde umutluyum inşallah boşa çıkmaz da ikimiz de bebeislerimize kavuşuruzamin canm ben bu ay çok umutluyum ama bakalım
amin inş hayırlarlaValla bnde umutluyum inşallah boşa çıkmaz da ikimiz de bebeislerimize kavuşuruz
8 nisanda klomene başlayacağınızı söylemişsiniz. bugün 27 si. durumunuz nedir anlatır mısınız? ben 2 ay klomen kullandım 2.ay yani bu ay ikizlerime hamile olduğumu öğrencim. rabbim size de nasip etsin inşallah:)Doktora gittim bugün, klomene başlayacağım yarın bende... Yumurtlama problemim olmadığı için umudum az açıkcası... Bu mübarek günün hatrına en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz inş
ayyyy cnm benım mesajını okuyunca çok sevındım hayırlı olsun Rabbım kucagına almayıda nasip etsin miniklerini.... ben ayın 15 de yum takıbıne gittim 4 tane yumum vardı ...21,19,16,12 mm ayın 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum ..... doktor banada çogul gebelık yüksek dedi.... iğneden 36 saat sonra ilişkıye girdim sonra gün aşırı 3 kez daha ilişkı oldu.... birde iğne vurulmadan 2 gün öncede ilişkı oldu daha da olmadı.... sizin ilişkı düzenınız nasıl oldu? kaç yum gelıstı? bir problem varmıydı sizde ?8 nisanda klomene başlayacağınızı söylemişsiniz. bugün 27 si. durumunuz nedir anlatır mısınız? ben 2 ay klomen kullandım 2.ay yani bu ay ikizlerime hamile olduğumu öğrencim. rabbim size de nasip etsin inşallah:)
Maşallah canım ne güzel bi sürpriz olmuş sana Rabbim sana bagislasin. Ne gibi bi tedavi uygulandı sana. Bende pcoluyum . klomen kullandım etki etmedi ve glukofen kullanıyorum aynı andamerhaba hanımlar,sürekli okuyordum ama bir türlü yorum yapamamıştım. ben klomenle şuan 5 hafta 4 günlük ikizlerime hamişim :) nerdeyse bir yıldır polikistik over tedavisi görüyordum. ocak ayında klomene başladık aynı anda tabi sürü ilaçta yanında. mart ayında reglden sonra rahim filmi çektirdim ve bir tüpüm kapalı çıktı. tüm umutlarımı kaybetmiştim tüp bebekten başka şansım kalmadı diyordum ki süpriz oldu. aslında birazcık kafamızdan uzaklaştırsak bu fikirleri birden bire olacaklar belki..bol dua edin..inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
Tebrik ederim acaba klomenle kaç yum oluştu sizde? İlişki düzeniniz nasıldı... Ben adetimin 11.günü iğne vuruldum... 8,10,12,14,16,18 günlerde ilişki oldu... Siz gün aşırımı hergün mü?merhaba hanımlar,sürekli okuyordum ama bir türlü yorum yapamamıştım. ben klomenle şuan 5 hafta 4 günlük ikizlerime hamişim :) nerdeyse bir yıldır polikistik over tedavisi görüyordum. ocak ayında klomene başladık aynı anda tabi sürü ilaçta yanında. mart ayında reglden sonra rahim filmi çektirdim ve bir tüpüm kapalı çıktı. tüm umutlarımı kaybetmiştim tüp bebekten başka şansım kalmadı diyordum ki süpriz oldu. aslında birazcık kafamızdan uzaklaştırsak bu fikirleri birden bire olacaklar belki..bol dua edin..inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
merhaba cnm öncelıkle tedavin hayırlı olsun klomenı adetin3. yada 5. günü başlıyorsun ve bittikten birkaç gün sonra doktor yumurta takibi yapıyor eğer yumurtaların 18-20 mm arası ise çatlatma iğnesi vuruyor.... ve ilişkı takvimi veriyor sana genellikle iğne vurulduktan 36 saat sonra ilişkı tavisye ediyorlar.... inş bebeğin gelmesine vesile olur klomenmerhaba arkadaşlar ben bugün başladım klomen kullanmaya ve doktorum çarşamba günü gel dedi nasıl bi yol uygulanıyo bilgi verirseniz sevinirim
cnm adetin kaçıncı günündesin hemen umutsuzluğa kapılma .... 13 mm olan yumurta 5-6 gün sonra çatlamaya hazır hala gelebilir13-9 mm büyümüş bu ay çok umutlanamayacağım ya
adetim biteli 1 hafta oldu canımcnm adetin kaçıncı günündesin hemen umutsuzluğa kapılma .... 13 mm olan yumurta 5-6 gün sonra çatlamaya hazır hala gelebilir
cnm hala ümit var doktorun ne dediadetim biteli 1 hafta oldu canım
gün aşırı ilişki dedi canımcnm hala ümit var doktorun ne dedi
tmm cnm bence sen gün aşırı ilişkıde bulun ne olur ne olmaz kontrole çağırdımı?gün aşırı ilişki dedi canım