Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Yapmadim canim yumurta gelişmediği için umudum yok ama emin olmak için test yaptırıp doğal yollardan adet olmaya calisacm
Bnce yaptır cnm bi umut belki hamilesindir değilsen de adet söktürücü kullan hemen adet ol tekrar tedaviye başla yılmak yok olcak umudumuzu kaybetmeyelim

Bnce yaptır cnm bi umut belki hamilesindir değilsen de adet söktürücü kullan hemen adet ol tekrar tedaviye başla yılmak yok olcak umudumuzu kaybetmeyelim
Aynen canim yaptircam umudum yok ama emin olayım .. Döngünün bu kadar uzaması da vakit kaybına neden oluyor.zaman geçiyor :KK43:( hayırlısı artık canim ümidi kaybetmek yok dediğin gibi

bu ay 3. kez klomen kullanıyorum inş şifa olur hamiş kalırım hayırlısıyla amin

sağol canım hepimizi Rabbimiz hayırlarla sevindirir inş sende klomen mi kullanıyorsun
Evt canm bn ilk defa kullanıyorum bu ay hatta bugün başladım haftaya çarşamba kontrolüm var yumurtalar büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak doktorum

Evt canm bn ilk defa kullanıyorum bu ay hatta bugün başladım haftaya çarşamba kontrolüm var yumurtalar büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak doktorum
ben de perşembe günü yumurtalarıma baktıracağım bakalım kaç tane büyümüş ve kaç mm olacak

öncekilerde 21 mm ye kadar büyümüştü yumurtalaarm fakat hamilelik olmadı nasip

X