- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Sagol canim kasiklarim cok kotu agriyor. Dun yaptirdim igneyi bugun uzayan akinti geldi .catlamismi oluyor acaba anlamadimHayırlısı olsun Can'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim kasiklarim cok kotu agriyor. Dun yaptirdim igneyi bugun uzayan akinti geldi .catlamismi oluyor acaba anlamadimHayırlısı olsun Can'ım
ben de bu ay klomen kullandim adetin 8.- 9. gunu benimde belim bacaklarım çok ağrıdı midem bulandi meğer yumurtam çatlamış ondanmiş. yani klomenden dolayi benim 5 gün etken çatladı.Merhaba
Ben de 17 sinde regl oldum 5. Gün klomene başladım. Dün bitti. Kasık ağrılarım var. Dr.um yumurta takibi için çağırmadı. Zaten klomeni de ben istedim diye verdi. Normalde geç yumurtlama oluyor. 30 günde bir adet oluyorum. Bu ağrılar yumurtlama belirtisi mi acaba? Adetin 10. günü çok erken ama klomenin böyle bir etkisi olabilir mi?
Bir de 355 sayfayı okudum. Umarım tüm bekleyenler hamile kalmıştır.
Dr. mu söyledi çatladığını? Yoksa akıntıdan mı tahmin ediyorsun? Eğer benim de o günlerde çatladıysa kaçırdım malesef bi de benim dr. kontrole çağırmadı çok merak ediyorum. Yumurta çatlarken de kanama olabiliyormuş biraz. Ben hiç yaşamadım.Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? yaşayan var mi? kafam allak bullak.
doktor söyledi cnm ultrasonda sıvı gördü çatlamış gibi dedi hemen kan testi ile çatladığını kesinlestirdiDr. mu söyledi çatladığını? Yoksa akıntıdan mı tahmin ediyorsun? Eğer benim de o günlerde çatladıysa kaçırdım malesef bi de benim dr. kontrole çağırmadı çok merak ediyorum. Yumurta çatlarken de kanama olabiliyormuş biraz. Ben hiç yaşamadım.
Hayırlısı canım inşallah bu ay gebelik olur ikimizin ve isteyen herkesin. Burdan yaz mutlaka sonucu.doktor söyledi cnm ultrasonda sıvı gördü çatlamış gibi dedi hemen kan testi ile çatladığını kesinlestirdi
aminnn cnm insallah olumlu olur burdan yazarız :)Hayırlısı canım inşallah bu ay gebelik olur ikimizin ve isteyen herkesin. Burdan yaz mutlaka sonucu.
başka bi doktora git istersen. zaten kendisi de catlayabilir. benim 2 tane yumurtam kendiliğinden çatladıArkadaslar Merhaba bende klomen 50 mg 5 gün kullandım 3 gün sonra muayene doktor bir cok yumurta var ve büyümüş dedi sayı ve cm soylemedi catlatma iğnesi de vermedi çoğul gebelik olur ileride sıkıntı yaşarız dedi 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi bu yumurtalar kendiliğinden çatlar mi 10 gün ilişki çok değil mi ne yapmaliyim kendim iğne alsam mi
Canım Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin bişey sorucam iğne oldunuz mu klomen sonrası ben de bu ay ilk kez kullanıyorum klomen ama doktor iğne vermedi 15.gün yumurtlama da olmadı siz de kacinci gün yumurtlama oldukızlarrrr klomeni ilk denemede hamile kaldım yaa hala inanamıyorum yalnız ben :))) 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı sonra klomen kullandım oldu yani çok şükür Allah'ıma isteyen herkese versin Rabbim inşallah ümidinizi yitirmeyin
Teşşekür ederim darısı başınıza inşallah :)Canım Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin bişey sorucam iğne oldunuz mu klomen sonrası ben de bu ay ilk kez kullanıyorum klomen ama doktor iğne vermedi 15.gün yumurtlama da olmadı siz de kacinci gün yumurtlama oldu
hayirli olsun masallah ne guzel :)Teşşekür ederim darısı başınıza inşallah :)
ben 5 gün klomen kullandım 3 tane yumurtam vardı . sonra çatlatma iğnesi yaptı doktorum sonra tesadüfen test yaptım çıktı :)
Kaç gün oldu acaba iğne olalı galiba ignenin etkisi ile de gebelik testi pozitif çıkıyormus inşallah öyle değildir ama sonradan üzülmek çok kötü oluyorTeşşekür ederim darısı başınıza inşallah :)
ben 5 gün klomen kullandım 3 tane yumurtam vardı . sonra çatlatma iğnesi yaptı doktorum sonra tesadüfen test yaptım çıktı :)
2 kere de kan verdim betahcg değerimde 600 çıktıKaç gün oldu acaba iğne olalı galiba ignenin etkisi ile de gebelik testi pozitif çıkıyormus inşallah öyle değildir ama sonradan üzülmek çok kötü oluyor