- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
Bnce yaptır cnm bi umut belki hamilesindir değilsen de adet söktürücü kullan hemen adet ol tekrar tedaviye başla yılmak yok olcak umudumuzu kaybetmeyelimYapmadim canim yumurta gelişmediği için umudum yok ama emin olmak için test yaptırıp doğal yollardan adet olmaya calisacm
Aynen canim yaptircam umudum yok ama emin olayım .. Döngünün bu kadar uzaması da vakit kaybına neden oluyor.zaman geçiyorBnce yaptır cnm bi umut belki hamilesindir değilsen de adet söktürücü kullan hemen adet ol tekrar tedaviye başla yılmak yok olcak umudumuzu kaybetmeyelim
Sonucu kesin yaz canm inşallah hamilesindrAynen canim yaptircam umudum yok ama emin olayım .. Döngünün bu kadar uzaması da vakit kaybına neden oluyor.zaman geçiyor( hayırlısı artık canim ümidi kaybetmek yok dediğin gibi
Yazarım canim . bu arada sen incir falan ye yumurtaların gelişmesine iyi gelirmiş. Hatta bal tarçın corek otu kurune de bak canim.. Umarım kelimenin faydasını gorursunSonucu kesin yaz canm inşallah hamilesindr
Klomenin :)Yazarım canim . bu arada sen incir falan ye yumurtaların gelişmesine iyi gelirmiş. Hatta bal tarçın corek otu kurune de bak canim.. Umarım kelimenin faydasını gorursun
İnsalllah canmbu ay 3. kez klomen kullanıyorum inş şifa olur hamiş kalırım hayırlısıyla amin
sağol canım hepimizi Rabbimiz hayırlarla sevindirir inş sende klomen mi kullanıyorsunİnsalllah canm
Evt canm bn ilk defa kullanıyorum bu ay hatta bugün başladım haftaya çarşamba kontrolüm var yumurtalar büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak doktorumsağol canım hepimizi Rabbimiz hayırlarla sevindirir inş sende klomen mi kullanıyorsun
ben de perşembe günü yumurtalarıma baktıracağım bakalım kaç tane büyümüş ve kaç mm olacakEvt canm bn ilk defa kullanıyorum bu ay hatta bugün başladım haftaya çarşamba kontrolüm var yumurtalar büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak doktorum
Insallah guzel sonuçlar alırız canmben de perşembe günü yumurtalarıma baktıracağım bakalım kaç tane büyümüş ve kaç mm olacak
amin hayırlarla inş canımInsallah guzel sonuçlar alırız canm
inş aminInsallah guzel sonuçlar alırız canm
Insallah olcak canm bu da imtihan unutmainş amin
inş canım 2 senedir bekliyorumInsallah olcak canm bu da imtihan unutma
Bnde 1 buçuk yıldır bekliyorum canminş canım 2 senedir bekliyorum
yaş kaç canım?Bnde 1 buçuk yıldır bekliyorum canm